kızlar ya sümkürmek istiyorum ben ama yasak dimi.doktorunuz bişey dedimi size bu knuyla ilgili.ben sormayı uuttum.bide masaj yaparken şeklini bozmaktan korkuyorum ya,bişey olurmu acaba
Önumuzdekı cuma gelecegım dugun var ama sabah gelıp aksam dönecegım o arada vakıt bulabılırmıyım kemal hocayıda bulabılırmıyım bılmıyorum.Bırde kontrol zamanına kadar sanırım ankarada kalmam gerekecek okadar zaman otelde kalamam sınava geldıgımde gunluk ev kıralıyorum oda amelıyat parasını aşar dur bakalım kemal hocaya ugrayabılırsem ankarada kac gun kalmam gerektıgınıde sorarım amelıyattan sonra.
cnm ya ins hic sorunsuz atlatırsın sende
Allah yardım etsin eger yardım edebilicegim bisey olursa yardım etmek isteerim
kızlar ben pek anlamadım acık ameliyat mı dha iyi yoksa kapalı ameliyatmı siz hangisini tercih ettiniz
cnm ya bnde öyle istiyorum burnumda pek egrilik yok ama hafif kısaltılsın ve kaldırılsın istiyorum ama cok korkuyorum ya kaldırtma işleminden istenmeyen sonuclar olabiliyo
mesela burun delikleri daha cok gözüküyo dimi ama senin burun deliklerin küçüktü galiba bnm burun deliklerim küçükte deil normal gibi ama korkuyorum işte(
Allah korktuklarımızdan emin etsin bizleri
selam arkadaslar bende yaklasik bir ay once burun ameliyati oldum sadece kemer alindi ama burnumun sag kanadinda biraz cokme olustu bu yuzden sola yamuk gibi duruyor boyle birseyi yasayan varmi lutfen cevap bekliyorum
Kızlar yarın gideceğim Kemal hocadan randevu almaya. En iyi doktor omu sizce ?
burun ucu kaldırmalarda sonradan düşüyo falan diyolar dimi.bende korktum ondan doktoruma da sordum.düşmez dedi.ucuna kıkırdak koyuyoruz sağlam oluyo falan dedi.biraz rahatladım.ya okadar burun deliklerin gözükcek kadar kaldırılmıyo.doğal oluyo.fazlada büyük değilse hiç korkmana gerek yok.hatta ben benmki biraz daha kalkıkmı olsaydı acaba diyorumda,evdekiler yok,bu tam iyi diyolar.)ya ben asıl önden baktığında kemiğin eğrilmesinden korkuyorum ya.yeni biri yazmış 1 ay sonra bitarafı çöktü diye ondanda korkuyorumvalla yapacak pek bişeyimiz yok bence artık kısmet yani.bütün bu riskleri güzelleşmek uğruna göze alıpta çıkıyoruz sonuçta bu yola:))[/QUOTE
haklısın cnm Allah' a emanetiz
Allah korkutlarımızdan emin etsin dua edelim ins. öyle bisey olmaz
benide evdekiler korkutup vazgecirmeye calısıyo ama içimde kötü bi his yok ya sükürler olsun
ins hersey iyi olur
Çok teşekkür ederim canım şayet musayıt olursan perşembe ankarada olacagım senınle tanısıp bır kahve ıcmek ısterım musayıt olursan.cnm ya ins hic sorunsuz atlatırsın sende
Allah yardım etsin eger yardım edebilicegim bisey olursa yardım etmek isteerim
yokmu bana cevap vericek kimse ayni seyleri yasayipta zamanla duzelen...
cnm öncelikle gecmiş olsun kime ameliyat oldun
doktoruna danıstınmı gecermi diye
burun estetiği ile ilgili baska topiklerde var oradakilere de bi danıs istersen
cok gecmis olsun Allah şifa versin ins. tez zamanda
sagol canım evet doktorumla gece hafta gorustum kesin birsey soylemiyor aslinda memnunum burnumdan sag tarafi sola gore daha sis belki bu yuzden oyle gorunuyor diye dusunuyorum bekliycez bakalim bu arada ben izmirde ameliyat oldum
tam tersi zaten estetik için gidiyosun,onlar içinede bakıp içtede problem varsa söylüyolar onuda aradan çıkarıyolar hazır yatmışken:)yani endişelenmene gerek yok.ben gidip estetik olmak istediğimi ama uyurken ağzım açık uyuduğumu ve bazende horladığımı söyledim,içindede bi problem varmı acaba dedim.kemik eğriliği çıktı iki taraftada.sen sadece estetikmi olmak istiyosun.git muayene ol.içtede bişey varsa söylerler zaten.850 ilyon falanda bi ücreti var
Ben randevuda burnumun şeklinden rahatsız olduğumu sonra problem çıkarmasınlar diye nefes problemim olduğunu söyledim ama onlar anladılar zaten burnumun şekli sebebiyle :) gerçi var nefes problemim ama çok sık olmuyo küçükken gelmiştik doktora ve sonuçlardan bişi çıkmayınca psikolojik diyip göndermişlerdi belki de yaşım küçük olduğundan estetiğe göndermediler bilmiyorum..Ama bence problem çıkmaz robocok burnunun şeklinden rahatsız olduğunu söyleyebilirsin bence..
cok tşkrler bılgılendıgınız ıcın en kısa zamanda muayene ve randevü .ç.n gıdecem gazi hastanesıne muayeneyı ve randevu için 14. katamı cıkacaz yoksa aşagıda polıkılınıkleremı gıdecez tşkrler
kaçgündür modem bozuktu giremedim of!ameliyat olanlar ve olacaklar keyifler nasıl bakalım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?