ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yukarıdaki gecen üçüncü madde de ki ayette arı ve baldan bahsediyor arkadaslar
Allah bu ayetlerin ve bu güzel ramazan ayı hürmetine hepimize gönlümüzdekini nasip etsin ve insallah her birimize sifalar versin insallah amin.

Allah bu ayetlerin ve bu güzel ramazan ayı hürmetine hepimize gönlümüzdekini nasip etsin ve insallah her birimize sifalar versin insallah amin.

aminn aminnnn Allahım şifa versin herkese yarabbim yardım etsin cümlemizeeeeeeeeeee

paylaşımların için teşekkürler tatlım ihtiyacımız var gerçekten...

bisey deil tatlım biraz olsun faydam dokunduysa ne mutlu bna:))

Allah hepimizi korkutlarımızdan emin etsin insallah tüm sıkıntılarımız gecer

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

50 faktör güneş kremi aldım ama kullansam mı kullanmasam mı bilemedim doktorunuz size bu konuda bir şey dedi mi?

Allah hepimizi korkutlarımızdan emin etsin insallah tüm sıkıntılarımız gecer

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

amin tatlım bisey deil ne demek:))

sen nerdesin yahu:)) hic sesin cıkmıyodu iyisin dimi cnm:))

iyiyim iyiyim sorun yok :)) işte dışarı çıkmam gerekiyo ve çıkıyorum şapkayla ama arada engelleyemiyorum geldi bikaç kere gneş de bu gün arkonun 50 faktör krem aldım onu sorayım dedm bütün ameliyst olmuş arkadaşlara çooook geçmiş olsun :) sen nasılsın iyi misin?

ben ameliyat sonrasi bogaz agirim icin kbb uzmanina gittim bogaz spreyi verdi ve pastil baya rahatlatiyor zaten kemal beyde pastil almami soylemisti. tantum die sprey aldim ve bepanthen pastil. bogaz agirimi hafifletmesi icin . sesim neredeyse hic cikmiodu agiridan ama simdi baya iyi agirida hic kalmadi

benim de sesim çıkmıyor yaa konuşunca acıyor baya :/ şimdi pastil almaya başladım umarım faydası olur ..

kemal hoca bana gunes koruyucu surmeden disari cikma dedi cnm aneliyattan sonra cilt cok hassas oluyor gunes leke yapiomus mutlaka surmek gerekiyormus

çok sagol cevap verdiğin için canım sen nasıl oldun çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla ameliyatı olmuşsun

amin tatlım amin buarada namaz kılabilmene cok sevindim insan cok rahatlıyo dmi
tugbacım snada anlatıyım ben
ilk rekatte ayakta kılıyosun sonra secdeye gittiğinde egilmiyosun ellerini secde de gibi kaldırıp secdeye egilmeden devam ediyosun
ve sonra artık hep oturark kılıyosun ben sadece farzlarını kılabiliyorum:)
smdi gizem icin dua ettim namazdan sonra insallah iyi gecer ameliyatı:))

aynen canım zaten namaz da kılmasam rahatlayamamki hiç.Allahım bi hata ettimd iyorm affet diyorm:( şifa ver diyorm ne diyim:(

Arkadaşlar merhaba;

Ben de gözümü karartıp mayıs ortasında Gazi Üniversitesinde ameliyat oldum. Ameliyatımı Bora Özel yaptı. Benim burun kemiğinde eğrilik vardı. O da çok enteresan bazen burnum düpdüzgün oluyodu bazen de karşıdan bakınca 45 derece yamuk duruyordu. Fotolarda falan görünce depresyona giriyodum. Yamukluğu nefes almamı da engelliyordu. Durumu doktoruma anlattım ve hiçbir ücret ödemeden ameliyatım oldu. Babamın emekli sandığı karşıladı. 1 gece hastanede kaldım, özel oda tuttum. 75 lira o tuttu. Bir de ameliyatta gerekli malzemeler, ameliyat sonrası kremler vs toplam 300-350 lira civarı olay bitti. Şu an burnumdan memnunum, eğrilik gitti. Meğerse burunla alnın birleştiği en üst noktadan aşağıya doğru eğrilik varmış. Bir de ufak kemerim vardı, onu da törpülediler. Burnumun ucunu da hafif kaldırdılar.
Eskiye oranla çok iyi ve doğal duruyor. 1 yılda incekmiş bütün ödemler henüz tam şeklini almadı.
Soru sormak isteyen varsa cevaplarım.
Kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba;

Ben de gözümü karartıp mayıs ortasında Gazi Üniversitesinde ameliyat oldum. Ameliyatımı Bora Özel yaptı. Benim burun kemiğinde eğrilik vardı. O da çok enteresan bazen burnum düpdüzgün oluyodu bazen de karşıdan bakınca 45 derece yamuk duruyordu. Fotolarda falan görünce depresyona giriyodum. Yamukluğu nefes almamı da engelliyordu. Durumu doktoruma anlattım ve hiçbir ücret ödemeden ameliyatım oldu. Babamın emekli sandığı karşıladı. 1 gece hastanede kaldım, özel oda tuttum. 75 lira o tuttu. Bir de ameliyatta gerekli malzemeler, ameliyat sonrası kremler vs toplam 300-350 lira civarı olay bitti. Şu an burnumdan memnunum, eğrilik gitti. Meğerse burunla alnın birleştiği en üst noktadan aşağıya doğru eğrilik varmış. Bir de ufak kemerim vardı, onu da törpülediler. Burnumun ucunu da hafif kaldırdılar.
Eskiye oranla çok iyi ve doğal duruyor. 1 yılda incekmiş bütün ödemler henüz tam şeklini almadı.
Soru sormak isteyen varsa cevaplarım.
Kolay gelsin
Fotoğraf da koyar mısın acaba çok merak ettim de :26: Hani tüm yüz değil de sadece burun bölgen yeterli :1: Olur mu ki¿

Ameliyat oldum bende. Yüzüm gözüm şişti.
Burnum uzun du halada uzun duruyor acaba şişkikler inince hoş dururmu ?
2 gün sonra gel tamponları çıkaralım dediler ama ameliyatta tampon kullanmadığını söyledi burdakiler ayrıca atel aldırdı doktor.
Tampon dediği atel falan mı oluyor ?

Ameliyat oldum bende. Yüzüm gözüm şişti.
Burnum uzun du halada uzun duruyor acaba şişkikler inince hoş dururmu ?
2 gün sonra gel tamponları çıkaralım dediler ama ameliyatta tampon kullanmadığını söyledi burdakiler ayrıca atel aldırdı doktor.
Tampon dediği atel falan mı oluyor ?

hala uzund urması çok garip benmki çok kalkık duruyordu arkdşlarnkide öyledi snaırım

Back
X