ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm istersen burdan veya özelden msj at rahatsızlıklarını
cok gecmiş olsun Allah tez zamanda sifa versin
cuma günü için özel konusucam ins kemal hocayla senin için
buarada tanıstıgımıza cok memnun oldum(:
smsm filan olmadıgı için burda yazıyorum ögrencilik işte(:

Amin canım cok teşekkür ediyorum senı yoruyorum hakkını helal et perşembe sabah ankarada olacagım gıdıp eve yerleştıkten sonra (cankaya) ıstedıgın saatte görusebılırız saat 4 e kadar vaktım var perşembe ve cuma gunu.hemen yazayım genel bılgı olur sonuclarda.
Hipofizde makro adenom 13mm
Kortizol ılacı kullandım 4-5 yıl deltacortıl
kalpte hızlı atım (beloc zoc 25mg)
benım tek endısem kalptekı carpıntılardan dolayı anestezıye almama ıhtımallerı.

ayrıca 5 yasında yegenımde sol kulak kepçesi yok fotograflarını cektım onları göstermek ve amelıyatı ıcın bılgı almak ıstıyorum.

Amin canım cok teşekkür ediyorum senı yoruyorum hakkını helal et perşembe sabah ankarada olacagım gıdıp eve yerleştıkten sonra (cankaya) ıstedıgın saatte görusebılırız saat 4 e kadar vaktım var perşembe ve cuma gunu.hemen yazayım genel bılgı olur sonuclarda.
Hipofizde makro adenom 13mm
Kortizol ılacı kullandım 4-5 yıl deltacortıl
kalpte hızlı atım (beloc zoc 25mg)
benım tek endısem kalptekı carpıntılardan dolayı anestezıye almama ıhtımallerı.

ayrıca 5 yasında yegenımde sol kulak kepçesi yok fotograflarını cektım onları göstermek ve amelıyatı ıcın bılgı almak ıstıyorum.

ne demek cnm ya hakkım varsa da helal olsun tabiki(: hem ben bi kişiye az da olsa yardımım dokundugunu hissettgm zmn gercekten cok mutlu oluyorum(:
ama dün ben senin rahatsızlıklarını duyunca beya üzüldüm narkoz alıcaz cok dikkat etmen gerekiyo cnm:(( dua ettm dün senin için ins. güzel bi sekilde atlatrz hepimiz
rahatsızlıklarını ben bi kagıda yazıp aktarıcam yarın kemal hocaya
peki cnm sen ne zmn müsait olursun persembe günü ameliyatı varmıs 4-5 gibi filan müsait olur ama yorgun olur herhalde oyüzden belki fazla konusma fırsatınız olmaz
bnce cuma günü istersen alalım randevuyu
cuma günü saat kac gibi müsait olursun cnm
bn senin adına almaya calıssam olurmu cuma günü için adını ama bide soyadın gerekiyo
istersen özelden msj at cnm
ben doktordan cıktıktan sonra yine konusalım olurmu:))
Allah hepimize yardım etsin dua edelim birbrimize(:

Arkadaslar ben de gazide ameliyat olmayi dusunuyorum ama ameliyat gununu randevudan ka gun sonraya verebiliyorlar?arkadaslar kemal beyden memnun olduklarini belirtmisler ben de ona yaptirmak isterim ama zaman sikintim var.yardimci olun bana...
:18:

Arkadaslar ben de gazide ameliyat olmayi dusunuyorum ama ameliyat gununu randevudan ka gun sonraya verebiliyorlar?arkadaslar kemal beyden memnun olduklarini belirtmisler ben de ona yaptirmak isterim ama zaman sikintim var.yardimci olun bana...
:18:

cnm ben dha ameliyat olmadım evet cok öneriyolar ins. hepimiz memnun kalırız cok
ben kısaca yapman gerekenleri anlatıyım
gazide poliklinlikler kısmında cık 14. katta plastik cerrahi ama saat 1.30 gibi gidip sekrete adını yazdır kemal beye randevu istiyorum diye o yazar
ameliyat günüde kendi programına göre veriyo
simdiden kolay gelsin(:

ne demek cnm ya hakkım varsa da helal olsun tabiki(: hem ben bi kişiye az da olsa yardımım dokundugunu hissettgm zmn gercekten cok mutlu oluyorum(:
ama dün ben senin rahatsızlıklarını duyunca beya üzüldüm narkoz alıcaz cok dikkat etmen gerekiyo cnm:(( dua ettm dün senin için ins. güzel bi sekilde atlatrz hepimiz
rahatsızlıklarını ben bi kagıda yazıp aktarıcam yarın kemal hocaya
peki cnm sen ne zmn müsait olursun persembe günü ameliyatı varmıs 4-5 gibi filan müsait olur ama yorgun olur herhalde oyüzden belki fazla konusma fırsatınız olmaz
bnce cuma günü istersen alalım randevuyu
cuma günü saat kac gibi müsait olursun cnm
bn senin adına almaya calıssam olurmu cuma günü için adını ama bide soyadın gerekiyo
istersen özelden msj at cnm
ben doktordan cıktıktan sonra yine konusalım olurmu:))
Allah hepimize yardım etsin dua edelim birbrimize(:

canım çok sağol gerçekten üzme sende kendini üğzülecek bir durum yok ben alıştım artık bununda ustesınden gelıcem allahın ıznı ıle.cuma gunu öglen 2 ye kadar saat kaçta ıstersen gelırım ben sorun olmaz.bılgılerı ozelden yolluyorum

cook yoruldum gercekten cok yorucu hastane işleri ve inanılmaz derecede kalabalık plastik cerrahi katı kemal hoca cok yogun
2 saat bekledm ameliyat olucak ve olmak isteyen herkese, Allah yardım etsin ins.
işimiz stresli ve yorucu bide endise, heycan da var
buarada herkesin kandili mübarek olsun
ins. herkes istediği gibi bir ameliyat gecerir
dua edelim^^

canım çok sağol gerçekten üzme sende kendini üğzülecek bir durum yok ben alıştım artık bununda ustesınden gelıcem allahın ıznı ıle.cuma gunu öglen 2 ye kadar saat kaçta ıstersen gelırım ben sorun olmaz.bılgılerı ozelden yolluyorum

ins. sende güzel bi sekilde atlatırsın cnm
o kadar kalabalık ki ins. senin gttginde rahat olur cünkü insan cok geriliyo
ben sna plastik cerrahi numarasını veriiyim ama pek lazım olmucak cnkü gttgnde direk ismini yazdirabilirsin

xxx genelde mesgul calıyo ogün gttiginde gerek olmucak ama yine dursun sende numara
eger bi sorun yasarsan ogün bni ara cnm ben kemal hocaya ulasmaya calısırım

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bide ben ameliyattan çok korkuyorum narkoz etki göstermez yada ameliyatın ortasında uyanırım die tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

ya bide ben ameliyattan çok korkuyorum narkoz etki göstermez yada ameliyatın ortasında uyanırım die tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

heheh tatlımm bu yazdığını okurken kendim geldim aklıma ozamanlar bende sürekli bu düşünceler içindeydim:) 2 sene önce oldum hiç alakası yokmu girdim çıktım bi uyandımki odadayım annem baş ucumda çoktan olmuş bitmiş yatağıma yatırmışlar anca uyanmışım.uyanır uyanmazda nee nası yani ameliyat oldum bittimi şimdi dedim:) üstelik ağrım bile yoktu.sanıyodumki sanki ameliyat olurken hissetcem narkoz etki etmicem bilmem nee:)) ey gidi eyy ne günlerdiii:)))

kızlar cnm cok sıkkın ya bikac gün sonra ameliyatım var ve ben halen cok kararsızım
resimlere baktım aslında dogal burun yok gibi bisey
Allah herkese dilediği bi burun nasip eder ins.
korkuyorum:((
ameliyat olduktan sonra dikkat edilecek hususları paylasmak istedm okumanızda fayda var:))

BURUN ESTETİĞİ SONRASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Burun üzerindeki alçı 7-10 gün arasında kalacaktır. Islanmaması gerekmektedir. Terleme ile bu alçının gevşeyeceğini düşünerek aşın sıcak yerlerde bulunmamanız gerekmektedir.
Dişlerinizi ilk 10 gün çok dikkatli fırçalamanız gerekmektedir. Özellikle ön dişlerinizi fırçalarken dikkat etmeniz gerekecektir. Fırçanızın yumuşak olması önemlidir.
Ameliyat sonrası aşırı fiziksel aktiviteden uzak durun.
Burnunuzdaki sargılar kalkıncaya kadar banyo yapılmaması ve buharlı ortamda bulunulmaması.
Bir hafta boyunca aşırı yüz hareketleri ve gülmekten kaçınınız.
Ameliyatı takip eden 20 gün boyunca boğazlı kazak veya dar boyunlu giysiler giyilmemesi.
Yüzünüze ve burnunuza 3 hafta süreyle sert bir şekilde dokunmayınız.
Operasyonu takip eden 6 hafta boyunca aşırı güneş ışığından uzak durunuz. Aşırı sıcak burnunuzda şişmeye neden olacaktır.
Burun ameliyatlarından sonra göz altlarında ve yüzde şişme olabilmektedir. Eski ameliyat tekniklerine göre bu duruma çok daha az oranda rastlanmaktadır. Bu şişlikler 1-2 hafta içinde geçecektir.
Doktorunuzun verdiği ilaçlar dışında ilaç almayın.
Ameliyat sonrası 5 gün kontak lens takılmaması.
16 hafta boyunca her türlü gözlük kullanılmaması daha sonraki dönemde hafif bir çerçeve kullanılması.
Burnunuz açıldıktan sonra burun cildini sıvı sabun veya özel losyonlarla temizleyiniz. Bantlarınız alındıktan sonra makyaj yapabilirsiniz.

Merhabalar bayanlar :)

Bende Kemal Bey'a ameliyat olcam, ameliyat sonrası burunda çökme ve düşme belli bir süre geçtikten sonra oluyor. Bu tarz bir şikayetiniz var mı sizin?

Bir de kaç gün yıkanamıyorsunuz?

Cevaplarsanız çok sevinirim. :))):kkk:

Kemal beyden gün aldım bende.
Devlet hastanesi olduğu için güvenemiyorum Kemal beye ameliyat olanlar durumlarından memnun mudur ?

Birde fiyat konuşmadık herkes bin tl civarı diyor.
Parayı ne zaman yatıracaz, eksik gelme durumu var mı genelde alanlar olmuş ortalama ne kadar tutuyor.

merhaba canlarım.malum ameliyattı,kpss belasıydı falan uğrayamadım topiğimize pek.son durumlarımı sizlerle paylaşmak isterim.
takip edenler bilir, ben ameliyatımın ilk saatlerinden beri oldukça mutluydum.çok benimsemiştim burnumu.tam istediğim gibiydi herşey.çok rahat bi ameliyat sırası ve ameliyat sonrası süreç geçirdim.ama gelin görün ki atelim alındıktan bir hafta sonra burnumun kemerinin alındığı o kısımda,sağ tarafa doğru bi tümsek hissettim.ödem olduğunu düşündüm ilk ama halen daha geçmedi.doktorum ilk günden beri masaj yapmamı söylemişti.hem de canımı acıta acıta.ben de gayet dikkat ederek yaptım söylediklerini.şuan tabi bişey söylemek için erken,henüüz bir ay oldu ama ne biliyim aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.acaba kaydırdım mı burnumu diyorum :( ha çok belli değil,ben şuan çok dikkat ettiğim için farkındayım ki zaten şükürler olsun her haline ama insanoğlu işte ill bi kusur buluyo.

dotorum bir ay sonra kontrole gel demişti.pzartesi yanına gidicem.onun dışında bi problem yok şükür.herşey gayet yolunda.

Back
X