Tüp Bebek Merkezleri ankara genart tüp bebek merkezinde aysun hanıma tüp bebek yaptıranlarrrrr

lordleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
75
7
merhaba
bu ay tüp bebek yapmaya karar verdim. çikolata kisti hastasıyım. eşimde sperm sayı hareket azlığı var. 3,5 senelik evliyim ve 3.5senedir bebeğim olmuyor. ankarada yaptığım araştırmalara göre gen art iyi bir merkez. ama oraya gidip bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır. lütfen tecrübelerinizi yazın. ne yapılıyor prosedür nedir. misafirhanesi ortak kullanım alanlarıyla varmış. şehir dışından geleceğim. merkeze yakın otel varmı. günlük kiralık evler var. yakınında varmı. tüp bebek işlemi ne kadar sürüyor? uffff panikledim galiba ben... ne olur cvp verinnnn

Yeni bir uye olarak ankarada nacizane tavsiyede bulunacagim bir merkez ve mukemmel bir ekibi ile doktor hanim var ben 14 yillik evliligimiz sonunda su an 4.5 aylik kizimi kucagima aldim cok sukur 3 asilama denemesi 2 tup bebek uygulamasindan sonra tekrar meqrkez aramaya koyulduk rabbim karsimiza burayi cikardi cok şükür mükemmel bir ekip ve mükemmel bir isim tavdiye ediyorum turgut ozal üniversitesi tup bebek merkezi doc dr zehra candan iltemir duvan ve ekibi onun yaninda kendinizi guvende hissediyorsunuz emin olun guleryuzlu samimi ve cok icten lutfen doktoru ve merkezi gormeden karar vermeyin derim sizi hastasi gibi gormuyor cok ilgili hastasi ile yakindan ilgileniyor ben bu kadar denemeden sonra sukrediyorimki boyle bir doktor la karsilastim ekip mukemmel tavsiye ederim

Kardes hangi merkezi tavsiye ediyosun turgut ozel univ. Mi yoksa ankara genart mi

Turgut özal üniversitesi hastanesi doc dr zehra candan iltemir duvan ozellikle gidip gormenizi tanismanizi tavsiye ediyorum ekipte hocada mükemmel

Genart ta tedavi olan yada aysun hanıma gidenler yokmu bilgi verirmisiniz merkez hakkında

Genart ta tedavi olan yada aysun hanıma gidenler yokmu bilgi verirmisiniz merkez hakkında
3 arkasimda orada tedavi oldular hepsi de ikilzlere gebe ilkte sadece birinin gebelik oldu ama devam etmedi ikinci tuttu diğerlerinin de esinde sorun hasar falan vardı onlara ilkte ikize Allahın yardımı ile gebe kaldı nasip

Kardes hangi merkezi tavsiye ediyosun turgut ozel univ. Mi yoksa ankara genart mi
Turgut ozalin Labratuvari iyi değil arkadaşım yakınım orada çalıştı
Turgut Özal da Labratuvar iyi değil arkadaşım başhekim bile biliyor candan hanıma olan şikayetleri sahsen gidip kendimiz de şikayet ettik o da biliyor yakinimiz bizi oraya yönlendirdi sonra kendisi de çok üzüldü çünkü inanın iyi bir tup bebek merkezi değil ama candan hanım doğum doktoru olarak iyidir ona bir şey diyemem

Turgut ozalin Labratuvari iyi değil arkadaşım yakınım orada çalıştı

Turgut Özal da Labratuvar iyi değil arkadaşım başhekim bile biliyor candan hanıma olan şikayetleri sahsen gidip kendimiz de şikayet ettik o da biliyor yakinimiz bizi oraya yönlendirdi sonra kendisi de çok üzüldü çünkü inanın iyi bir tup bebek merkezi değil ama candan hanım doğum doktoru olarak iyidir ona bir şey diyemem
Orayı hiç tavsiye etmem sırf para için insanları kullanıyorlar benimde eşim azosprem ve orda tese oldu bize hiç bı açıklama yapmadan paramızı alıp postaladilar :KK43:

X