ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kemal hoca sana masaj verdi mi tatlım? Bildiğim kadarıyla herkeste masaja ihtiyaç olmuyor

yok cnm bu kemal hocanın verdiği masaj deil ama bi hareket benziyo
ya ins cnm senin hic masaja ihtiyacın olmaz cünkü biraz kasıyo insanı acaba dogrumu yapıyorum diye
aslında insanın psikolojisini cok rahat tutması gerekiyo
iyi düsünelim iyi olsun(:

Canım atelden sonra bandaj taktı mı Kemal hoca? Bir de neden yüzünü tam yikayamiyorsun? Yasak mı hala?

yok tatlım bandaj filan takmadı öyle bisey takılı olmadan geziyorum suanda
burun kemiğim halen acıyo gibi oyüzden yüzümü elimi burnuma degdirmeden yıkamaya calısıyorum
atel cıktıktan sonra dhada dikkat etmek gerekiyo ya oyüzden
Allah bizi kazalardan belalardan korusun
6 ay dikkat etmemiz gerekiyo:)

burdayyım:))zaten bi ben burdayım,diğer kızlar terketti topiği vefasızlar:(ya bnce sakin ol öyle kolay değilki bu işler.pisikolojini bozacak ne var.sadece zaman ver.atelçıkalı 1 ay oldu benim.şu anda doğal küçük bi nburnum var.yani bi 20 günde falan baya iniyo gibi.tabi herkeste farklı.ilk günler benmde iğrençti ya.şu anda avtarlığımda azaldı gibi.herkes beğeniyo ve çok doğal buluyo valla.masajı günde 6,7 kere yap dedi bana ama okadar yapamıyorum ya.bu temizlme kremleme işleri bıktırdı biraz beni,ama yapmamız lazım çok faydalı.mutlaka yap masajlarını bol bol

cnm ya bide bisey sorucam sna atelin ilk acıldıgında burnunu nası bulmustun
acaba bn mi cok abartıyorum:))
burun ucu diger yerlerden daha şiş gibi gelio bna seninde burun ucu işiliğin dhamı fazlaydı ilk günler
burun ucumla oynamadıgı içinmi bilmiyorum ama sanki burun ucum şiş gibi insallah gecer.

yok cnm bu kemal hocanın verdiği masaj deil ama bi hareket benziyo
ya ins cnm senin hic masaja ihtiyacın olmaz cünkü biraz kasıyo insanı acaba dogrumu yapıyorum diye
aslında insanın psikolojisini cok rahat tutması gerekiyo
iyi düsünelim iyi olsun(:

İnşallah canım benim inşallah! Sana ne zamana kadar masaj yap dedi Kemal hoca? Allah yüzümüze baksın, bizi korktuklarımıza uğratmasın inşallah!

Kemal hocanın sende masaja ihtiyac duydugu bölge hangisi canım? Bir de sen burnuna tam olarak ne yaptırdın? Aynı bölge ose bendede olur mu diye merak ettim.

Hiç panik olma tatlım! Dualarımdasınız hepiniz! Allah hepimizin yardımcısı olacak inşallah :)

Son düzenleme:
yok tatlım bandaj filan takmadı öyle bisey takılı olmadan geziyorum suanda
burun kemiğim halen acıyo gibi oyüzden yüzümü elimi burnuma degdirmeden yıkamaya calısıyorum
atel cıktıktan sonra dhada dikkat etmek gerekiyo ya oyüzden
Allah bizi kazalardan belalardan korusun
6 ay dikkat etmemiz gerekiyo:)

Aaa nasıl yani? Herkese doktoru ateli çıkardıktan sonra bant gibi bir şey yapıştırıyor, şişlikler çabuk insin diye... Kemal hoca yapıştırmadı mı? Az önce bandaj demişim yanlışlıkla... Bant olacak o :)

Benim bildigim kadarıyla o bant önemli... Takmaması çok şaşırtıcı! E ne yapcaz biz? :(

Sonkibrit, ameliyat arkadasım :) sende durumlar ne alemde?:21:

:)))) yoldaşşşşşşş :D kendimi halsiz hissediyorum ve atelin altı kaşınıyor kaşıyasım geliyor ama yapamıyorum tabi :))) onun dışında iyi gibiyim bilmiyorum sabırsızım gelsin şu perşembeeeee :)

:)))) yoldaşşşşşşş :D kendimi halsiz hissediyorum ve atelin altı kaşınıyor kaşıyasım geliyor ama yapamıyorum tabi :))) onun dışında iyi gibiyim bilmiyorum sabırsızım gelsin şu perşembeeeee :)

Bendede var kaşıntı! Bir de ağızdan nefes almaktan mıdır nedir surekli öksürüyorum ben... Boğazımı toz yumağı gibi hissediyorum. Oysaki annem her gün sabahtan temizliyor odamı bastan aşağı ama yok yani bu duygu geçmiyor. :/

Benim bugün farkedilir derecede azaldı morluk ve şişlikler... Sarardım, soldum desem yalan olmaz :) Burnumsa hala tıkalı... Dün ikiside açılmıştı ama bugün sabah bir uyandım, ikiside tıkanmış. :50:

Bir de otur kalk yat habire aynı modda olmaktan belim ağrıyor. Artık dışarı çıkmak istiyorum ben... Sende de oluyor mu bel ağrısı?:13:

Son düzenleme:
Kızlar :8: Burundaki dikisler alınırken acıyor mu? Çarşamba atel çıkacak ama dikişlerden korkuyorum! Bir de benim bantlar yüzümde eridi desem yalan olmaz :) yanlar tamamda burun ortası yapıştı iyice... Nasıl çıkarıyorlar atelin altındaki bantı??:26:

Bendede var kaşıntı! Bir de ağızdan nefes almaktan mıdır nedir surekli öksürüyorum ben... Boğazımı toz yumağı gibi hissediyorum. Oysaki annem her gün sabahtan temizliyor odamı bastan aşağı ama yok yani bu duygu geçmiyor. :/

Benim bugün farkedilir derecede azaldı morluk ve şişlikler... Sarardım, soldum desem yalan olmaz :) Burnumsa hala tıkalı... Dün ikiside açılmıştı ama bugün sabah bir uyandım, ikiside tıkanmış. :50:

Bir de otur kalk yat habire aynı modda olmaktan belim ağrıyor. Artık dışarı çıkmak istiyorum ben... Sende de oluyor mu bel ağrısı?:13:

neredeyse aynı şeylerrrrr :D öksürüyorum ben de ama gözlerimin altlarında hala morluklar var biraz ve göz kapaklarımda da umarım geçerler yaaaa.. :'(

benim burnumda tıkalı hala bu arada bazen konuşurken basınçtan mıdır nedir sesler geliyo burnumdan sol taraftan hani nezle olmuş gibi konuşmak istemiyorum hiç öyle olduğunda ama bazen komiğime de kaçıyor :)))) ve eminim eskisi gibi nefes almamız uzun zaman alcak bence malesef :(

bi arasırtım belim çok ağrıdı o şekilde yatmaktan.. abime sırtıma biraz masaj yaptırdım da iyi geldi..

çok farklı şeyler yaşamıyoruz anlaşılan :)

cnm ya cok merak ediyodum seni burdan yazdgın cok iyi oldu:))
beni sorarsan zor atlatıyorum:(( bazen keske olmasaydım bile diyorum
burnum cok şiş dua ediyorum hergün ins. en kısa zamanda iner
dualarına cok ihtiyacım var cnm psikolojim beya bozuldu aslında:((
o senin kalbinin güzelliği ins Allah sana da tez zamanda sifa verir gönlündekini verir.
ocak ayında geldiğinde görüselim ins. nasip olursa hem sende fikir edinmiş olursun
ins. o zmandan cok önce psikolojimde düzelir bnde düzelirim:((

Canım dualarım seninle ben staj dosyam için gelebilirim ankaraya ramazan ayı içerisinde gelirsem mutlaka görüşmek isterim seninle hem muhabbet ederız moral olur belkı sanada lutfen canını sıkma hepsı geçecek ve sen kendini dahada ıyı hıssedeceksin allahın izni ile.

cnm ya bide bisey sorucam sna atelin ilk acıldıgında burnunu nası bulmustun
acaba bn mi cok abartıyorum:))
burun ucu diger yerlerden daha şiş gibi gelio bna seninde burun ucu işiliğin dhamı fazlaydı ilk günler
burun ucumla oynamadıgı içinmi bilmiyorum ama sanki burun ucum şiş gibi insallah gecer.

missimssy bence burun ucunun dana şişkin olması daha iyi,her tarafı aynı açıda olduğunda dümdüz burun çokkötü duruyor. mesela benim eski burnumda burun ucu burnun bütününden belirgindi o halim çok daha güzeldi. şimdi dümdüz,çokkötü duruyor.

misimissy burunu ucundan açtıkları için ameliyatta bir şey yaptırmasan bile ucuna şişer en azından ben öyle düşünüyorum en son burun ucundaki şişlik inermiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dert etme şişliktir geçer bence :))

misimissy burunu ucundan açtıkları için ameliyatta bir şey yaptırmasan bile ucuna şişer en azından ben öyle düşünüyorum en son burun ucundaki şişlik inermiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dert etme şişliktir geçer bence :))

Tatlım ben hala burundan nefes alamıyorum ya! Ağız kuruluğundanda ölcem. :14: Sen ne alemdesin?

Bir de neler yiyorsun? Katı gıda yiyebiliyormusun? Ben 2.günden beri dolmabiber, kabak yemeği, puding, dondurma, çorba, karpuz, pilav vb şeyler yiyorum :56: ama ekmek falan yok hala...

Tatlım ben hala burundan nefes alamıyorum ya! Ağız kuruluğundanda ölcem. :14: Sen ne alemdesin?

Bir de neler yiyorsun? Katı gıda yiyebiliyormusun? Ben 2.günden beri dolmabiber, kabak yemeği, puding, dondurma, çorba, karpuz, pilav vb şeyler yiyorum :56: ama ekmek falan yok hala...

valla yiyebildiğim her şeyi yiyorum tatlım bu gün lahmacun yedimmmmmmmmm mesela :)))))))))

benim de açılmadı ya ama ben hemen açılmasını beklemiyorum zaman alcak gibi :(((( çok rahatsız edici şu ağız durumu özellikle sabahları uyandığımda..gerçekten işin en kötü tarafı bu benm için :((( bol bol sıvı tüketmeliymiş bunun için ama ne kadar önler bilmiyorum bir de benim sesim gidiyo boğazım gıcık oluyor sürekli ağızdan nefes alınca toz da geliyo tabi kötü oluyorum :(

valla yiyebildiğim her şeyi yiyorum tatlım bu gün lahmacun yedimmmmmmmmm mesela :)))))))))

benim de açılmadı ya ama ben hemen açılmasını beklemiyorum zaman alcak gibi :(((( çok rahatsız edici şu ağız durumu özellikle sabahları uyandığımda..gerçekten işin en kötü tarafı bu benm için :((( bol bol sıvı tüketmeliymiş bunun için ama ne kadar önler bilmiyorum bir de benim sesim gidiyo boğazım gıcık oluyor sürekli ağızdan nefes alınca toz da geliyo tabi kötü oluyorum :(

Ben ekmek, pide tarzı şeyleri yerken boğuluyorum ya! Bende yemek istiyorummmmmmmm :14:

O boğaz olayı bendede var canım, cidden işin en kötü tarafı o... Burnuşlarımızda açılsın artık ya! :/ Ağızdan nefes almak feci bir şey!

Bugün Pazartesi, yarın Salı veeeeeeeeeeeeee sonra Çarşamba! :16: Doktora gitcem, çok az kaldı. Sanırım epey kaynamıştır artık bizim kemikler :8: Tabi eskisi gibi güçlenmesi zaman alacak. Dikişler nasıl çıkacak? Korkuyorum ben! Bir de burnumun üstündeki bant tenimle bir bütün oldu, hiç çıkacağa benzemiyor, korkuyor insan...

Aaa nasıl yani? Herkese doktoru ateli çıkardıktan sonra bant gibi bir şey yapıştırıyor, şişlikler çabuk insin diye... Kemal hoca yapıştırmadı mı? Az önce bandaj demişim yanlışlıkla... Bant olacak o :)

Benim bildigim kadarıyla o bant önemli... Takmaması çok şaşırtıcı! E ne yapcaz biz? :(

valla cnm bn anlamadım kemal hocanın bazı seylerini mesela bna antibiyotikde vermedi
ve burnum halen cok sis acıo sislikleri
carsamba günü gittiginde hoca sna o bantı takarken sorarmısın herkese takılıyo m bu bant die
smdi bn arayıp bna nie bant takmadınız desem bi garip olucak:))
sen öylesine soruyomus gibi sorarsan bni cok sevindirirsin cnm:)

Back
X