yazmışın zaten kız allah seni
![]()
he valla kendimi alamamışım ahahaha:))herkese yardımcı olacam diye seferber oldum tihihiihih:))güya kpss sınavı var haftaya burda zaman harcıyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmışın zaten kız allah seni
![]()
tatlım cook sevindim ya iyi olmana:))
gercekten bagımlılık yapıyo bu forum bide rahatlatıyorz birbirimizi
biliyomusun ben dha arkadaslarıma bile söylemedim hatta erkek arkadasıma bile söylemedim ayy herkese süpriz olucakins güzel olur ya^^
burda paylasmak dha iyi oluyo ne de olsa ceken bilir derler Allah herkese sifa versin.
burda yazıp yazıp rahatlıyoruz işte kardes:))
bide ben gercekten bu forumdakilerle sonradan iyilestiğimiz zaman dısarda bulusup bi kahve içmek istiyorumyeni burunlarımızla birlikte fotograf cektririrz^^
Önumuzdekı cuma gelecegım dugun var ama sabah gelıp aksam dönecegım o arada vakıt bulabılırmıyım kemal hocayıda bulabılırmıyım bılmıyorum.Bırde kontrol zamanına kadar sanırım ankarada kalmam gerekecek okadar zaman otelde kalamam sınava geldıgımde gunluk ev kıralıyorum oda amelıyat parasını aşar dur bakalım kemal hocaya ugrayabılırsem ankarada kac gun kalmam gerektıgınıde sorarım amelıyattan sonra.gercekten mi cnm ya ankya ugrayamazmısın peki dha erken
he valla kendimi alamamışım ahahaha:))herkese yardımcı olacam diye seferber oldum tihihiihih:))güya kpss sınavı var haftaya burda zaman harcıyorum:)
Önumuzdekı cuma gelecegım dugun var ama sabah gelıp aksam dönecegım o arada vakıt bulabılırmıyım kemal hocayıda bulabılırmıyım bılmıyorum.Bırde kontrol zamanına kadar sanırım ankarada kalmam gerekecek okadar zaman otelde kalamam sınava geldıgımde gunluk ev kıralıyorum oda amelıyat parasını aşar dur bakalım kemal hocaya ugrayabılırsem ankarada kac gun kalmam gerektıgınıde sorarım amelıyattan sonra.
Ah canım allah razı olsun hepınızden tum dıleklerın kabul olsun ınşallah.Fotograf yukleyecekmısın
Arkadaslar 21 haziranda kemal findikciogluna ameliyat olmustum biliyorsunuz.Hersey cok iyi giderken dun gece bir damla kan akti.Neyse durdum 2 dakika sonra 1 damla daha 1 damla daha 1 damla daha derken cok hizli kanamaya basladi.Hemen gazi`nin acil servisine gittim.Plastik cerrahi`de tampon taktilar sadece bir burun deligime.Geceyi de hastanede gecirmek zorunda kaldim.Asistan takti tamponu canim yandi baya .Burun seklimi etkiler mi diye sordum hayir etkilemez dedi.Sabah kemal hoca geldi cumartesi gel alayim tamponu dedi.Ona burun seklimi etkiler mi diye sormayi unuttum.Size sey sormak istiyorum.Tampon oldugu halde ara sira kan akmasi normal mi?
Yarın Kemal Hocayıda hastanede bulabilirmiyim ?
bnde orda cekerler die düsünmüstüm ama cekmediler
tamam tatlım söyledigin iyi oldu ben sonucları verince hatırlatıyım
bide cnm ya o gün içerisinde taburcu oluyomuyuz yoksa 1 gün filan kaılcakmıyız hastanede
canım ben de Bora beye olucam biraz daha bilgi verebilir misin içimin rahatlaması için((
ha bide ameliyat kapısında anesteziste sordum borayı.adam az sonra beni kesicek ama işte naparsın insan içini rahatlatıcak bişeyler arıyo:)))bora çok titiz yapar işni,iyidir demişti bana.)bide seni başka bi doktora gösterdimi o.ameliyata yalnızmı giricekmiş.bu arada benim ameliyatım kapalı oldu,yani burnumun dışında kesik yok nasıl yapıyolarsa öyle hyret:)))
rıca etsem gazıde muayene ve amalıyat olan arkdaşlar rahatsızlık olmadan sadece estetık amalıyatı olunabılınıyormu aydınlatır bılgılendırırsenız sevınırım tşkrlerkızlar bışey soracam gazide saglık sorunu olmadan dırekt estetik için amalıyat olabılıyomusun yoksa saglık proplemı olanlar da mı 1000 tl de fark ödeyerek estetıkle beraber yapılıyo aydınlatırsanız sevınırım canlarım
ne demek rica ederim:))giderken yanında pijama,boynu geniş bir tişört,terlik,peçete,ıslk mendil falan al.odaya çıktığında lazım olucak.ya hazırlık dediğim,bi odaya alıyolar seni önlük veriyolar onu giyiyosun.içinde sadece alt çamaşırın kalıyo.eline oje sürme sakın ojesiz olcak.reglle ilgili bi fikrim yok ama mutlaka doktoruna sor,sanmıyorum bişey olucanı ama bi sakıncası olurmu diye sorarsın.
ha bide ameliyat kapısında anesteziste sordum borayı.adam az sonra beni kesicek ama işte naparsın insan içini rahatlatıcak bişeyler arıyo:)))bora çok titiz yapar işni,iyidir demişti bana.)bide seni başka bi doktora gösterdimi o.ameliyata yalnızmı giricekmiş.bu arada benim ameliyatım kapalı oldu,yani burnumun dışında kesik yok nasıl yapıyolarsa öyle hyret:)))
rıca etsem gazıde muayene ve amalıyat olan arkdaşlar rahatsızlık olmadan sadece estetık amalıyatı olunabılınıyormu aydınlatır bılgılendırırsenız sevınırım tşkrler
çok teşekkür ederim gilebek sonuçta ameliyat olucam ve bu yüzden çok heyecenlıyım ve biraz da korkuyorum bu site ve sen beni gerçekten çok rahatlatıyor gerçekten..
Ben nisan da aldım randevuyu ilk önce bi bayan vardı okul yüzünden yazın olmak istedim o da yazın yokmuş sonra Bora Bey'e teslim etti beni başka da birine göstermedi ama çok iyi davrandılar bana hatta ben çok korkuyordum hani burun şeklim için gittiğimden azarlarlar falan diye düşündüm :)) ( doktorlarla aram çok iyi değildir de ) ama bayan doktor direk şey dedi ''burnunuz ameliyata gayet uygun!''orda kopmak istedim ama yapamadım o kadar berbat yani diyesim geldi
sonra da ameliyat tarihi falan işte.. O kadar hızlı oldu ki şaştım kaldım ben zaten nasıl cesaretlenip de yaptım bilmiyorum
inşallah her şey yolunda gider..Bu arada son bir şey hani bir hafta önceden tahlil yaptırılıyor ya sonuçları o gün mü gösterdin ve ne gibi tahliller yaptırıldı? ( çook soru sordum galiba :) )
burun delıklerını bır atel ıle cevırerek acıyorlar kocaman oluyor o kucucuk burun delıklerı oyle yapıyorlar operasyonu canım bazen acık tercıh edıyorlarmıs ama neden acık onu bılmıyorum belkı burun ucu duzeltılmesı gerekırken kesı yapıyorlardır.
rıca etsem gazıde muayene ve amalıyat olan arkdaşlar rahatsızlık olmadan sadece estetık amalıyatı olunabılınıyormu aydınlatır bılgılendırırsenız sevınırım tşkrler
aslında bende ntten izlemiştim evet.bi aletle yukarı çekiyolar biraz.doktor ana şey dedi açıkmı kapalımı ona ameliyat sırasında karar vericez dedi.ikisininde kendine göre artıve eksileri var dedi.benim burnum kısaltıldı ucuda biraz kaldırıldı
evet ya buluşmk saçma ve ilginç olabilir:)))))))))evet rahatlıyoruz valla.ay sevgiline bile söylemedin demek.bende yeni ayrılmıştım.görse napar acaba tihihihi:)aynen fazla arkadaşımada söylemedim.sadece iki kişi.insan güzelleşipte karşılarına çıkıp süpris yapmak istiyo:)))
genelde herkez taburcu oluyo ilk gün.çok hassas bi durumun olmadıkça salarlar:)doktorum bana istersen bi gece kal dedi bizde yok istemez dedik:)iyikide kalmamışım.hiç gerek yok,gider evinde rahat rahat dinlenirsin.
evet ya buluşmk saçma ve ilginç olabilir:)))))))))evet rahatlıyoruz valla.ay sevgiline bile söylemedin demek.bende yeni ayrılmıştım.görse napar acaba tihihihi:)aynen fazla arkadaşımada söylemedim.sadece iki kişi.insan güzelleşipte karşılarına çıkıp süpris yapmak istiyo:)))