ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yokya bişey olmaz.genzine akıtıp hemen tükürceksin zaten.işk günler içi kan dolu olduğu için geriye gitmiyo zaten.yavaş yavaş açıla açıla gidiyo.benim burnum ahala tam açılmadı malesef.hala tam tad alamıyorum.zaten sol tarafımda daha çok kemil kırmışler,o yüzdenmidir nedid orası tamamen tıkalı ve deniz suyu gitmiyo hiç:((ya sicnasal diye burnu açan bi krem vermişti o 25 milyon.atelden sonra masaj yazdı bitane oda 60 milyon.zaten deniz syu 30 milyon,bu 3.şişemi yeni aldım.öyleişte

o masaj için krem mi veriyolar ne veriyorlar ki yaa çok da pahalıymış.. ben de kremle deniz suyuna aynı parayı verdim :(

Şimdi ışık tuttum burun içime ve büyük gösteren ayna ile baktım. Burun içim berbat! Çok fena halde...

kızlar ya fotolarınızı koysanızda bizde baksak kemal bey nasıl iş çıkarmış bende istiyorum ama fotosunu hiç görmedm :( mesela deniz akkayanın burnu gibi isstiyorum yapabilir mi acep .. yüz hatlarım çok benziyo deniz akkayaya da fikrinize ihtiyacım var ameliyat olanlar bilgilendirsin lütfen ....

kızlar ya fotolarınızı koysanızda bizde baksak kemal bey nasıl iş çıkarmış bende istiyorum ama fotosunu hiç görmedm :( mesela deniz akkayanın burnu gibi isstiyorum yapabilir mi acep .. yüz hatlarım çok benziyo deniz akkayaya da fikrinize ihtiyacım var ameliyat olanlar bilgilendirsin lütfen ....

Daha bı görmedik ki burnumuzu foto koyalım :) hem ben koysamda belirleyici olmaz ki... Benim seklinde sorun yoktu. Saglık temelli bir ameliyat oldum.

Daha bız görmedik ki burnumuzu foto koyalım :) hem ben koysamda belirleyici olmaz ki... Benim seklinde sorun yoktu. Saglık temelli bir ameliyat oldum.

sabah uyandığımdaki ağız kuruluğu beni sinir ediyor biraz gelsin artık şu perşembe..

Gece her uyandığımda su iciyorum ama bana misin demiyor! O kuruluk bende de var, hemde ne kuruluk! Soyula soyula dudak kalmadı bende... Elimde habire nivea ile dolanıyorum ama ondan da tiksindim artık....

Benim dün her iki burun deliğimde hafiften açıktı ama bugün sağ komple tıkalı! Deniz suyu sıkıyorum, aynen geri itiyor burnum... Yani hiç girmiyor icine... Tuhaf bir şey oldu bugün... Anlayamadım.

Yine cıbı cıbı yaptım ben... İki gündür dişte fircaliyorum ama insan yüzünü yarım yikayinca hep pis hissediyor kendini... Yanaklarımda pütür pütür sivilce çıkmaya başladı ya! Ki bende hiç sivilce çıkmazdı. Resmen insanlıktan çıktım ya!

Son düzenleme:
evet cnm ya bnm bünyem beya hassas cok teskür ederim Allah herkese yardım etsin gercekten zormus
atel var burnumda cnm bnmki hem estetik hem nefes problemim vardı
cıkıntılar biaz cnımı sıkıyo iste ins gecer
ya bide cnm ben ameliyat olalı 5 gün oldu burnumun ucu halen cok sis ve burnumun ucunun rengi degsti sarı gibi morortı gibi
sende de öyle olmusmuydu
ben sabırsızlıkla burnumun inmesini bekliyorum:))
kiraz sapı suyunu kaynatıp ictigin zmn ödem iniyomus ama dikkatli kullanmak gerekiyomus
doktora bi sorum yazarım snada burdan(:
ay yazarken bile zorlanıyorum en iisi gidip dinleniim
öptüm cok(:

Canım çok geçmiş olsun benim ameliyat işi uzunca bir süreliğine askıya alındı sağlık sorunlarından dolayı inşallah ocak ayında geldiğimde tekrar görüşeceğim kemal hocayla.Dualarım seninle inşallah ömründe kalbin kadar güzel olur.

Canım çok geçmiş olsun benim ameliyat işi uzunca bir süreliğine askıya alındı sağlık sorunlarından dolayı inşallah ocak ayında geldiğimde tekrar görüşeceğim kemal hocayla.Dualarım seninle inşallah ömründe kalbin kadar güzel olur.

cnm ya cok merak ediyodum seni burdan yazdgın cok iyi oldu:))
beni sorarsan zor atlatıyorum:(( bazen keske olmasaydım bile diyorum
burnum cok şiş dua ediyorum hergün ins. en kısa zamanda iner
dualarına cok ihtiyacım var cnm psikolojim beya bozuldu aslında:((
o senin kalbinin güzelliği ins Allah sana da tez zamanda sifa verir gönlündekini verir.
ocak ayında geldiğinde görüselim ins. nasip olursa hem sende fikir edinmiş olursun
ins. o zmandan cok önce psikolojimde düzelir bnde düzelirim:((

Canım sen ameliyat olalı kaç gün oldu? Benim 5.günüm bugün... Atel var hala burnumda... Yüzümü yıkamayı çok özledim! :14:

tatlım bugün tam 12 gün oldu bende yüzümü tam yıkayamıyorum:((
atelim cıktı sükürler olsun
atelinin icindeyken sekil tahmin etmeye calısıyodum ama sacmalamısım:))
ilk acıldıgı gün burnumdan büyük bi yük kalkmıs gibi oldu:))
ve acıkcası ilk gün begenmedim burnumu
ama günden güne daha iyi oluyorum ins.
biraz psikolojim bozuldu ama bunlarında gecicegine inanıyorum
cnm sna tavsiyem bu ameliyatta sabır cok büyük bi etken ins. Allah pişman etmez hicbirimizi ve herkese acil sifalar verir
saredelim ins. hersey cok güzel olucak:)

burdayyım:))zaten bi ben burdayım,diğer kızlar terketti topiği vefasızlar:(ya bnce sakin ol öyle kolay değilki bu işler.pisikolojini bozacak ne var.sadece zaman ver.atelçıkalı 1 ay oldu benim.şu anda doğal küçük bi nburnum var.yani bi 20 günde falan baya iniyo gibi.tabi herkeste farklı.ilk günler benmde iğrençti ya.şu anda avtarlığımda azaldı gibi.herkes beğeniyo ve çok doğal buluyo valla.masajı günde 6,7 kere yap dedi bana ama okadar yapamıyorum ya.bu temizlme kremleme işleri bıktırdı biraz beni,ama yapmamız lazım çok faydalı.mutlaka yap masajlarını bol bol

ya ben seni gercekten özlüyorum ya sen terketme topiği:((
insanı rahatlatan relax bi yanın var:))
bnm atel cıkalı daha 3 gün filan oldu galiba sabırsız davranıyorum
dünde burnum kanadı yine:((
ya ins hemen iner ve dogal kücük bi burnum olur senin adına gercekten cok seviniyorum masaallah Allah nazarlardan korusun ins.
lütfeen dua et bnaaa buna cok ihtiyacım var:((

Bana burun açan krem falan vermediler. Demekki ateli aldıktan sonra verecek :emir_bebek: Bana tükür falanda demediler, ayaklarına sıkcam doktorumun :))))

kemal hocanın o rahatlıgı bnide sinir ediyodu:))
ya krem sürmek istedim yok gerek yok filan dedi
en sonunda teramicin die bi krem verdi
herseyi kendi iyilesme sürecine bırakıyo
bazı seyleri atlıyo gibi geliyodu bna
tamam gercekten güler yüzlü iyi bi insan ama fazla ilgilenemiyo cok yogun://

Yazdiklarinizi daha yeni okudum,yanyana ameliyat olmussunuz nerdeyse ne guzel ya;)) cok gecmis olsun ikinize de tugbaa ve sonkibrit,bisey daha sorcam,ilk ameliyatiniz miydi? Kemal hoca revizyonda nasil acaba???

cnm galiba sen revizyon olmayı düsünüyosun
bnde kemal hocaya ameliyat oldum
kemal hocanın artı ve eksi yönleri var bnce
artı yönleri gercekci ve insanı rahatlatan bi yanı yanı var bide güleryüzlü
eksi yönleri ise cok yogun oldugu için kişilerle tek tek ilgilenme fırsatı yok
bide biraz aklında olanı yapıyo mesela ben burun ucum daraltılsın dedim ama ısrarla daraltmadı
ins pişman olmam
oyüzden revizyon olacagın için senin daha cok ilgi ve iyi bi tedavi sürecine ihtiyacın var
ben ameliyat öncesi fazla konusma fırsatım olmadan kendimi ameliyat masasında buldum
simdi tedaviye gittigimde bile bekliyorum beya cok asırı yogun cünkü
istersen eger maddi imkanın varsa biraz daha para biriktirip özel biyerde ameliyat ol
ben ameliyatta gercekten doktor adlarına fazla takılmayan biriyim ama devlet hastanseinde ameliyat olunca fazla ilgi ve tedavi süreci göremiyosun
:(( ben böyle gözlemledim
benimle birlikte yan odada bi kız vardı ameliyat olan kız narkozdan daha yeni cıktıgı halde sedyesini bi kişi tasıyodu ve narkozdan cıkan kıza sedyesini iteklemesini istemişler
bn özel odaya cıktım ama malesef hersey para olmus bu zmnda
üzüldüm Allah herkese yardım etsin
Allah sanada sifa versin cnm ins. hakkında neresi hayırlı olucaksa orda ameliyat olursun

Gece her uyandığımda su iciyorum ama bana misin demiyor! O kuruluk bende de var, hemde ne kuruluk! Soyula soyula dudak kalmadı bende... Elimde habire nivea ile dolanıyorum ama ondan da tiksindim artık....

Benim dün her iki burun deliğimde hafiften açıktı ama bugün sağ komple tıkalı! Deniz suyu sıkıyorum, aynen geri itiyor burnum... Yani hiç girmiyor icine... Tuhaf bir şey oldu bugün... Anlayamadım.

Yine cıbı cıbı yaptım ben... İki gündür dişte fircaliyorum ama insan yüzünü yarım yikayinca hep pis hissediyor kendini... Yanaklarımda pütür pütür sivilce çıkmaya başladı ya! Ki bende hiç sivilce çıkmazdı. Resmen insanlıktan çıktım ya!
ben de biraz önce tekrar duşaldım ama dediğin gibi yüz yıkanmayınca rahat olunamıyo ya üstelik yüzümde kendime ait olmayan bi ağırlık var gibi hissetmek de cabası :((( sürekli nezle gibi hissetmek beni çileden çıkartıyor yaaa en nefret ettiğim şey :(( pişman olmak istemiyorum tabii ama psikolojik olarak böyle hissediyorum umarım atel çıkınca şekil yüzünden bunalım yaşamam çok bişi beklemiyorum zaten hani ama olsun yani beklemediğim aksiliklerin başıma gelmesinden korkuyorum bu huyumu da hiç sevmem yani neyse ya dua edelim dua edelim de atlatalım hep beraber şu işi ..

ben de biraz önce tekrar duşaldım ama dediğin gibi yüz yıkanmayınca rahat olunamıyo ya üstelik yüzümde kendime ait olmayan bi ağırlık var gibi hissetmek de cabası :((( sürekli nezle gibi hissetmek beni çileden çıkartıyor yaaa en nefret ettiğim şey :(( pişman olmak istemiyorum tabii ama psikolojik olarak böyle hissediyorum umarım atel çıkınca şekil yüzünden bunalım yaşamam çok bişi beklemiyorum zaten hani ama olsun yani beklemediğim aksiliklerin başıma gelmesinden korkuyorum bu huyumu da hiç sevmem yani neyse ya dua edelim dua edelim de atlatalım hep beraber şu işi ..

dua et cnm gercekten dua cok önemli
bnm annem bi hastalıgından dua sayesinde cok rahat ve kısa bi sürede atlatmısttı
hatta ameliyat eden prof bile senin bu durumun anca duayla acıklanır demiş anneme cabuk iyilestigi için
oyüzden karamsarlıga kapılmayıp dua edelim birbirimize:))

ya ben seni gercekten özlüyorum ya sen terketme topiği:((
insanı rahatlatan relax bi yanın var:))
bnm atel cıkalı daha 3 gün filan oldu galiba sabırsız davranıyorum
dünde burnum kanadı yine:((
ya ins hemen iner ve dogal kücük bi burnum olur senin adına gercekten cok seviniyorum masaallah Allah nazarlardan korusun ins.
lütfeen dua et bnaaa buna cok ihtiyacım var:((

Canım atelden sonra bandaj taktı mı Kemal hoca? Bir de neden yüzünü tam yikayamiyorsun? Yasak mı hala?

Back
X