ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sene içinde çalıştım kendimce.daha doğrusu yaklaşık 3 senedir atanmanın kıyısından dönünce biraz bilgi birikimi oluyo insanın :p ben ameliyat olunca da çalışırım yine diyorum.hani nasılsa hep evde olur dinlenirim diye.tek korkum sınava kadar nefesin tam olarak açılmamış olması.ben yaz sonuna kadar uzatmak istemiyorum çünkü hem stresim artıyo, hem dediğin gibi atanırsam eylülde iş başı,hem de uzadıkça annem beni vazgeçirmeye çalışıyo :) Allah hayırlısıyla hepsini birden atlatabilmeyi nazip etsin hepimize :)

amin ya valla ne gıcık bi süreçmiş şu kpss, hayattan soğudum :) öss'den farkı yok hatta daha stresli iş telaşı falan. benim de babam mırın kırın ediyor sınavdan önce olursam sınavı etkiler falan diye. hayır bi de ameliyat günü almak kolay sanıyorlar anlatamıyorum bi türlü, benim en az 2 hafta içinde karar verip gün almam lazım:) hayırlısı olsun ya ne diyeyim :) hepimizin istediği olur umarım, atlatırız şu ameliyat işini de mutlu oluruz :)

aynen canım.ben geçen gün hastaneye bile soru kitabıyla gittim hemşire acıdı bana çağın vebası bu kpss dedi.ben artık sadece bi telefon bekliyorum ameliyata çağırılmak için bu saatten sonra vazgeçemem.ama kpss de önemli bizim için tabi.alnımızın akıyla hepsini halledicez inşallah.

hadi bakalım, sen daha deneyimli olacaksın o zaman ameliyat konusunda :)) inşallah istediğin gibi olur her şey...ameliyattan sonra deneyimlerini paylaşırsın bizimle :)

inşallah hepimiz istediğimizden daha güzel bi sonuçla karşılaşırız.paylaşırım tabi engin tecrübelerimi paylaşmam mı hiç :)

arkadaşım az kalsın ben de öyle yapıyordum, en alt kattaki randevu alma yerine gidip randevu almak istediğimi kemal bey'den istediimi söyledim. o da, eğer direk doktordan istiyorsam kendi bölümünden yani 14.kattaki plastik cerrahi bölümünün sekreterinden almamı söyledi. ben de direk bölüme çıktım, kemal bey'den randevu istediğimi söyledim. kız bi duraksadı, içeri gitti falan. meğer kemal bey yerindeymiş ve uygunmuş. gittiğim saatten ve şansımdan dolayı direk görüşebildim. kendisini çok sevdim, iyi de anlaştık, bana güven verdi. ameliyat olursam ona olurum ama işte kpss işi var bende, ameliyat gününü halletmem gerekiyor. temmuz'da falan ararsam ameliyat gününü vermek zor olur dedi, bir düşün dedi. işin kötü yanı ben zaten düşündüm, olmak istiyorum. ama işte aileme anlatamıyorum, ameliyat gününün alınması gerekiyor :(

Randevu icin ucret felan yok degil mi ? Direk sekretere soyledin ve seni iceriye aldi?Birde sey sormak istiyorum ne zaman ve saat kac gibi gittin ben de tekrar gidip kemal bey ile gorusmeyi istiyorum.Basasistana ameliyat olamam daha once duymadim hic adini.

Randevu icin ucret felan yok degil mi ? Direk sekretere soyledin ve seni iceriye aldi?Birde sey sormak istiyorum ne zaman ve saat kac gibi gittin ben de tekrar gidip kemal bey ile gorusmeyi istiyorum.Basasistana ameliyat olamam daha once duymadim hic adini.

direk 14. kata plastik cerrahi bölümüne çıkıp oradaki sekretere gideceksin ve kemal bey'den randevu alacaksın canım. ben dün saat 16 gibi gitmiştim ama biraz da şans işi oldu orda olması. hiçbir ücret ödemiyorsun

derpettecim benim de kpss işi var ve ben haziranda olucam ameliyatı.sınav 8 temmuzda ya sence sıkıntı olur mu? ben sınava kadar iyileşememekten korkuyorum sadece. sen ne zaman olacaksın ameliyatı?

canım demir beyin soyadı neydi acaba bir de telefonla randevu alsak onun ismini verip böyle bir şansımız var mı

direk 14. kata plastik cerrahi bölümüne çıkıp oradaki sekretere gideceksin ve kemal bey'den randevu alacaksın canım. ben dün saat 16 gibi gitmiştim ama biraz da şans işi oldu orda olması. hiçbir ücret ödemiyorsun

Basasistan Kirdar Guney Bey `i duydun mu peki canim sen?Suanda onunla 14 haziranda ameliyat gunum var.Kendisiyle cok iyi anlastim sevdim fakat ameliyat tecrubesini bilmedigim icin korkuyorum.Kemal bey e gidebilirim.

canım demir beyin soyadı neydi acaba bir de telefonla randevu alsak onun ismini verip böyle bir şansımız var mı

demir beyin soyadı hatırımda değil malesef canım.ama kbb de bi tane demir bey var onu biliyorum.hacettepe 444 44 44 numarasından randevu ile çalışıyo normalde.benim bildiğim kadarıyla demir bey pazartesi ve çarşamba günleri hastanede, diğer günler ameliyat yapıyo.bi de elektriğini sevdim ben.ilgili,anlayışlı,doğal biri.bi de bi de tespitlerime göre kbb uzmanı olmasına rağmen özellikle burun konusunda yetkin.bekleyen hastalardan böyle bi çıakrımda bulundum.arayıp onun adına bi randevu isteyebilirsin.en azından bi gör,konuş bakalım.

Son düzenleme:
demir beyin soyadı hatırımda değil malesef canım.ama kbb de bi tane demir bey var onu biliyorum.hacettepe 444 44 44 numarasından randevu ile çalışıyo normalde.benim bildiğim kadarıyla demir bey pazartesi ve çarşamba günleri hastanede, diğer günler ameliyat yapıyo.bi de elektriğini sevdim ben.ilgili,anlayışlı,doğal biri.bi de bi de tespitlerime göre kbb uzmanı olmasına rağmen özellikle burun konusunda yetkin.bekleyen hastalardan böyle bi çıakrımda bulundum.arayıp onun adına bi randevu isteyebilirsin.en azından bi gör,konuş bakalım.

çok teşekkür ederim tatlım bilgilendirdiğin için hepimiz mutlu oluruz umarım bu uğraşların sonunda :)

Eger hickimsenin basasistanlar hakkinda fikri yoksa ve Kirdar Guney Bey i de kimse tanimiyorsa yarin ameliyatimi iptal edip Kemal Beye gidicegim.Iyice strese bagladim bu isi.

Eger hickimsenin basasistanlar hakkinda fikri yoksa ve Kirdar Guney Bey i de kimse tanimiyorsa yarin ameliyatimi iptal edip Kemal Beye gidicegim.Iyice strese bagladim bu isi.

canım ben baş asistanlar hakkında bilgi sahibi değilim ama benim doktorum da profesör değil mesela.yani ille prefesör olmak zorunda mı ya da her profesör iyi iş çıkarır mı onu da bilmiyorum.ama seni anlıyorum.asistan sözcüğü biraz tedirgin ediyo insanı.bi de önünde örnek de yok.kaygıların normal ama bunları nasıl gidericeksin hiç bilmiyorum :( sana güven verdi mi doktor?aklındaki soru işaretleri fazlaysa, için rahat etmicekse bekle biraz daha.

canım ben baş asistanlar hakkında bilgi sahibi değilim ama benim doktorum da profesör değil mesela.yani ille prefesör olmak zorunda mı ya da her profesör iyi iş çıkarır mı onu da bilmiyorum.ama seni anlıyorum.asistan sözcüğü biraz tedirgin ediyo insanı.bi de önünde örnek de yok.kaygıların normal ama bunları nasıl gidericeksin hiç bilmiyorum :( sana güven verdi mi doktor?aklındaki soru işaretleri fazlaysa, için rahat etmicekse bekle biraz daha.

Canim adam o kadar tatli o kadar sempatik ki.Konusmasi ile bagliyor karsisindaki kisiyi kendisine.Problem de o zaten.Diyorum ki ameliyatimi iptal edeyim diye dusunuyorum sonra da ama doktor cok guzel ilgilendi muayene etti nasil yapacagini anlatti nasil burun istedigimi guzelce dinledi.Bu yonleriyle de cekiyor beni kendisine.Basasistanlar kimlerden secilir bi bilsem birde adami taniyan olsa hic suphe duymayacagim ama iste tedirginlik boyle birsey :)

kpssiyi, yaz stajını hepsini hepsini hiiic sevmioruuum^^
istedgm zmn ameliyat olmuyorum
neyse hayırlısı olsun(:

Canim adam o kadar tatli o kadar sempatik ki.Konusmasi ile bagliyor karsisindaki kisiyi kendisine.Problem de o zaten.Diyorum ki ameliyatimi iptal edeyim diye dusunuyorum sonra da ama doktor cok guzel ilgilendi muayene etti nasil yapacagini anlatti nasil burun istedigimi guzelce dinledi.Bu yonleriyle de cekiyor beni kendisine.Basasistanlar kimlerden secilir bi bilsem birde adami taniyan olsa hic suphe duymayacagim ama iste tedirginlik boyle birsey :)

bence git konuş baş asistanla :) içindeki bütün tedirginlikleri dök ona,böyleyken böyle de.belki daha önce ameliyat ettiklerinin fotoğraflarını paylaşır,bahseder ya da.olmaz mı?

kızlaaaar ben bugün istihare yaptım yesil renk gördüm bide berrak su
ins hayırlı olur(:
sizede tavsiye ederim insanı rahatlatıyo hemde karar vermenizde beya yardımcı oluyo^^

Back
X