Merhaba burnunuzun öncesi ve sonrası hallerini paylaşabilir misiniz benimle acabaGazi üniversitesi plastik cerrahın sekreterliğini arıyorsunuz internetten bulabilirsinizmuayeneden 2 ay sonra ameliyat oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba burnunuzun öncesi ve sonrası hallerini paylaşabilir misiniz benimle acabaGazi üniversitesi plastik cerrahın sekreterliğini arıyorsunuz internetten bulabilirsinizmuayeneden 2 ay sonra ameliyat oldum
Gazi üniversitesi plastik cerrahın sekreterliğini arıyorsunuz internetten bulabilirsinizmuayeneden 2 ay sonra ameliyat oldum
caba memnun musunuz ücreti sorun olmazsa söyleyebilir misiniz
Peki pandemi dönemi nasıl randevu aldınız ameliyatlar durmuş denildi ameliyat oldunuz mu birde sağlık sorunundan mı ücretsiz olacaksınız çok soru sordum lütfen kusura bakmayın hangi hastanede ameliyat olacaksınızBen serhat şibarın eşi duygu ötgöz şibara burun amaliyatı olucam bana sgk tarafından karşılanacagı soylendı ameliyat günüm verildi internetde hiç adını duymadım ama tuhaf şekilde çok güveniyorum ailecek bence eşi duygu hanımda serhat beyde iyi cerrahlar
Serhat şibar düzce hastanesinde diye biliyorum ben de ona olmayı düşünüyordum ama ankarada değilSergat hoca gazide
Ayın 23 de gazideydim ayın 25 de gazideydim eşi duygu hoca benı ameliyat yapacak ona sordum zaten gazı hastahanesi doktorlarına bakarsanız orda ismini göreceksiniz serhat hoca gazide gazi hastahanesinin estetik cerrahları uzmanları asistanları çok iyi duygu hoca ahsen hoca erkan hoca gerçekden iyiler serhat şibar hocayı söylemiyorum bile google adını yszıp arastırın adam gazetelere çene yapmış çıkmıl ödülleri falan var ameliyat düşünüyorsanız gazi hastahanesi tercih edebilirsiniz birde merak etdiniz birşey varsa özelden sorabılırsınızSerhat şibar düzce hastanesinde diye biliyorum ben de ona olmayı düşünüyordum ama ankarada değil
Randevular her ayın son 2 iş gününde açılıyor ameliyatlar durmadı yapılıyor ben ınternetden randevu aldım ayın 28 29 30 internet sitesinde kontrol edin randevu bulursunuz kesinlikle ameliyatlar yapılıyor hatda youtubeda berna bal burun ameliyatı yazın o kız estetık ıcın ekımde oldu ameliyat benim burnumda kırık yamukluk var burnum hasarlı burun o yuzden sgk karsılıyor ankara gazi hastahanesinde ocak 7 de ameliyatım yapılacak serhat hocanın eşi duygu hoca yapacakPeki pandemi dönemi nasıl randevu aldınız ameliyatlar durmuş denildi ameliyat oldunuz mu birde sağlık sorunundan mı ücretsiz olacaksınız çok soru sordum lütfen kusura bakmayın hangi hastanede ameliyat olacaksınız
Gitdim ama hasta muayne olmadan fiyat veremeyiz dedilerMerhaba,gidebildiniz mi hastaneye?
Anladım Tamamdır teşekkürlerGitdim ama hasta muayne olmadan fiyat veremeyiz dediler
Randevular her ayın son 2 iş gününde açılıyor ameliyatlar durmadı yapılıyor ben ınternetden randevu aldım ayın 28 29 30 internet sitesinde kontrol edin randevu bulursunuz kesinlikle ameliyatlar yapılıyor hatda youtubeda berna bal burun ameliyatı yazın o kız estetık ıcın ekımde oldu ameliyat benim burnumda kırık yamukluk var burnum hasarlı burun o yuzden sgk karsılıyor ankara gazi hastahanesinde ocak 7 de ameliyatım yapılacak serhat hocanın eşi duygu hoca yapacak
Tabiki iletirim özeldende yazabılırsınız merak etdınız herseyıÇok teşekkür ediyorum bilgilendirme yaptığınız için peki ameliyat sonrası düşüncelerinizi iletr
Merhaba fotoğraf paylaşabilir misiniz?Burun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Özelden mesaj olarak yazın atayımMerhaba fotoğraf paylaşabilir misiniz?