Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canım :))) iyiyim ya sadece regl oldum ya dün çok kötü ghissettim halim kalmadı =) bir de şu bezi çıkarınca çok iğrenç hissediyorum hani kışın nezle olursunda burnunun aktığını hissedersin silmek istersin ya işte bu duruma sinir oluyorum aynaya bakıyorum bir şey de yok.. ve galiba benim sol taraf açılıyo yanii en azından ben öyle düşünmekteyim :) bişi sorcam canım biz bu okyanus suyu mudur nedir artık burun spreyi var ya onu ne zamana kadar kullanıcaz atel çıkınca da devam edicek miyiz ? bir bilgin var mı? bu arada sen nasılsın naptın?
gilebek nerdesiiin(o
cnm bnm atel cıktı ama cok şiş halen burnum bi türlü alısamadım bu haline
ne zmn inmişti cnm senin sisliklerin
ve masajı günde ne kadar yapıyodun
ya gercekten psikolojim bozuluyo
Allah herkese yardım etsin kimseye pişman etmesin
Benimde sol açık hafiften... Sağ tarafta sabah açıktı ama kapandı yine... Sanırım yavaştan şişlikler iniyor. Tatlım ben deniz suyu spreyi kullanıyorum ve artık genzime gitmeye başladı. Doktor genzine kadar çek demişti, çok fena ya! İltihap o zamanlar içime akıyor gibi oluyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktora gidene kadar kullanalım tatlım... Ben Çarşamba akşam gitcem sen Perşembe gideceksin, gittiğimizde sorarız bakalım ne diyecek doktor yine haberleşiriz.
Sen spreyi günde kaç kez sıkıyorsun canım? Bana işkence gibi bu ya! Fış fış ediyorum :))
gilebek nerdesiiin(o
cnm bnm atel cıktı ama cok şiş halen burnum bi türlü alısamadım bu haline
ne zmn inmişti cnm senin sisliklerin
ve masajı günde ne kadar yapıyodun
ya gercekten psikolojim bozuluyo
Allah herkese yardım etsin kimseye pişman etmesin
4 kez kullanıyorum ama genzime nasıl çekebilirim ki? nefes alamıyorum ki ben... üffff gelsin şu perşembe yaa yanlız ben akşam dedi mi demedi mi onu hatırlamaya çalışıyorum bi türlü hatırlayamıyorum..bu arada spreyi sallayınca anlaşılmıyo ama yakında bitcekmiş gibi hissediyorum nedense :)
geçmiş olsun kızlar:)hadi sizde kurtuldunuz:)spreyi 5,6 kez kullanman gerek.genzine gitmesi için başını arkaya eğiceksin,spreyi burnunun içine ileri doğru sokup sıkarsan o zaten gidiyo genze.spreye gelince benim 3.şişem canım:)bu ilaç paraları batırır insanı ama napalım almak zorundayız.bora sanada vermiştir krem mırem.devlet ödemiyo bazılarını
4 kez kullanıyorum ama genzime nasıl çekebilirim ki? nefes alamıyorum ki ben... üffff gelsin şu perşembe yaa yanlız ben akşam dedi mi demedi mi onu hatırlamaya çalışıyorum bi türlü hatırlayamıyorum..bu arada spreyi sallayınca anlaşılmıyo ama yakında bitcekmiş gibi hissediyorum nedense :)
geçmiş olsun kızlar:)hadi sizde kurtuldunuz:)spreyi 5,6 kez kullanman gerek.genzine gitmesi için başını arkaya eğiceksin,spreyi burnunun içine ileri doğru sokup sıkarsan o zaten gidiyo genze.spreye gelince benim 3.şişem canım:)bu ilaç paraları batırır insanı ama napalım almak zorundayız.bora sanada vermiştir krem mırem.devlet ödemiyo bazılarını
teşekkür ederizzzz :) yani atel çıkınca da kullanmaya devam edicez diyosun(yalnız ben kafamı hiç geri itmiyordum hatta biraz önde bile tutuyordum :))))))))
Genzime gitmesine tahammül edemiyorum ben ya! Senin burnun ne zaman açıldı? Ne zaman nefes almaya başladın yani canım?
Bir de ne kremi verdiler ki size? Benim deniz suyu dışında hepsini devlet karşıladı
tabi tabi ohoo daha devam edicez.benim 40 gün oldu.3,4 ay kullanan varmış.sonuçta açılana kadar.benm hala açılmadı zatentam tersi ilk bir hafta falan kafanı öne eğmende yasak.kanaman olabilir.başını yüksek tutmalısın.doktora gittiğin her seferinde aklındaki herşeyi iyice sor,çünkü onlar bazı detayları atlıyolar
yokya bişey olmaz.genzine akıtıp hemen tükürceksin zaten.işk günler içi kan dolu olduğu için geriye gitmiyo zaten.yavaş yavaş açıla açıla gidiyo.benim burnum ahala tam açılmadı malesef.hala tam tad alamıyorum.zaten sol tarafımda daha çok kemil kırmışler,o yüzdenmidir nedid orası tamamen tıkalı ve deniz suyu gitmiyo hiç(ya sicnasal diye burnu açan bi krem vermişti o 25 milyon.atelden sonra masaj yazdı bitane oda 60 milyon.zaten deniz syu 30 milyon,bu 3.şişemi yeni aldım.öyleişte
Aynen o durum bendede var. Kardeşime söyledim, yedeğini alacak Pazartesi günü... Spreyin üstünde 4 kez yazıyor benim ama o spreyi Kemal hoca 7-8 kez kullan dedi bana.... Gerçi ben bugün sadece 3 kez kullandım. Akşama kadar bir kaç kez daha yaparım. Genelde 6'yı buluyor benim... Bir de bazen tek fıs sıkmıyorum, her birine iki kez sıkıyorum kolaylık olsun diye... Sonuçta zararlı bir şey değil.
Benim dün hiç gitmiyordu genzime ama bugün akmaya başladı. Pis bir his ya! İltihaplar boğazıma akıyor gibi hissediyorum. Ben senden önce ameliyat oldum ya, bir de estetik yapmamış bana... Ondan sanırım daha çabuk iyileşiyor olabilir. Yarına seninde açılır yavaştan... Açılır deyince heyecan yapma sakın :) Nefes alacak kadar değil, fış fış ses çıkartacak kadar bir hava yolu oluyor sadece...
Bu arada ben ağrı kesiciyide bıraktım bu sabah itibari ile.. Sadece deniz suyu spreyi, antibiyotik ve burnuma kullanmam gereken antibakteriyel göz merhemi kullanıyorum. Kulak çubuğu ile günde 1-2 kez merhemi hafif burun içime yediriyorum. Bir de kulak çubuğu ile hafifçe temizliyorum yine günde 1-2 kez...
Senin bunlardan ekstra yaptığın bir şey var mı?
eksiğim bile var çünkü ben de antibiyotik yok hastaneden çıkmadan önce yapmışlardı iğneyle ama ilaç olarak almadım hiç..
bez yok ya çok rahatsız oluyoum akmıyo bişi çok ama böyle sanki akıyomuş gibi hissettirmesi sinirimi bozuyorrr![]()