Ben de Haziran sonunda Doç.Dr.Kemal Fındıkçıoğlu'na ameliyat oldum.Gazi Üniversitesi'nden doktor arkadaşlar önerdiler bana da...Daha önce birkaç doktorla görüşmüştüm...Eşim de askeri doktor olduğu için GATA'dan diye Serdar Öztürk'ü düşünmüştüm;ama
estetik ameliyat yapılmıyor GATA'da.Eşim de bir doktor;hatta kendisi gibi GATA mezunu olduğu halde öyle fiyat verdi ki anlatamam...Biraz paragöz bir doktor imajı verdi bana..Ben de Gazi Üniv.'de gayet makul bir rakama amliyatımı oldum.Benim burnunda öyle büyük nefes problemi yoktu;ama 3-4 yıldır geceleri horlama başlamıştı.Küçük etler varmış burnumda.Hem onları aldırmak hem de burun kemerimi düzelttirmek,bir de doğuştan gelen üst göz kapağındaki fazlalıkları aldırmak için Dr.Kemal Bey'e ameliyatımı oldum.Ben sadece kemerinin alınmasını ve biraz da üstten burnumun küçültülmesini istiyordum.Benim zaten kalkık bir burnum var.Dün alçım ve dikişlerim alındı ve tam istediğim gibi doğal bir burun olmuş şişlikler olduğu halde.Burada neden o kadar olumsuz yazılar yazılmış analayamadım... ?! "Meyve veren ağaç taşlanır" diyorum ve buradaki olumsuz yorumların çok da doğru olduğunu düşünmüyorum.Bu adam Türkiye'de yüz nakli yapan ekipten ve gerçek bir bilim adamı..Ben çok memnunum daha başında olmama rağmen..Şişliklerden dolayı hala biraz nezle gibiyim.Sizde de olmuş muydu bu durum? Kemal Bey bazı hastalarında 1 ay sonra bile bu durumun olduğunu söyledi.Tabii ki benim beğendiğim bir doktoru başkası beğenmeyebilir;ama bana çok güven verdi doktorum ve içim ısındı.Ameliyata karar vermenizde de bu çok etkili...Ben ameliyata öyle 1 yıldan sonra değil 2-3 ay sonra karar verdim.Bu arada çok araştırdım hem interneten hem de dojtor arkdaşlardan...Şunu söyleyebilirm ki internetteki yorumlara çok da aldanmayın...Belki bana da güvenmeyenler olacaktır;ama ben gerçek bir hastayım...Özelden yazabilirsiniz...