ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür ederim :)) ben nisan ayında muayene olmuştum bana tarihi sordular zaten daha çok dolmamıştı ameliyat defteri ben de okulum kapandıktan sonrasına olsun die temmuza aldım ücreti tam bilmiyorum babam halletti ama 1000 tl yatırdı diye biliyorum bir miktarını çıkınca geri vermişler galiba ama net bilmiyorum cnm

tekrardan geçmiş olsun cnm umarım burnun çok çok güzel olmuştur:)

Yok tatlım başka bir şey demediler. Ben o gün 3 sefer kan kustum, o yüzden beklettiler beni... Aksam 8.30da çıkabildim. Kanaman olursa panik olma sakin, kanamayı daha çok artırıyormuş o... Öyle dediler

bu arada neden öyle kan kustun canım ya :((( iyisin di mi şimdi?

anladım bana burnu nasıl temizleyeceğimi falan söylediler de bu bez konusunda bir şey dememişlerdi acaba başka söylemedikleri de var mıdır diye düşündüm :( neyse sanırım olayın psikolojik tarafını da atlatmamız gerek.. bu arada ağrı kesiciyi kullanıyor musun? ne zamana kadar kullanmaya devam edicez?

Aaa bak Banada burnumu nasıl temizleyeceğimi söylemediler. Temizlik konusunda ne dediler canım sana? Nasıl temizliyorsun?

Bir şey daha sorcam :) saçını vücudunu falan yıkadın mı hiç? Ben dün boyundan aşağısını yıkadım komple... Bugünde saçlarımı yıkayacak kuzenim ve annem ama korkuyorum. Sen yıkadın mı hiç? Ben bugün bıcı bıcı yapayım diyorum. Daha fazla duramıyorum böyle...

Aaa bak Banada burnumu nasıl temizleyeceğimi söylemediler. Temizlik konusunda ne dediler canım sana? Nasıl temizliyorsun?

spreyi burnuma sıkmamı söylediler ve pmuklu çubukla çok içeri gitmeden temizlememi söylediler bir de krem sür o çubuklara burnunun içine sür dediler öyle bir de şu bantı kes demişlerdi haa bir de banyo yapma dediler ıslanmasın diye ama boyundan aşağı yapıcam bu gün dayanamıyorum saçımı da bilmiyorum anneme yıkattırırım sanırım ama zor olacak gibi bu arada aklına gelen her şeyi yaz olur mu ? ağrı kesici kullanıyor musun?

spreyi burnuma sıkmamı söylediler ve pmuklu çubukla çok içeri gitmeden temizlememi söylediler bir de krem sür o çubuklara burnunun içine sür dediler öyle bir de şu bantı kes demişlerdi haa bir de banyo yapma dediler ıslanmasın diye ama boyundan aşağı yapıcam bu gün dayanamıyorum saçımı da bilmiyorum anneme yıkattırırım sanırım ama zor olacak gibi bu arada aklına gelen her şeyi yaz olur mu ? ağrı kesici kullanıyor musun?

Bende öyle temizleyeyim bari... Çok ağrım olmuyor ama ağrı kesici kullanıyorum yinede günde 3 kere.. Bir süre daha kullanırım sanırım. Bırakınca yazarım buradan ama daha erken... Burun içime bakıyorum aynadan... Çok kötü ya! Felaket! Seninde öyle mi?

Kemal hoca bana yıkanmak yasak değil dedi. Ameliyatın ertesi günü saçlarını kuaför usulü yıkayabilirsin hiç sorun olmaz dedi. Vücut zaten serbest... Dün yıkadım ben... Ohh bir rahatladım ki... Şimdi birazdan hem saç hem vücut yikicam :) sonuçta iltihap mikrop her türlü şey var bizde su an canım... Ne kadar temi olursak o kadar iyi... 4 gündür hiç dış fırçalamadım, bugün fırçalıcam yavaştan... Ağız burun çok bağlantılı... Yalandanda olsa temizlemek lazım. Bu donemde en önemli olan şey enfeksiyon kapmamak... Allah korktuğumuza uğratmasın bizi :)

Bende öyle temizleyeyim bari... Çok ağrım olmuyor ama ağrı kesici kullanıyorum yinede günde 3 kere.. Bir süre daha kullanırım sanırım. Bırakınca yazarım buradan ama daha erken... Burun içime bakıyorum aynadan... Çok kötü ya! Felaket! Seninde öyle mi?

ya ben bırakmak zorunda kaldım regl oldum :(( regl olunca kullanmam ağrı kesici ben. burnumun içine bakmadım cesaret edemedim zaten dikişi görünce hiç bakasım gelmiyor :) banyo yasak derken de atele su gelmicek anlamında söylediler ama haklısın temizlik önemli zaten yavaştan dişlerimi fırçalamaya başladım ben hayırlısı inş..

Yazdiklarinizi daha yeni okudum,yanyana ameliyat olmussunuz nerdeyse ne guzel ya;)) cok gecmis olsun ikinize de tugbaa ve sonkibrit,bisey daha sorcam,ilk ameliyatiniz miydi? Kemal hoca revizyonda nasil acaba???

Yazdiklarinizi daha yeni okudum,yanyana ameliyat olmussunuz nerdeyse ne guzel ya;)) cok gecmis olsun ikinize de tugbaa ve sonkibrit,bisey daha sorcam,ilk ameliyatiniz miydi? Kemal hoca revizyonda nasil acaba???

İlk ameliyattı benim... Sağlık temelli bir ameliyattı benimkisi... Gerekirse estetik müdahalede bulunacaktı, gördüğüm kadarı ile hiç oynamamış burnumla... Ameliyatın nasıl geçtiğini bilmiyorum canım tıbbi olarak ama benim açımdan bakacak olursak gayet rahattı, korkacak hiçbir şey yok. Asıl ameliyat sonrası zor... Burnuma ne yaptı ne yapmadı konuşamadık Kemal hocayla.. Haftaya kontrole gidince sorcam detaylı bir sekilde... Bende çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Morluklar geçmeye başladı da, bu şişlikten ne zaman inecek ya!? :/ çene ameliyatı olmuş gibiyim!

İlk ameliyattı benim... Sağlık temelli bir ameliyattı benimkisi... Gerekirse estetik müdahalede bulunacaktı, gördüğüm kadarı ile hiç oynamamış burnumla... Ameliyatın nasıl geçtiğini bilmiyorum canım tıbbi olarak ama benim açımdan bakacak olursak gayet rahattı, korkacak hiçbir şey yok. Asıl ameliyat sonrası zor... Burnuma ne yaptı ne yapmadı konuşamadık Kemal hocayla.. Haftaya kontrole gidince sorcam detaylı bir sekilde... Bende çok merak ediyorum.

Tesekkurler canim hizli cevabin icin,burun ameliyati sonrasini bilirim o yuzden ikinci ameliyatta bu kadar arastirma yapiyorum,umarim cok guzel olmustur burnun ve sagligi da hic ikinciye gerek duymazsin insallah..bu cok degerli bir dua bence;))) cok gecmis olsun,merak etme sadece bir hafta sonra sislik fln kalmayacak ama doktoruna da sorarak buz uygulamasi yapmanda fayda var

Bir de kemal hocaya nasil ulasilir? Ve ankarada duydugun baska iyi doktor var mi acaba paylasabilir misin?:31:

Tesekkurler canim hizli cevabin icin,burun ameliyati sonrasini bilirim o yuzden ikinci ameliyatta bu kadar arastirma yapiyorum,umarim cok guzel olmustur burnun ve sagligi da hic ikinciye gerek duymazsin insallah..bu cok degerli bir dua bence;))) cok gecmis olsun,merak etme sadece bir hafta sonra sislik fln kalmayacak ama doktoruna da sorarak buz uygulamasi yapmanda fayda var

Tşk ederim canım. Amin, insallah! :)

Ben çok doktor araştırması yapmadım, sonuçta şans işi bu.... Hacettepe'de KBBdan Demir Beyinde çok iyi isler çıkardığını çok kez duydum, hastaları memnun genelde....

Kemal hocaya gazi hastanesine gidip ulaşabilirsin. Hiç burnu havada bir doktor değil. Gayet ılımlı ve sıcakkanlı...

Sonkibrit nerelerdesin? Sesin çıkmıyor hiç.. Bir sorun yok dimi?

burdayım canım :))) iyiyim ya sadece regl oldum ya dün çok kötü ghissettim halim kalmadı =) bir de şu bezi çıkarınca çok iğrenç hissediyorum hani kışın nezle olursunda burnunun aktığını hissedersin silmek istersin ya işte bu duruma sinir oluyorum aynaya bakıyorum bir şey de yok.. ve galiba benim sol taraf açılıyo yanii en azından ben öyle düşünmekteyim :) bişi sorcam canım biz bu okyanus suyu mudur nedir artık burun spreyi var ya onu ne zamana kadar kullanıcaz atel çıkınca da devam edicek miyiz ? bir bilgin var mı? bu arada sen nasılsın naptın?

Back
X