ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm tatlım ben burnunu merak etmiştim hani nasıl şiş filan diyorsun ya tabi şuanda hem senınkide belli olmaz

bugün daha iyiyim tatlım ama dediğin gbi 1 ay bi sekil beklentin olmasın veya sekil tahmin etmeye calısma demisti kemal hoca
ozon yagı iyi geldi ama sükürler olsun annem burnun beya kücüldü dedi
bilmiyorum tatlım işte sabırla bekliyorum ama buarada fazla takmak ve sabırsızca davranmak anca seni üzüntüye sokuyo
oyüzden sna tavsiyem ilk 1 ay fazla takılma burnuna:)

bugün daha iyiyim tatlım ama dediğin gbi 1 ay bi sekil beklentin olmasın veya sekil tahmin etmeye calısma demisti kemal hoca
bilmiyorum tatlım işte sabırla bekliyorum ama buarada fazla takmak ve sabırsızca davranmak anca seni üzüntüye sokuyo

ugrasıcak bişeyler bulmak lazım :) ya ben profile fotomu koymak istiyorum yüzüme göre burun tavsiyeleri almak istiyorum ama koyamadım :)

canım senin adına çok sevindim benimde burnum bana uzun gelmeye başladı ya:D hergün yeni bi şekle giriyo sanki.......... senin adınada sevindim benimkide küçüldü gibi ya:)

kızlar bikac kişi cesitli kişilerden fotograf istemissiniz ama fotogrf hic belirliiyici bi etken deil ki
sans işi bu biraz bi doktor cok güzel işler cıkarmıstır ona güvenerek gidersiniz ama sonra mutsuzda olabilirsiniz Allah korusun
ben gercekten hic merak edip bakmadım bile
kemal hocanın hastasına aragin die bi arkadas paylamıstı merak edip bakmadım cünkü sans işi
kendinize dua edin veya istihare yapın o dha mantıklı olur bnce bi baskasının ameliyat sonucuna göre gtmek dha riskli:/
bu topikte en basta bikac kişi paylasmıstı fotograf

canım bencede foto yanıştıcı ya gerçek örneiğini gördm yanımdaki birlikte ameliyat olduğum kızın burnu öyle güzel olduki ama bende kaşımın arası kemik gibi bişey var:(

canım senin fotoğraflarını çok merak ettim öyle anlatıyorsun ki vazmı geçsem diyorum. fotoğraflarını en azından sadece burun ucunu görebilmem mümkünmü?

Tatlım seni de anlıyorum da; sen de beni anla lütfen, biraz daha zaman geçsin koyacağım.
Moralimi bozmak istemiyorum, biri bişey yazar şimdi.
Korkulcak bişey değil merak etme :)
Anormal bi durumu yok ama benim istediğim gibi olmadı henüz.

Kızlar hepiniz burnunun her gün yeni bir şekile girdiğinden bahsetmişsiniz. Benimki hep aynı... Bu kötü bir şey mi ya? Kafam karıştı şimdi...

canım bencede foto yanıştıcı ya gerçek örneiğini gördm yanımdaki birlikte ameliyat olduğum kızın burnu öyle güzel olduki ama bende kaşımın arası kemik gibi bişey var:(

öyle cnm foto yanıltır:)) senin adına da bn cok sevindim zaten kişilik özelliklermzi birbrimze cok benzettm ben
sende bnm gibisin:))
dualarımdasın tatlım:))

Kızlar hepiniz burnunun her gün yeni bir şekile girdiğinden bahsetmişsiniz. Benimki hep aynı... Bu kötü bir şey mi ya? Kafam karıştı şimdi...

Canım sende tampon kullanıldımı benim tamponları alacaklar.
Ağrı,acı olur mu ? Gazi hastanesinde eski tamponlarmı kullanılıyor yoksa plastik tamponlarmı ?

Canım sende tampon kullanıldımı benim tamponları alacaklar.
Ağrı,acı olur mu ? Gazi hastanesinde eski tamponlarmı kullanılıyor yoksa plastik tamponlarmı ?
ben cvplayım sorunu benim bildiğim kadarıyla tamponlar eski yöntem kullanmıyolar yani silikon tampon merak etme cnm
acı agrı hafif olur eski tampona göre

ugrasıcak bişeyler bulmak lazım :) ya ben profile fotomu koymak istiyorum yüzüme göre burun tavsiyeleri almak istiyorum ama koyamadım :)

oyun oyna cnm kafa dagıtırsın gerci burda da insan beya kafa dagitıo:))
ben burun olarak miranda kerrin burnuna hastayım cok güzel ya
eger yüzün minyon veya ovalsa kısa bi burun ve kavisi abartırmadan yaptır cnm
gerci sen bilirsin belki kavis hosuna gidiyodur:)

cnm yüzüm minyon diil avatarıma fotograf koymayı becerebilirsem tavsiyelrinizi almak isterim :)

mismisyy amelyat olalı e kadar olduu ve burun ucun seninde cok kalkıkmı benm amlyat olalı bgn 16.günüm burun ucum asırı kalkık . ve büyük bndan rahatsızm aynı sornlarımı paylasşıyorz yoksa

mismisyy amelyat olalı e kadar olduu ve burun ucun seninde cok kalkıkmı benm amlyat olalı bgn 16.günüm burun ucum asırı kalkık . ve büyük bndan rahatsızm aynı sornlarımı paylasşıyorz yoksa

yok tatlım bnm burun ucum kalkık deil tam tersi hafif düsük gbi gelio bna kalkıgnı hic problem etme cnkü cok kalkık burunlar bile düsüo:)
biraz sabret olurmu gecer o kalkıklıgı insallah
bnm burnun ucum sis onada ozon yagı kullandım memnun kaldım acıkcası

Back
X