Bence asıl başarılı doktorlar özel çalışmayı tercih ediyorlar, kendilerini her açıdan geliştiriyorlar ve ilgi alaka da çok farklı oluyor. Ben 2 ameliyatımı da devlette farklı hastanelerde farklı doktorlara oldum. Sonuç tam bir yıkım oldu. Eğriliği düzeltemediler, çok saçma sapan bir ameliyat yaptılar. 2. ameliyatımdan sonra mecbur kaldığım için özelde 8 doktorla görüştüm , hepsinin yorumu da aynı oldu çünkü aklın yolu bir. Burun ameliyatını her doktor yapamaz canım, özellikle devlette asistan doktorlara olacaksan kendini büyük bir riske atıyorsun demektir, ben öyle yaptım, senin gibi düşündüğüm için özele onca para harcamak istemedim ama sonuç ne oldu; psikolojik bunalım, depresyon üstüne 3. ameliyat için harcanacak para, yeniden ameliyat stresi vs. Şimdiki aklım olsa gider en başından bu işin uzmanı prof bir hocaya ameliyatımı olurdum 4-5 yılım boşuna gitmezdi, bunca sinir stres yaşamazdım, çok pişmanım çok. Benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem, emin ol kendini geliştiren iyi doktorlar özelde çalışmayı tercih eder, aldığı para da işini hakkıyla yapmasını daha titiz davranmasını gerektirir.
dogru söylüyosun canım biraz daha araştıcam. benim burnumda görünüste bir egrilik yok ama kücükken düsme sonucunca sola kalmıs dısardan belli olmuyo ama ben nefes alamıyorum kısında burnum kanıyo asıl amacım saglık için ameliyat olmak olmuskende burun deliklerimin kücülmesini istedim yapılcak opearasyon kolay gibi duruyo ama yinede tedirgin oldum