Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim. Ins sizinde dilediginiz gibi olur.Insallah ameliyatiniz basarili gecer tekrardan cok gecmis olsuun :)
Benim erkek arkadaşım 1 ay önce Kemal beye ameliyat oldu. Hala şişlik olmasına rağmen çok güzel gözüküyor, kendisi de çok memnun.Merhabalar kemal fındıkcıoğlu beyden 15 ocakta ameliyat tarihi aldım.En yakın örneği yakın bir kız arkadasim ameliyat oldu ve kendisinin yaptığınu ve çok memnun kaldığını söyledi zaten burnuda istediği gibi oldu benim gibi geniş kemerli ve büyük bir burnu vardi onun nefes almad problemi yoktu sadece estetik amaçlı yaptirdi.Benim nefes alma problemim ve estetik problemim çözülecek Allahın izniyle.Ama forumda 276 sayfa yazılan yorumlari okudum ve çoğu olumsuz gerçekten çok tedirgin oldum en yakın zamanda ameliyat olan biri mesaj atabilir mi?
Çok geçmiş olsun mesaj attiğiniz için teşekkür ederim.Tampon koymuş mu burnuna biliyor musunuz?Benim erkek arkadaşım 1 ay önce Kemal beye ameliyat oldu. Hala şişlik olmasına rağmen çok güzel gözüküyor, kendisi de çok memnun.
Ameliyattan önce tampon aldık ancak onu ameliyat sırasında duruma göre koyup koymamaya karar veriyor duruma gçre, erkek arkadaşıma koymadı :)Çok geçmiş olsun mesaj attiğiniz için teşekkür ederim.Tampon koymuş mu burnuna biliyor musunuz?
Yardımımız dokunacaksa özelden fotoğraf da atabiliriz, biz zamanında çok aramıştık bulamamıştık da :)Çok geçmiş olsun mesaj attiğiniz için teşekkür ederim.Tampon koymuş mu burnuna biliyor musunuz?
O kadar mutlu olurum ki gerçekten...Yardımımız dokunacaksa özelden fotoğraf da atabiliriz, biz zamanında çok aramıştık bulamamıştık da :)
Tampon koymadığı için eğri kayniyor diyorlar herkesin şikayet o yönde oldu bende koymasini istiyeceğimYardımımız dokunacaksa özelden fotoğraf da atabiliriz, biz zamanında çok aramıştık bulamamıştık da :)
Ben ayhan beye oldum temmuzda cok memnunum sekli nefesi vs hersey super oldu tabsiye ederimMerhaba ben ocakta ayhan ısık beye ameliyat olucam daha önce Ayhan beye ameliyat olan varmı deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ayhan beyin soyismi nedir? Hangi hastanede oldunuz:)Ben ayhan beye oldum temmuzda cok memnunum sekli nefesi vs hersey super oldu tabsiye ederim
Ayhan Isik oda asistan gazi tipta :))Ayhan beyin soyismi nedir? Hangi hastanede oldunuz:)
Ayhan ışık gazi hastanesinde. 14 katta asistanAyhan beyin soyismi nedir? Hangi hastanede oldunuz:)
Zaten tamponlar da ortalama bir hafta içinde çıkartılıyor, pek etkilemez diye düşünüyorum. Ama tampon çıkarmak inanılmaz ağrılı bir işlem oluyor. Akşam atalım tabiiki özelden fotoğrafını :)Tampon koymadığı için eğri kayniyor diyorlar herkesin şikayet o yönde oldu bende koymasini istiyeceğim
Gönderdim :)Tampon koymadığı için eğri kayniyor diyorlar herkesin şikayet o yönde oldu bende koymasini istiyeceğim
Tamponlarin çıkarmak çok kolay falan diyorlardi eskisi gibi değil çok hafif falan diyorlardi ama.Tampon takmiyor diye endişelenmeme gerek yok mu yaniZaten tamponlar da ortalama bir hafta içinde çıkartılıyor, pek etkilemez diye düşünüyorum. Ama tampon çıkarmak inanılmaz ağrılı bir işlem oluyor. Akşam atalım tabiiki özelden fotoğrafını :)
Yok kesinlikle biz hiç sorun yaşamadık hatta iyi bile oldu bizim için tampon takılmaması, ne olursa olsun açık yaraya yapışıp kuruyor tampon ve inanılmaz ağrılı oluyor. Sonuçta etinize yapışan bir şey çıkarılıyor. Kemal hocanın en iyisine karar vereceğinden şüphem yok. Çünkü biz çok memnun kaldık :) o ameliyatta ihtiyaca göre en doğru kararı veriyor zaten :)Tamponlarin çıkarmak çok kolay falan diyorlardi eskisi gibi değil çok hafif falan diyorlardi ama.Tampon takmiyor diye endişelenmeme gerek yok mu yani
Ne demek, ameliyat öncesi araştırmak, bilgi almak da çok zor. Genelde ameliyattan sonra girmiyorlar maalesef siteye, giren de uğraşıp yazmıyor genellikle. Biz çok aramıştık ama bulamamıştık fotoğraf ya da güncel bilgi, o nedenle elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnsan kendisi o kadar arayıp bulamayınca başkasının halinden çok iyi anlıyor :) tabii ki ama bence en doğru kararı ameliyatta Kemal hoca veriyor. Ameliyat sırasında gerekli görürse takıyor, gerekli görmezse takmıyor. Bize ameliyattan önce gerekirse takılacağı söylendi, o ameliyat anında belli oluyor. Siz içinizi ferah tutun. Aynı doktordan herkes aynı sonucu alamıyor maalesef, birileri çok memnunken başkaları hiç memnun olmayadabiliyor. Ama bu risk tüm doktorlarda var zaten. Umarım siz de bizim gibi istediğiniz sonucu alırsınız, başarılı bir ameliyat geçirirsiniz. Size de çok geçmiş olsun tekrarÇok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok sevindim içimi rahatlattinizBen tamponun o yönlerini bilmiyordum kemal hocayla konusacağim ameliyat öncesi tampon işini tekrar