- 19 Şubat 2021
- 30
- 2
- 36
- 23
merve hanım özelden mesaj attım lütfen geri dönüş yapınHayır olmuyor takabılıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve hanım özelden mesaj attım lütfen geri dönüş yapınHayır olmuyor takabılıyorsun
merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz sanırım gazi hastenesinde oldunuz bende randevu alıcam burnuuzufotosunu atar mısınız özeldenMerhaba bana da özelden atar misin ameliyat olucam fakat çok heyecanlıyım uyuyamıyorum![]()
Kusura bakmayın gormedm dınus yapdım mesajlarınızamerve hanım özelden mesaj attım lütfen geri dönüş yapın
Randevu ayın son ıkı ıs gununde acılıyor sadeve martın son ıkı gununde alırsınMerhabalar ben de gazi hastanesinde ameliyat olmak istiyorum ama bugün randevu almak için üst kata çıktığımda randevuların kapalı olduğunu söylediler doktorlar muayene almıyorlarmış. Sadece bir uzman varmış ona da temmuzda var dediler. Benim durumum da olup randevu alabilen var mı acaba
Merhabalar randevu alabildiniz mi acabamerhaba hangi doktora ameliyat oldunuz sanırım gazi hastenesinde oldunuz bende randevu alıcam burnuuzufotosunu atar mısınız özelden
merhaba almadım martın sonunda randevu alacağımMerhabalar randevu alabildiniz mi acaba
Fotoğraflarınızı özelden paylaşabilir misiniz ? Bende olmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürlerBurun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Merhaba banada resim atarmisiniz bende 5. Ayda olacam daBurun ameliyatında Serhat hocayı tavsiye ediyorum ben 3 gün önce oldum çok memnunum işinin ehli çok iyi bir doktor
Hoca ortalama 2500 ödersin demiştiMerhabalar gazi üniversitesinde burun estetiği olanlar ücret konusunda bilgi verebilir mi acaba
Ben 3 şubatta Serhat beyden ilk muayene oldum 16 martta da ameliyat oldumkonuyu yukarıya taşımak için yazıyorum. Yakın zamanda ameliyat olan var mı acaba? Ve muayene tarihi ile ameliyat tarihi arasında süre çok uzun oluyor mu?
Kaldınız mı resminizi atma
memnun kaldınız mı ?nasıl randevu aldınız ?Ben 3 şubatta Serhat beyden ilk muayene oldum 16 martta da ameliyat oldum
her ayın son iki günü randevu açıyorlarMerhabalar ben de gazi hastanesinde ameliyat olmak istiyorum ama bugün randevu almak için üst kata çıktığımda randevuların kapalı olduğunu söylediler doktorlar muayene almıyorlarmış. Sadece bir uzman varmış ona da temmuzda var dediler. Benim durumum da olup randevu alabilen var mı acaba