Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrıdan çok korkuyorum fazla oluyor mu ?
Nerede fotoların ?
Ağrıdan çok korkuyorum fazla oluyor mu ?
Şimdi gördüm ve gayet beğendim burnunu... Dövcem seni :))) Hiç abarttığın gibi bir şey yok. Gayet düzgün maşallah :)))
Benim nefes hala fena ya! Tamponsuzdu ameliyatım... Onunla alakası var mıdır acaba?
Bende dıştan belli olmayan içte eğrilik vardı, nefes problemim vardı. Bir taraf kapalıydı.
Medikalden alacaklarını söylerler sana canım. Bana yazıp bunları alacaksın dediler. Benim tavsiyem doktorunun kullan demediği hiçbir şeyi kullanma)
bitane fotom var yalnız oda arkdşlarm görüor):
14 agustosta ameliyat olacagım aynı dönemde olacak olan var mı arkadaslar
bende 14 ağustosta ameliyat için gün aldım kemal hocadan sende mi kemal hocaya ameliyat oluyosun ? tarih netleşti ya heyecan bastı bi de burnum daha kötü olur mu diye korkuyorum çünkü hoca çok kibar bi burnun var dedi ama çocukken kırılmış olabilir dedi benim burun sırtında kemik çıkıntım hafif bu ondan kaynaklı olabilir dedi. sanırım zamanı kısıtlıydı acele acele konuştuk ama gene de beni söyledikleri memnun etti hayırlısı allah utandırmasın![]()
hayalsu fotonu görebilirmiyim ? seni ekledim ama
canım ben kabul ettim seni fotom duruyo görmüyomusn fotoğraflarmda. o burun 21 günlük:)
cnm benm iyiki varsınz cok saolun ..
Ben olsam sürmezdim. İlacın ve bu tarz kremlerin her türlüsüne karşıyım. İhtiyaç olsa verirdi Kemal hoca. Ben deniz suyu dışında hiçbir şey kullanmıyorum şu an...
Benim 2 hafta bitti dün ama burnum hala komple açık değil hatta çok az açık... Senin nasıl tatlım? Artık rahat nefes almak istiyorum ben ya :/
Bir de dikişler ne alemde? İçtekiler eriyip düşüyormuş falan ama bende yok hiç öyle bir durum :) burun içi temizliğini nasıl yapıyorsun tatlım?
baktım cnm fotona bence gayet güzel bi burun ki eminim 6 ay sonra cok daha güzel olucak biraz daha inicek şişleri.. kavisini cok güzel ayarlamış doktorun güle güle kullan :)
bnm de 3. haftam bitmek üzere sislikler iniyo yavas yavas sükürler olsun:))
bi iyiyim bi kötü:))
ya bnm bi arkadasım bna 80 tllik bi krem almıs estetik yaptıranlar sürüyomus sislik ve morlular için
kemal hoca hic krem filan vermedi ama sürsem mi ki:/
Valla herkes abartıosun dio ama benm eski burnum çok ince olduğu için dolayısıyla kalın geliyo bana:) döv beni gitsin:)) nefes konusuna gelince bence tamponla alakalı değildirde canım seninki kaç gün oldu bilmiorm ama ben tel tokayla burnumu çok güzel temizliyordm:) şimdi burnumun içinde hiç bişe kalmadı tel toka sayesinde dikkatle temizlersen süper oluyor:) deniz suyundan sonra tabi yumuşadıktan sonra:) birde banyodan sonra tel tokala süper oluoyr nefes alman kolaylaşıyor:) ayrıca üzülme dha yeni nefesinde mutlak düzene girecektir canım.
cnm ilk basta emin ol kimse burnunu begenmiyomus ilk acıldıgı zmn böyle bi zenci burnu gibi filan oluyo ama inan o şişlikler filan zmnla iniyo
cok ince bi burunda güzel olmaz ki zaten bosuna üzülme tatlım zmn herseyin ilacı o şişlikiklerde inicek insallah:)
evet benmde doktor verdi o 80 tllik kremden aldm gerçekten 3 günde yüzümde ne morluk kaldı ne şişlik:)
valla bnde tam bilemedim cnm kullansam mi ki die aslında ben ozon yagı sürmek isityorum:))
canım sana verdiği ilacın adı neki? benimki baya etkiliydi bence kesinlikle kullanmalısın.