• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara gonalf ve ovitrelle anlaşması eczane nerden bulabiliriz? ACİLLL

aycicegix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
895
412
33
29
Arkadaşım Gülhane de aşılama icin tedavi görüyor ama gonalf ve ovitrelle bulamadi. Bulduğu yerde anlaşmalı değiliz demis gonalf icin. Anlaşmalı eczane varmı kızlar sgk anlaşmalı raporlu alacak bildiginiz acil yardım?

Mustafa Kemal Paşa eczanesini arayıp sorar misiniz ? Bizim kliniğin yanında biz oradan alıyorduk hem geçen sene.

Arkadaşım Gülhane de aşılama icin tedavi görüyor ama gonalf ve ovitrelle bulamadi. Bulduğu yerde anlaşmalı değiliz demis gonalf icin. Anlaşmalı eczane varmı kızlar sgk anlaşmalı raporlu alacak bildiginiz acil yardım?
Aura eczanesine bakın

Mamakta pera eczanesine bakabilirsiniz ben ordan bulabilmiştim ama anlaşması var mı bilmiyorum

Etlik şehir eczanesi ve etlik eczanesine de sorabilirsiniz onlar da etlik şehir hastanesinin karşısındalar

Back
X