ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmez miyim canim hepimiz olduk kurtulduk sonunda.Kemal Hoca haftaya cuma gel dikislerini alalim dedi.O dikisler erimiyor muydu iceride ya.

tatlım dıstakı dıkıslerı alıyo ıctekı erıyo ve hıc acımıyo korkma ha bıde burun uzerındekı atel ı cıkarır cuma ıkısıde acımıyo:3:

Arkadaslar oldum ameliyatimi bugun :)
Kemal hoca yapti.
Sabah 10:00 da girdim 12:30 da ciktim saat 13:00`da da odamdaydim.
Kemal hocanin dedigine gore ameliyatim cok iyi gecmis.Kendimi cok iyi hissediyorum.Anesteziyi attim hemen.Tek problem burun tamamen tikali agzim acik geziyorum.
Genel anesteziyle oldum.Hic korkulcak gibi degilmis.Ben normalde cani cok tatli biriyimdir.Cok korkarim igneden felan.Pazartesi tetkitleri yaptirinca stres gecti.Bugun de hazirladilar beni biraz heyecan vardi.Ameliyathaneye girdim.Kemal hocayi onluklu gorunce butun heyecan gitti.Anestesiztim cok iyiydi.Damar yolu acilmasindan cok korkuyordum.Ama cok rahat gecti.Hic acimadi.Bi uyandim yogun bakimdayim.Sonra da odama aldilar.Simdi dedigim gibi cok tikali burnum.Gozlerimin alti mosmor.Birde yuzum cok sis.Ama gececek insallah.Sonunda ben de araniza katildim.Darisi herkesin basina.Dedigim gibi damar yolu acilmasi disinda hicbir aci yok.Aslinda damar yolu bile acitmadi...Ucrete gelecek olursak.Yatarken 1.000TL yatirdim.Cikista 100 TL geri aldim.40 TL`ye de ameliyattan once de ateli aldirdilar.Kisaca tarihler soyle 10:00 ameliyat baslangic.12:30 ameliyat bitis.13:00 odadayim.18:00 taburcuyum.

Bellaroma çok geçmiş olsun :) sen de kurtuldun sonunda :)

Ha sunu da soyleyim.Ameliyat ucreti 815 TL tuttu.75 TL `ye ozel odaya cikmak istedim.Iyi oldu ama ozel oda.75 TL`ye degdi.

mrb bellaroma ameliyatını olup kurtulmussun ne güzl çok çok geçmiş olsunnn benim sana sormak istedğim ameliyat ücretinin bir kısmıni ssk ödeypte mi sen bu kadar ödedin yksa toplam ücret bu kadarmydı? bnm için ücret meselesi çk önemli de cvp verirsen çk sevnrimm

mrb bellaroma ameliyatını olup kurtulmussun ne güzl çok çok geçmiş olsunnn benim sana sormak istedğim ameliyat ücretinin bir kısmıni ssk ödeypte mi sen bu kadar ödedin yksa toplam ücret bu kadarmydı? bnm için ücret meselesi çk önemli de cvp verirsen çk sevnrimm

SSK estetik ameliyatlari karsilamiyor canim.Yani toplam ucret bu kadardi.

merhaba arkadaşlar.ben 10 kasım da gazi üniversitesinde ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ilk osman latifoğluna gittim ancak kendisi beni kemal fındıkçıoğluna yönlendirdi.başta biraz endişelenmiştim ama çok memnun kaldım.tamponsuz ve çok rahat bi ameliyat geçirdim.şişliklerim 2 gün sonra tamamen indi ve bir hafta sonra alçım çıktı.ki alçım yara bandı gibi bişeydi.yaptırmak isteyen arkadaşlara seve seve ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.nefes alma problemim çözüldü.burnumun şekli çok doğal ve çok güzel oldu.geçen hafta kontrole gittim 2. bi ameliyata da gerek kalmamış.ayrıca yatak masrafı dışında hiç bir ücret de ödemedik.hepsini sgk karşıladı benim ameliyatımın:34:

gerçekten memnun musun senin yazdıklarını okuduktan sonra bana da cesaret geldi ve bende kemal hocaya olmak istiyorum. beni bira daha bilgilendirirsen çok memnun olurum.

Ha sunu da soyleyim.Ameliyat ucreti 815 TL tuttu.75 TL `ye ozel odaya cikmak istedim.Iyi oldu ama ozel oda.75 TL`ye degdi.

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsin. burnundan da memnun kalırsın. 815 tl tuttu demişsin ya yani ssk varmıydı yoksa normal ücret mi bu kadar beni bilgilendirirsen çok memnun olurum

Arkadaslar oldum ameliyatimi bugun :)
Kemal hoca yapti.
Sabah 10:00 da girdim 12:30 da ciktim saat 13:00`da da odamdaydim.
Kemal hocanin dedigine gore ameliyatim cok iyi gecmis.Kendimi cok iyi hissediyorum.Anesteziyi attim hemen.Tek problem burun tamamen tikali agzim acik geziyorum.
Genel anesteziyle oldum.Hic korkulcak gibi degilmis.Ben normalde cani cok tatli biriyimdir.Cok korkarim igneden felan.Pazartesi tetkitleri yaptirinca stres gecti.Bugun de hazirladilar beni biraz heyecan vardi.Ameliyathaneye girdim.Kemal hocayi onluklu gorunce butun heyecan gitti.Anestesiztim cok iyiydi.Damar yolu acilmasindan cok korkuyordum.Ama cok rahat gecti.Hic acimadi.Bi uyandim yogun bakimdayim.Sonra da odama aldilar.Simdi dedigim gibi cok tikali burnum.Gozlerimin alti mosmor.Birde yuzum cok sis.Ama gececek insallah.Sonunda ben de araniza katildim.Darisi herkesin basina.Dedigim gibi damar yolu acilmasi disinda hicbir aci yok.Aslinda damar yolu bile acitmadi...Ucrete gelecek olursak.Yatarken 1.000TL yatirdim.Cikista 100 TL geri aldim.40 TL`ye de ameliyattan once de ateli aldirdilar.Kisaca tarihler soyle 10:00 ameliyat baslangic.12:30 ameliyat bitis.13:00 odadayim.18:00 taburcuyum.

canım ameliyatını iyi geçmesine çok sevindim. peki bugün nasılsın ağrın çok mu mesala. ne olur nasıl hissediyorsan onu yaz

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsin. burnundan da memnun kalırsın. 815 tl tuttu demişsin ya yani ssk varmıydı yoksa normal ücret mi bu kadar beni bilgilendirirsen çok memnun olurum

Arkadaslar ssk hicbir estetik ameliyatlarini karsilamiyor.815 tl tamamen kendi cebimden odedim.Ssk`nin karsiladigi seyler tetkilerdi sadece.Tetkitler icin para vermedim.

canım ameliyatını iyi geçmesine çok sevindim. peki bugün nasılsın ağrın çok mu mesala. ne olur nasıl hissediyorsan onu yaz

Canim hic agrim yok.Ameliyati oldugum gunden bu yana pek agrim olmadi.Ara sira hafif sizlamalar oluyordu onun icinde agri kesici iciyordum geciyordu hemen.Su an cok iyiyim.Sisliklerim indi biraz.Ameliyat sonrasi tek sorun 2-3 gunluk sislik ve morluklar ha birde burnum tamamen tikali.

SSK estetik ameliyatlari karsilamiyor canim.Yani toplam ucret bu kadardi.

canm o zanmn seninksi sdece estetik amaçlıymş zannedersem çünkü bu topikte okuduğm kadarıyla sağlık problemiyle gidip hem dışsal hem de içsel fonksiyonları düzeltirmişler ve hastane masrafları dışında bi meblağ ödememişler sence bu mümkün mü yani sence doğrumudur?

canm o zanmn seninksi sdece estetik amaçlıymş zannedersem çünkü bu topikte okuduğm kadarıyla sağlık problemiyle gidip hem dışsal hem de içsel fonksiyonları düzeltirmişler ve hastane masrafları dışında bi meblağ ödememişler sence bu mümkün mü yani sence doğrumudur?

Canim , benim bildigim kadariyla senin bahsettigin kisiler su sekilde yapiyor.Onlarin hem islevsel hem sekil bozukluklari var.Onlar kulak burun bogaza nefes almama sikayetiyle gidiyorlar.Orada ameliyat olmalari gerektigi soyleniliyor.Onlarda ameliyat olmadan once hazir eliniz deymisken sekli de duzeltebilir misiniz diye doktorla anlasiyorlar.Yani bildigim kadariyla plastik cerrahi bolumunde hem islevsel hem de sekil bozuklulugunu ucretsiz gideren yok.Varsa da tebrikler yani :D.

kızlar gün yaklaştıkça ben korkmaya başladım ameliyatıma da asistan girecek diye bir korkum yoktu ama nedense her şeyi kafaya takmaktan bunu da düşünür oldum bilmiyorum içim sıkıldı düşünmek istemiyorum artık :((((

Canim , benim bildigim kadariyla senin bahsettigin kisiler su sekilde yapiyor.Onlarin hem islevsel hem sekil bozukluklari var.Onlar kulak burun bogaza nefes almama sikayetiyle gidiyorlar.Orada ameliyat olmalari gerektigi soyleniliyor.Onlarda ameliyat olmadan once hazir eliniz deymisken sekli de duzeltebilir misiniz diye doktorla anlasiyorlar.Yani bildigim kadariyla plastik cerrahi bolumunde hem islevsel hem de sekil bozuklulugunu ucretsiz gideren yok.Varsa da tebrikler yani :D.

Benim annem kbbye oldu sadece 150 tlye iki sene önce ama memnun kalmadı çok derinden bir kanaması oldu ve gözlerinin altı hala mor. Benim de işlevsel bozukluk var ama estetiğe ameliyat olmak istiyorum.

bılıyorum ya cok seker evet:)ben butun doktorları hatım ettım zaten gazının sıtesınden falan ınceledım.hastanedede gordum zaten.ama sen bıde benım boramı gorsen daha cok bayılırdın.amelıyattan sonra yanıma geldıgınde ablam kısa surelı bı asık olma durumu yasadı ahahahahahahah

canım ben de Bora beye olucam biraz daha bilgi verebilir misin içimin rahatlaması için :(((

bılıyorum ya cok seker evet:)ben butun doktorları hatım ettım zaten gazının sıtesınden falan ınceledım.hastanedede gordum zaten.ama sen bıde benım boramı gorsen daha cok bayılırdın.amelıyattan sonra yanıma geldıgınde ablam kısa surelı bı asık olma durumu yasadı ahahahahahahah

canım bnde Bora beye olucam biraz daha bilgi verir misin korkumu yenmem için :((

Canim sen kime olmustun ameliyati.Birde benden niye ultrason burun filmi ve fotograflar istemediler ki ?

cnm bnde ameliyatolucam 10 temmuzda kemal hocaya
dha kan tahlillleri filan vermedim neden fotograf istemediler
ben yarın sadece kan tahlili mi vericem pek anlamadım=((
buarada cook gecmiş olsun iyi gectgine cook sevndm^^

Back
X