gul111 ...TeßeSSüM SaDaKaDıR... Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 42 27 88 37 25 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gul111 #1 Arkadaşlar Hacettepe de aşılama dediler olmazsa tüp bebek dediler aşılama oldum sonucunu bekliyorum tüp bebek yaptıran var mı aceba Hacettepe de?
Arkadaşlar Hacettepe de aşılama dediler olmazsa tüp bebek dediler aşılama oldum sonucunu bekliyorum tüp bebek yaptıran var mı aceba Hacettepe de?
H Hatice0674 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 461 362 53 29 30 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gul111 #2 gul111 .!.: Arkadaşlar Hacettepe de aşılama dediler olmazsa tüp bebek dediler aşılama oldum sonucunu bekliyorum tüp bebek yaptıran var mı aceba Hacettepe de? Genişletmek için tıkla... Merhaba hacettepenin ilgisi nasıl asilama bölümunden memlun musunz
gul111 .!.: Arkadaşlar Hacettepe de aşılama dediler olmazsa tüp bebek dediler aşılama oldum sonucunu bekliyorum tüp bebek yaptıran var mı aceba Hacettepe de? Genişletmek için tıkla... Merhaba hacettepenin ilgisi nasıl asilama bölümunden memlun musunz
gul111 ...TeßeSSüM SaDaKaDıR... Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 42 27 88 37 31 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gul111 #3 Hatice0674 .!.: Merhaba hacettepenin ilgisi nasıl asilama bölümunden memlun musunz Genişletmek için tıkla... Merhaba.Evet ben polikliniğe gittim ilk ordaki doktorum Esat bey hocalara danışarak yaptı her aşamayı ve çok ilgiliydi.Özellikle Sezcan Memüşoğluna randevu alıp giderseniz çok memnun kalırsınız eminim
Hatice0674 .!.: Merhaba hacettepenin ilgisi nasıl asilama bölümunden memlun musunz Genişletmek için tıkla... Merhaba.Evet ben polikliniğe gittim ilk ordaki doktorum Esat bey hocalara danışarak yaptı her aşamayı ve çok ilgiliydi.Özellikle Sezcan Memüşoğluna randevu alıp giderseniz çok memnun kalırsınız eminim