Arkadaslar ssk hicbir estetik ameliyatlarini karsilamiyor.815 tl tamamen kendi cebimden odedim.Ssk`nin karsiladigi seyler tetkilerdi sadece.Tetkitler icin para vermedim.
Kemal hoca su siralar sehir disina cikabilir.En kisa zamanda git bi gorus.
canım ben de Bora beye olucam biraz daha bilgi verebilir misin içimin rahatlaması için((
Tatlim benim burnum tamamen tikali.Herhalde sizlerinkisi de tikaliydi.Ne zaman aciliyor burun.
Ha sunu da soyleyim.Ameliyat ucreti 815 TL tuttu.75 TL `ye ozel odaya cikmak istedim.Iyi oldu ama ozel oda.75 TL`ye degdi.
evet canım burun ucum tostontirik ya.alnım biraz daha indi.kaşıntı bunaltıyo en çok ama bu kadarın şükürler olsun tabi.bana doktor bi koca tüp serum, bi badem yağı, bi de teramicn göz kremi yazdı.önce o serumla burun içini yıkıyorum.enjektörle suyu fışkırtıyorum yani :) o tabiki geri akıcak kuşum amaç yıkamak çünkü.ondan sonra badem yağını, en sonra kremi sürüyorum.doktor bana günde üç kez demişti ama ben kuruluk hissettikçe yapıyorum canım.göz kreminde özellikle bunu al dedi.hassas olduğu için iyileşmeyi hızlandırır hem de can yakmazmış.10 günü tamamlasak rahatlıcaz sanki braz daha kuşum.
Benim burnum ucuncu gun acilmisti deniz suyunu sikman yeterli degil deniz suyuyla burnunu yikaman gerekiyor yani suyu cekmen gerekiyor ice ve tukurmen her kuruluk hisettiginde bunu yapman gerekiyor. bence sen bi doktora gorun eger nefes almanda sorun varsa. deniz suyunu yanlis kullaniyor olabilirsin... evet ben 7-10 kezden daha fazla kullaniyordum belki o yuzden 3 gun iki burnumlada rahatca nefes almaya basladim. senin burun ici kurumus olabilir
kızlar ben cuma gunu alcıyı aldrdım kemal hoca bant falanda yapıstırmadı ılk gun gozume cok ıyı geldı ama su an bıraz buyuk gelıyo gercı kemal hoca hızla şişer sonra duzelır korkma dedı ama moralım bozulmuyo deılsızın ne alemde alcıdan kucucukmu cıktı burnunuz:2:
nezamandı seninki.hadi bakalım hayırlısıyla kurtulursun inşallah canikom:))ben ateli gazinin içindeki medikalden aldım sakın ordan alma.çünkü 70 milyon verdim.daha ucuza alanlar var.dışardan soruştur bi bakalım
nezamandı seninki.hadi bakalım hayırlısıyla kurtulursun inşallah canikom:))ben ateli gazinin içindeki medikalden aldım sakın ordan alma.çünkü 70 milyon verdim.daha ucuza alanlar var.dışardan soruştur bi bakalım
kaçgündür modem bozuktu giremedim of!ameliyat olanlar ve olacaklar keyifler nasıl bakalım.)
bu başlığı ameliyat tarihini aldığımdan beri okumaya çalışıyorum ve gerçekten çok süper sıcak ve yardımseversiniz bu yüzden en sonunda üye olmaya karar verdim :) :) gilebek çooook geçmiş olsunnn bu arada yazdıkların keşke silinmeseymiş( çünkü benim doktorum da Bora Bey bütün ayrıntıları öğrenmek isterdim o yüzden temmuzun on yedisinde ameliyat olucam ve gerçekten çok korkuyorum ama burnumdan çok rahatsızım gerçekten normal bi görünüşü yok küçükken düşmüştüm sanırım çok hatırlamıyorum ama burnumun etrafı yara olmuştu o zaman ve şimdi gerçekten görünüşü beni çok rahatsız ediyor böyle bi işe kalkıştım ben en çok da ameliyat günü uyutulana kadaar yaşayacaklarımdan korkuyorum nedense umarım her şey yolunda gider ..
Arkadaslar ben 21 haziranda gazi universitesi hastanesinde Kemal Findikciogluna oldum.815 TL tuttu.40 TL ye de atel aldim.Ateli hastanenin icindeki medikalden aldim.Ameliyatim cok iyi gecti.Burnum guzel duruyor ama ucu hafif top duruyor sanirim o da sislikten dolayi cunku daha ameliyat olali 6 gun oldu.Gecer mi acaba .
özlettirdin kendini tatlım
valla ben ameliyat gününü bekliyorum biraz heycan var biraz yok bi garibim
sen nası oldun cnm
sekerim^^ benim ameliyat temmuz 10 da
bugün kan, egk, kacigerden röntgen verdm
fotograf filan almadılar kendimi burun ameliyatı deilde baska bi ameliyatı giricekmiş gibi hissettm^^
insan bi burun ultragrafisi filan ister onuda istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?