Kizlar allah hepinizden razi olsun ve acil sifalar versin.nasil da samimi bir sekilde
Paylasiyorsunuz yasadiklarinizi.bn de cok istiyorum burnumdaki kemeri duzeltmeyi onumuzdeki yaza kaldi hayalim.sizlerin tavsiyesiyle kemal hocayi dusunuyirum bn de.malum ucret de makul..merak ediyorum sonrasinda yasadiginiz sikintilar cekilmez oluyor mu?gbunluk hayati olumsuz etkileyecek ve baskssinin yardimina ihtiyav duyacak kadarcok.bir de nefes alamama sikintisi uzun suruyor mu?hic mi alinmiyor burundan.hepinizin allah gonlune gore versin..
Allah senden razı olsun tatlım Allah hakkında ne hayırlı ise onu nasip eglesin insallah sanada, duaların icin cok saol:))
bugün ben ameliyat olalı 19 gün oldu sükürler olsun daha iyiyim:)
ilk günler evet agır gecio cok sisip morarıyosun hep neden oldum nedn oldum diye geziniyodum ortalarda:)
atel cıkalı 9 gün oldu ilk günler pek begenmemiştim büyük ve sis gelmişti beya gözüme ama binlerce kez sükürler olsun beya indi sisliklerim
burun daha da oturmaya basladı atel ilk cıkınca tabi kişisinden kişisine degisio ama biraz zenci burnu gibi yayvan ve genis bi burunun oluo o görüntüde 1 hafta sonra geciyo
bu sürecte biraz sabırlı olmak gerekiyo tatlım ve ben beya bi dua ettm onunda muhakkak cok etkisi olmustur cnkü ben agır atlattm ve normalden daha fazla şişmistim ama dualar sayesinde atlattım sükürler olsun birazda yogurt peynir yumurta ve kemik suyuna agırlık verdim
bna sorarsan cnm ameliyat olayım mı tavsiye edermsn diye, burunda nası bi sorunun var bilmiyorum pek ama yinede ameliyatı atlatmıs biri olarak eger gercekten seni cok rahatsız etmiyosa olma derim cünkü en güzel burun dogal burun bnce:))
ben beya carpmıstım burnumu kücükken öyle kötü kemer olusmustu ameliyat oldum ama işte hergün kalktıgında bi panik ayaparak kalkıyo insan acaba bugün burnum nası die

bazıları agrısız bazıları agrılı atlatıyo ama agrı bi sekilde cekilir ama tatlım dediğim gibi o panik ve telas bile yetiyo insana bazen pişmanlık bile yasıyosun
oyüzden cnm iyi karar ver insallah hakkında ne hayırlı ise o olur oyüzden smdi yaptıramadım die hic üzülme insallah senin için en dogru ve en uygun zmnda yaptırırsın:)
Allah gönlüne göre versin:)