Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara gölbaşında kreş önerisi olanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar, 23 aylık bir kızım var ve eylül ayından başlamak üzere yarım gün kreşe vermek istiyorum. Acaba Ankara gölbaşında önerebileceğiniz kreşler var mı? Açıkçası ben bir şeyler öğretsin değil de kızımın özgüvenini öldürmesinler istiyorum. TEK kurumunun kreşine baktım. Kararsız kaldım. Yardım edersiniz sevinirim.

merhaba, kızınızın kreş işini ne yaptınız çok merak ettim?

Anesaysa merhaba ben bu yıl da annemlere baktırıyorum .Çünkü bazı kreşler için eski çalışanlarından öyle şeyler duydum ki ve o kreşler hala çalışıyor. Bilmiyorum seneye bıraktım aramayı ama hala araştırıyorum.

Anesaysa merhaba. Kızıma bu yıl da annemler bakıyor. Bazı kreşlerle ilgili eski çalışanlarından öyle şeyler duydum ki... Ve o kreş hala çalışıyor. Seneye kadar araştıracağım olmazsa başka semtleri araştıracağım

bende gölbaşında oturuyorum ve kızım kreşte ve malsef bırakacak bir annem yok hangi kreşlerle ilgili neler biliyorsunuz beni aydınlatırmısınız yani izim vermeden yada ne bilim özelden isimlerini yazarak bana bilgi vere bilirmisiniz. tedirgin oldum şimdi.

Merhaba anesaysa , biraz geç oldu cevap. Yani şöyle anlatayım. Bir kreş için özellikle bir kaç sefer üst üste bana, çocuklara şiddet uygulandığına dair bilgi geldi. Bunlar da açıkçası güvendiğim kişilerden geldi. İsim veririm tabi ama bire bir ben görmedim. Suçlamak istemem ama yine de. Siz araştırın. Özelde ben sizle kreşler için bilgilerimi paylaşayım.

sizden ricam yinede size zahmet bana isimlerini bir söyleyi verin. benim kızım 9 aydır kreşte haliyle tedirgin oldum.

konu eski ama , anneler hangi kreşten bahsediyorsunuz? liütfen isim verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…