ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuşumm bence önemli değil.çünkü ben kanı,ekg yi falan başka bi hastanede yaptırmıştım.onları önceden vermiştim doktora ama ne önemi var bizim meselemiz burun :) ultrasonu,burun filmini,fotoğrafları falan son gün arayıp eksik getir dediler.gittim o gün halledip doktora yetiştiriyim diye koşturdum.güya bakıp tasarım yapacak sanıyorum :) ordakiler dedi ki sadece ameliyat esnasında bakar o fotoğraflara.inanmadım.hakkaten de öyle oldu.o gün ben bunları hallederken doktor başka bi ameliyattaymış.ben dosyamı kendi ellerimle taşıdım kendi ameliyatıma.doktor yanımda astı panoya fotoğafları neyin :) sonuçtan da gayet memnunum hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun.yani önemli değil bence.ameliyat anında görmesi yeter.

Canim sen kime olmustun ameliyati.Birde benden niye ultrason burun filmi ve fotograflar istemediler ki ?

Canim sen kime olmustun ameliyati.Birde benden niye ultrason burun filmi ve fotograflar istemediler ki ?

ben hacettepede oldum canım.ilk olarak ben bütün tetkiklerimi toplayıp gitmiştim hastaneye.o ultrasonu,fotoğrafları falan da ameliyat gününden bir gün önce istediler.senin ameliyatın ne zaman ki?

Ben de bugün ulaşmaya çalışacağım Kemal bey'e bizzat giderek :) Hayırlısı bakalım inş ya ben gerçi yakın tarih pek düşünmüyorum en erken 15 ağustos çünkü çok önemli üç kursum var o zamana dek. 17 eylülde okullar açılıyor sizce burnum o zamana dek nasıl olur? Baya baya laz burnu benimki kemerli ince uzun :/ laz olmamama rağmen.

Ameliyat olacaklar resim koymayı unutmayın please :)

Son düzenleme:
Yarin benim ameliyatima geliyor.Cuma gunu bi git gorus istersen.Cuma ogleden sonra git.Sabah ben hic denk gelmedim cunku kendisine.

Yarin benim ameliyatima geliyor.Cuma gunu bi git gorus istersen.Cuma ogleden sonra git.Sabah ben hic denk gelmedim cunku kendisine.
Peki. Teşekkürler bilgilendirme için, ameliyatınız kaçla kaç arası acaba? Ya da, sadece sekreterden randevu almak için de gidebiliyor muyuz? Cuma günü müsait değilim pek bilmiyorum gidebilirmiyim. Şimdiden çok geçmiş olsun ameliyattan sonra görüşlerinizi yazıp yardımcı olursanız çok minnettar kalırım :)

Ameliyat icin 07:30 da hastanede olmam gerektigi soylendi.Goruslerimi yazarim sonra insallah :)

Ben yarın gidip en azından bir randevu almaya çalışacağım. Ziyaretinize gelebilirim yani :37:

Lütfen görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın, benim kaderimi de belirleyebilirsiniz :27:

Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız iyi geçer. Bu arada hangi anesteziyle yapılacak?

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza canım :) çok sıcağız hakkaten dimi ben bizim başlığımızı çok seviyorum :) gazide ameliyat olmadığım halde terkedemiyorum bu başlığı :) hiç korkma canım benim.hele rahatsızlık duyuyosan zevkle bekle ameliyatını.ben bi ortama girdiğim zaman profilden görüntü vermemek için şekilden şekle giriyodum :) birileri benden habersiz resmimi çeksin istemiyodum.olur da yandan burnum görünür diye :) sağlık tarafına hiç değinmiyorum bile.ben bi narkozdan korkuyodum.o da hiç bişeymiş.uyuyosun uyanıyosun ve bitiyo.bak bi hafta oldu ve sanki doğduğumdan beri bu burna sahipmişim gibi alıştım kerataya :) dua et ve sabret canım.Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.

amin :) beklemek kadar kötü bir şey yok gerçektende ve umarım ben de senin gibi hissederim ameliyattan sonra :) bazen çok stresleniyorum bazen çok seviniyorum ne yapacağımı bilemedim aslında ameliyathaneye girmeden uyutsalar belki daha iyi olur :D

Ben yarın gidip en azından bir randevu almaya çalışacağım. Ziyaretinize gelebilirim yani :37:

Lütfen görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın, benim kaderimi de belirleyebilirsiniz :27:

Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız iyi geçer. Bu arada hangi anesteziyle yapılacak?

Arkadaslar oldum ameliyatimi bugun :)
Kemal hoca yapti.
Sabah 10:00 da girdim 12:30 da ciktim saat 13:00`da da odamdaydim.
Kemal hocanin dedigine gore ameliyatim cok iyi gecmis.Kendimi cok iyi hissediyorum.Anesteziyi attim hemen.Tek problem burun tamamen tikali agzim acik geziyorum.
Genel anesteziyle oldum.Hic korkulcak gibi degilmis.Ben normalde cani cok tatli biriyimdir.Cok korkarim igneden felan.Pazartesi tetkitleri yaptirinca stres gecti.Bugun de hazirladilar beni biraz heyecan vardi.Ameliyathaneye girdim.Kemal hocayi onluklu gorunce butun heyecan gitti.Anestesiztim cok iyiydi.Damar yolu acilmasindan cok korkuyordum.Ama cok rahat gecti.Hic acimadi.Bi uyandim yogun bakimdayim.Sonra da odama aldilar.Simdi dedigim gibi cok tikali burnum.Gozlerimin alti mosmor.Birde yuzum cok sis.Ama gececek insallah.Sonunda ben de araniza katildim.Darisi herkesin basina.Dedigim gibi damar yolu acilmasi disinda hicbir aci yok.Aslinda damar yolu bile acitmadi...Ucrete gelecek olursak.Yatarken 1.000TL yatirdim.Cikista 100 TL geri aldim.40 TL`ye de ameliyattan once de ateli aldirdilar.Kisaca tarihler soyle 10:00 ameliyat baslangic.12:30 ameliyat bitis.13:00 odadayim.18:00 taburcuyum.

Ha sunu da soyleyim.Ameliyat ucreti 815 TL tuttu.75 TL `ye ozel odaya cikmak istedim.Iyi oldu ama ozel oda.75 TL`ye degdi.

Bilmez miyim canim hepimiz olduk kurtulduk sonunda.Kemal Hoca haftaya cuma gel dikislerini alalim dedi.O dikisler erimiyor muydu iceride ya.

Öncelikle geçmiş olsun Belloroma kemal hocayla kaç gün öncesinden irtibat geçip ameliyat tarihi alabıldın yoğunluk var mı.ben ankarada oturmadığım için dışardan gelip olucam kaç günde halledebılırım sence? Bıde kemal fındıkçıoğlu,selahattın özmen,osman latifoğlu bu hocalara burun ameliyatı olucam deyınce kendılerımı yapıyo yoksa assıttnlarına mı yaptırtıyo bu üçünden birine ameliyat olmayı çok isterdim?Yani randevu muyanne ameliyat kaç günde halledılebılyo?tekrar geçmiş olsun vereceğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Selahattin ozmen ve Osman latifoglu gazi hastanesinde ameliyat yapmiyorlar.Disarida ozel olarak yapiyorlar.Sektere kendileriyle gorusmek istedigini soylerek gerekli bilgileri alabilirsin.Kemal hoca gazi de yapiyor ama.Doluluk var.Ameliyat defterini gordum baya genis bi kitleye sahip.Ben 23 gun once gidip almistim ameliyat tarihini,

Arkadaslar oldum ameliyatimi bugun :)
Kemal hoca yapti.
Sabah 10:00 da girdim 12:30 da ciktim saat 13:00`da da odamdaydim.
Kemal hocanin dedigine gore ameliyatim cok iyi gecmis.Kendimi cok iyi hissediyorum.Anesteziyi attim hemen.Tek problem burun tamamen tikali agzim acik geziyorum.
Genel anesteziyle oldum.Hic korkulcak gibi degilmis.Ben normalde cani cok tatli biriyimdir.Cok korkarim igneden felan.Pazartesi tetkitleri yaptirinca stres gecti.Bugun de hazirladilar beni biraz heyecan vardi.Ameliyathaneye girdim.Kemal hocayi onluklu gorunce butun heyecan gitti.Anestesiztim cok iyiydi.Damar yolu acilmasindan cok korkuyordum.Ama cok rahat gecti.Hic acimadi.Bi uyandim yogun bakimdayim.Sonra da odama aldilar.Simdi dedigim gibi cok tikali burnum.Gozlerimin alti mosmor.Birde yuzum cok sis.Ama gececek insallah.Sonunda ben de araniza katildim.Darisi herkesin basina.Dedigim gibi damar yolu acilmasi disinda hicbir aci yok.Aslinda damar yolu bile acitmadi...Ucrete gelecek olursak.Yatarken 1.000TL yatirdim.Cikista 100 TL geri aldim.40 TL`ye de ameliyattan once de ateli aldirdilar.Kisaca tarihler soyle 10:00 ameliyat baslangic.12:30 ameliyat bitis.13:00 odadayim.18:00 taburcuyum.

Çoook çoook geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi gelişir her şey sizin adınıza çoook mutlu oldum nazar değmesin inş.:nazar:

Selahattin ozmen ve Osman latifoglu gazi hastanesinde ameliyat yapmiyorlar.Disarida ozel olarak yapiyorlar.Sektere kendileriyle gorusmek istedigini soylerek gerekli bilgileri alabilirsin.Kemal hoca gazi de yapiyor ama.Doluluk var.Ameliyat defterini gordum baya genis bi kitleye sahip.Ben 23 gun once gidip almistim ameliyat tarihini,

Ben en geç 16 ağustosa istiyorum bakalım ne olacak.

Ben en geç 16 ağustosa istiyorum bakalım ne olacak.

Back
X