kızlar dün ben de ameliyatımı oldum. ameliyat öncesi, ameliyat sırasındave sonrasında çok rahattım.çokgüzel uyuyup uyandım.hatta doktor soru sormaya başladı. bayılıcam birazdan ondan konuşturuyosunuz beni dedim :) buz istedim kendime gelir gelmez. ama herşeye rağmen bugün o kadar şiştim ve morardım ki yaratığa döndüm resmen.bi de ara ara sızıntı şeklinde kanama oluyo. pazartesi tamponları çektirmeye gidicem. inşallah o zamana kadar geçer bu şişlik. gülemiyorum bile gözlerimi açamıyorum. bu kadar şişeceğini tahmin etmemiştim açıkçası.ki canım çok az da değildir benim.
bu arada size tavsiyem ben ameliyata girmeden doktorum silikon tamponu ve ateli bna aldırmıştı. onları devlet karşılamıyomuş.ikisi toplam 50-60 tl tutar, 100 falan derlerse alma demişti.almanızı tavsiye ederim.silikon tampon nefes almanızı hiç zorlaştımıyo. böyle işte. ben narkozdan korkuyodum ama ameliyat hakkaten en kolayıymış.öyle derlerdi de inanmazdım. uyudum uyandım bittimi diye sordum.ama sonrasında bu şişlikler biraz zorlaştırıyo süreci. hepimize acil şifalar diliyorum
geçmiş olsun karagökçe:)acil şifalar.sen kime oldun peki.ben baş asistan boraya olucamda.bu arada bende atelimi kendim aldım tabiki.90 tl tuttu.gazi hastanesinin içindeki medikalden aldım.bide flaster bant aldırdı koca bi kutu 18 tl.yani toplam 90.hayır burnuma yapıştıracağı 5 santim bant bi kutuyu boşuna aldırdı bana