ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar ssk hicbir estetik ameliyatlarini karsilamiyor.815 tl tamamen kendi cebimden odedim.Ssk`nin karsiladigi seyler tetkilerdi sadece.Tetkitler icin para vermedim.

cnm hangi doktora ve nerde olduğunu en kısa sürede yazarmısın rice etsem benm ablam burnu yuzunden özel hayatında problem yaşıyor bende duyunca butcesine uygun oldugunu gördüm sürpriz yapmak istiyorum

kızlar ateli en uygun nerde bulabilirim^^
aaaaaaa heycanlanıyoruuuuum ameliyat zmanı yaklasıo ne cabuk gecti ya zman

nezamandı seninki.hadi bakalım hayırlısıyla kurtulursun inşallah canikom:))ben ateli gazinin içindeki medikalden aldım sakın ordan alma.çünkü 70 milyon verdim.daha ucuza alanlar var.dışardan soruştur bi bakalım

kaçgündür modem bozuktu giremedim of!ameliyat olanlar ve olacaklar keyifler nasıl bakalım.)

canım ben de Bora beye olucam biraz daha bilgi verebilir misin içimin rahatlaması için ((

seni çok iyi anlıyorum bende aynı korkuları yaşadım.şimdi durum şuaran yoksa mecbur asistana olucaksın.:)benimde fazla param olmadığı için bide artık doktor ve proflar devlet hastanelerinde ameliyat yapmadıkları için mecbur kabul etmek zorundayız.tabi gazide 2 doktor varmış yapan ama bende bunu sonradan öğrendim.ben bikaç hastanedede baş asistanlarla görüştüm ama bora kdar güven vermediler bana.bikere çok sıcak kanlı ve ilgili.çok genç,hatta çocuk gibi görünmesi beni endişelendirdi direk.hiç deneyimi yoktur diiye düşündüm.ama kendine çok güvenli biri.bana yılda 200 burun yapıyoruz,pek öyle bi sıkıntı yaşamadık dedi.5 yıldır ordaymış.bide ilk muayenede beni prof sühan ayhana gösterdi.onunla beraber girdiler ameliyatıma.buda beni rahtlattı.sözün özü bu iş birz araştırma birazda şans işi.6,7 milyara özelde olupta hiç memnun kalmayanda var.ben ameliyat olalı 17 gün oldu bugün.şişliklerim ödemlerim var tbi ama genel itibariyle çok doğal ve güzel bi burnum oldu:)inşallah ilerde başk bi sorunda yaşamam.uzun zaman geçmediği için sana net bi şey söyleyemem ma kendinide fazla üzme hakkında hayırlısı:)

Tatlim benim burnum tamamen tikali.Herhalde sizlerinkisi de tikaliydi.Ne zaman aciliyor burun.

evet y benimkide tam açılmadı.biraz açıldı ama yinede hala ağzımdan nefes alıyorum ve hala yediklerimden tad alamaıyorumdoktor 1 ay daha sürebilir dedi.inşallah daha fazla sürmez

Ha sunu da soyleyim.Ameliyat ucreti 815 TL tuttu.75 TL `ye ozel odaya cikmak istedim.Iyi oldu ama ozel oda.75 TL`ye degdi.

çok geçmiş olsun canım hadi sende kurtuldun.))bende girişte bin tl verdim 170 ini iade ettiler.yalnız ben ateli pahalıya almışım 70 falan.sen 40 a nerden aldın.söylede bari başkaları kazıklanmasın:)ya bide doktorum bna bi kutu flaster bant aldırdı onda 18 milyon verdim ve kullanmadı bile!niye aldırdı hiç bilmiyorum çok sinir oldum.burdan sesleniyorum sadece atelinizi ve istendiyse tamponlarınızı alın:))

ya senin doktorun kimdi?bana hiç öyle serum badem yağı falan vermediler.herkesinki değişik valla.senin kiler ucuz malzemeymiş ne güzel:)beni ameliyattan çok ilaç paraları batırdı valladeniz suyum bitti ikincisini aldım 30 tl.morluklar için siccnasal diye bi krem yazdı devlet karşılamıyo 25 tl.morluklar geçti şimdi burnuma sürüyorum,burun kremi çünkü.atel çıktıktan sonra masaj için bi krem söyledi 60 milyon!anlıycanız battım bendoktorum beni zengin sandı herhal:))))))

okuduğumdan beri deniz suyunu içime çekmeye başladım bakalım nolcak,teşekkür ederim:)sen şanslıymışsın hemen açılmış.benmde fena diil ama tam açılmadı oda normal artık.sen tad alabiliyomusun ben alamıyorumda.burun içimde kuru diil aslında.sürekli kremliyorumda.ya bide benim sağ burun deliğimde siil gibi bişiy çıktı ilk günden beri duruyo.başka kimsede çıktımı acaba.zaten ben biraz cins çıktım ya kimsede olmayan şeyler bende oldu:)mesela gözüme kn oturdu zamanla geçti ama hala biraz var.bide atel çıkınca burnumda minik kanamalar olmuş,heralde alerji veya mikrop kapmış dedi.ikisinede daha önce hiç rastlamamaış:))

yokya ne küçük çıkması:)ilk gün pek güzel değildi hele yandan çok kötüydü benim burnum.sonra gün geçtikçe indi ama benim alnım baya şişmişti o yüzden burnumla alnım birleştiği için avatar burnu gibiydi hahahah:)şimdi baya indi gibi.güzel görünüyo bayada doğal oldu.ama hala biraz avatarlık var.sana nasıl bi masaj söyledi.krem verdimi masaj için.bana baş ve üçüncü parmağını birleştirip burnumun üstünden yanlara doğru sıvazlamamaı söyledi.yapıyorum ama ya burnumun şeklini bozarsam diye korkuyorum vlla

sekerim^^ bnm ameliyatım temmuz 10 da
bugün kan filan verdm
ya fotograf filan almadılar cnm senden aldılarmı
kan, egk bide akcigerden röntgen aldılar
sanki burun ameliyatı deilde baska bi ameliyat olucakmıs gibi hissettm kendimi
insan bi burun bisesi filan ceker^^

sekerim^^ benim ameliyat temmuz 10 da
bugün kan, egk, kacigerden röntgen verdm
fotograf filan almadılar kendimi burun ameliyatı deilde baska bi ameliyatı giricekmiş gibi hissettm^^
insan bi burun ultragrafisi filan ister onuda istemediler

Arkadaslar ben 21 haziranda gazi universitesi hastanesinde Kemal Findikciogluna oldum.815 TL tuttu.40 TL ye de atel aldim.Ateli hastanenin icindeki medikalden aldim.Ameliyatim cok iyi gecti.Burnum guzel duruyor ama ucu hafif top duruyor sanirim o da sislikten dolayi cunku daha ameliyat olali 6 gun oldu.Gecer mi acaba .

aynen bende ameliyat olmaya karar verdikten sonra desadüfen bu forumu buldum ve çok sevdim.ve çok yararlı bence.çünkü her konuda deneyim sahibi olna insanların bilgilerinde faydalanabiliyosun.yeri geliyo doktorun söylemediği şeyleri burdan öğrenebiliyosun.burda birbirimizi tanımıyoruz ve evet çok sıcak ve şekeriz:)))çünkü derdimiz ortak..ben diildim ama sen biraz daha şanslısın çünkü boraya ameliyat olan birini buldun:))başka bir mesajda yazdım bununla ilgili bişiyler bak oku.bende burnumu beğenmiyodum.dış bükey ve biraz büyük ve düşüktü.burun gerçekten çok önemli.rahatsızsan yaptır tabiki.çoğuda niye daha önce yatırmadımki diye hayıflanıyo.bende şimdiden öyle düşünüyorum ama zararın neresinden dönersek kardır dimi.))valla en zoru karar vermek ve doktoru bulmak.sen iki aşamayıda geçmişsin.ameliyat öncesi süreç en korkulmuycak süreç emin ol.ama tabiki bi ameliyat söz konusu ve heyecanlanmamamk münkün diil.ameliyat önlüğünü giyince falan heyecanlanıyosun.bide narkozdan uyanamamam korkusu var tabi.ama okadar düşük bi ihtimalmişki onu hiç düşünme bile.uyuyosun uyanıyosun çok basit.14.katta hazırlanıcaksın odada sonra sedyeye yatırıp en alt kata ameliyathaneye indircekler seni.orası biraz soğuk tabi.anestezist kız geliyo sana sorular falan soruyo kağıt imzalatıyo.bana bayılmıştı anestezist.ne kadar rahat ve net cevaplar veriyosun diye:)az heyecanlıydım ben.sonra giriyosun içeri,elinden damar yolu açıyo.sonra ağzına maske gibi bişi varya onu tutuyo 3 saniyede bayılıyosun.sonra kendine geliysun odaya alıyolar.ben toplam 4 saatte gelmişim.yanında 2 refakatçi olmasında yarar var.sonraki 1 hafta biraz sıkıntı işte sonra rahatlıyosun.şimdiden geçmiş olsun sanada canım.soruların varsa yanıtlarım:))

geçmiş olsun canım.bende aynı medikalden aldım ama daha pahalıya nedense:/burnunun güzel olmasına sevindim..benmkinin ucuda biraz şiş,ilk günler daha şişti.zamnla iner tabiki.gün gün değişiyo.daha dur hem 6 gün olmuş:)

özlettirdin kendini tatlım
valla ben ameliyat gününü bekliyorum biraz heycan var biraz yok bi garibim
sen nası oldun cnm

valla bende özlemişim.alışkanlık yapıyo bu forum:))))valla ne kork ne heyecanlan.herşey o narkozu soluyup uyanana kadar.bianda herşey bitiyo,sanki aylardır o bekleyen korkan düşünen sen değilmişsin gibi.bana gelince fena değilim işte.morluklar falan hiç kalmadı.burnum biraz ödemli haliyle.içi biraz dikişli ve çok az yaralı.tek kötü şey tad alamamak.10.günde atelim çıkmıştı,oda rahatlatıyo insanı.öyle işte darısı başına canım:))

3,4 gün sonra sonuçlarını göstermeye gidersin heralde.o zaman ameliyat saatini yerini falan söylüyolar.ben başka biyerde burun tomugrafisi çektirmiştim.ilk görüşmede götürdüm.tamam bakarız falan dedi,o odada bilgisayar yokmuş,ameliyat günü bakarım falan dedi ama hikaye.ne istedi ne baktı.hatta ben götürmüştüm ama bakmıyolar ya.fotoları kendi çekmişti zaten ilk gün.onları ameliyat sırasında bakıyolarmış herlde bilmiyorum.kendileri nasılsa görürüz biz diye istemiyolar heralde tomografi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…