ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben serhat şibarın eşi duygu ötgöz şibara burun amaliyatı olucam bana sgk tarafından karşılanacagı soylendı ameliyat günüm verildi internetde hiç adını duymadım ama tuhaf şekilde çok güveniyorum ailecek bence eşi duygu hanımda serhat beyde iyi cerrahlar
Peki pandemi dönemi nasıl randevu aldınız ameliyatlar durmuş denildi ameliyat oldunuz mu birde sağlık sorunundan mı ücretsiz olacaksınız çok soru sordum lütfen kusura bakmayın hangi hastanede ameliyat olacaksınız

Serhat şibar düzce hastanesinde diye biliyorum ben de ona olmayı düşünüyordum ama ankarada değil
Ayın 23 de gazideydim ayın 25 de gazideydim eşi duygu hoca benı ameliyat yapacak ona sordum zaten gazı hastahanesi doktorlarına bakarsanız orda ismini göreceksiniz serhat hoca gazide gazi hastahanesinin estetik cerrahları uzmanları asistanları çok iyi duygu hoca ahsen hoca erkan hoca gerçekden iyiler serhat şibar hocayı söylemiyorum bile google adını yszıp arastırın adam gazetelere çene yapmış çıkmıl ödülleri falan var ameliyat düşünüyorsanız gazi hastahanesi tercih edebilirsiniz birde merak etdiniz birşey varsa özelden sorabılırsınız 😊

Eklentiler

• 55DF9725-A93B-434D-8D4F-657601E61BA3.webp
    55DF9725-A93B-434D-8D4F-657601E61BA3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 215
  • C664B247-E604-48D0-A5C6-0E6421CB4987.webp
    C664B247-E604-48D0-A5C6-0E6421CB4987.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Peki pandemi dönemi nasıl randevu aldınız ameliyatlar durmuş denildi ameliyat oldunuz mu birde sağlık sorunundan mı ücretsiz olacaksınız çok soru sordum lütfen kusura bakmayın hangi hastanede ameliyat olacaksınız
Randevular her ayın son 2 iş gününde açılıyor ameliyatlar durmadı yapılıyor ben ınternetden randevu aldım ayın 28 29 30 internet sitesinde kontrol edin randevu bulursunuz kesinlikle ameliyatlar yapılıyor hatda youtubeda berna bal burun ameliyatı yazın o kız estetık ıcın ekımde oldu ameliyat benim burnumda kırık yamukluk var burnum hasarlı burun o yuzden sgk karsılıyor ankara gazi hastahanesinde ocak 7 de ameliyatım yapılacak serhat hocanın eşi duygu hoca yapacak

Benimkini sgk karşıladı link atayım bu kız Berna estetik oldu gazi hastahanesinde 3000 tl verdi ekimde oldu son hali ameliyat günü hepsi var video linki bırakıyorum

Buda ameliyat sonrası gün gün hali

Randevular her ayın son 2 iş gününde açılıyor ameliyatlar durmadı yapılıyor ben ınternetden randevu aldım ayın 28 29 30 internet sitesinde kontrol edin randevu bulursunuz kesinlikle ameliyatlar yapılıyor hatda youtubeda berna bal burun ameliyatı yazın o kız estetık ıcın ekımde oldu ameliyat benim burnumda kırık yamukluk var burnum hasarlı burun o yuzden sgk karsılıyor ankara gazi hastahanesinde ocak 7 de ameliyatım yapılacak serhat hocanın eşi duygu hoca yapacak

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme yaptığınız için peki ameliyat sonrası düşüncelerinizi iletr

Merhaba ben de serhat hocaya ameliyat olacağım, fotoğraflarınızı benimle paylaşabilirsiniz sevinirim. Teşekkürler :)

Merhaba ben de aynı hocadan ameliyat olcagim benimle fotoğraf paylaşabilir misiniz ? Teşekkür ederim

Merhaba bana da özelden atar misin ameliyat olucam fakat çok heyecanlıyım uyuyamıyorum 😄

Back
X