Merhaba Arkadşalar,
Bende sizler gibi bir çok klinik gezdim ve bir çok araştırma yaptım.. Şuanda tüp bebek sayesinde allah bağışlasın bir kızım var.. Size tavsiyem merkez araştırmdan önce kendinize güvenin ve kafanızdaki negatiflikleri atın burada araştırma yapmak ve herkesin bir yeri tavsiye etmesi bile sizin bu yolda yürürken başarısız olmanıza neden oluyor. Öncelikle maddi durumunuza göre özelde mi yoksa hastanedemi yaptıracaksınız ona göre eşinizle konuşun karar verin daha sonra bu yönde bir araştırma yapın.. Özel yada hastane bizim burada tavsiyelerimiz size yol göstermez benim denediğim yerde ben hamile kalmışımdır ben çok memnunumdur bir diğer arkadaş hamile kalamadığı için memnun değildir.. Bu nedenle bu yerleri sizin gezip görmeniz ve doktorla birebir görüşerek elektiriğinizin ve güven olgusunun oluşması gerekmektedir. Bir de unutmamak gerekir bu tamamen şans ve allah vergisi doktor ve ekibi sadece bir aracı... Ben HŞ kilinikte yaptırdım.. Ancak 5 sene boyunca Hakan hocam ve ekibi ile beraberdim.. 4 aşılama denemesi negatifle sonuçlanmasına rağmen başka bir doktor aramadım hep güvendim ve sonunda istediğimiz başarıya ulaştım. Ancak HŞ kilinikte devlet katkısı yok herşeyi kendiniz karşılıyorsunuz bilgilerinize... Hastane olarak da Gazi hastanesi ikiz olan bir doktarlar varmış onların metini çok duydum etrafımdam.. Birde ben tüp bebek yaptırmadan birkaç önce ve yaptırdıktan sonra birer dilim ananas yedim rahime tutunmayı etkiliyormuş????? Umarım en kısa sürede bebeklerinize kavuşmak dileğinizle... Kendinize ve bedeninize güvenin etrafınızdaki olumsuz, mutsuz insanalardan ve olaylarda uzak durun tüm güzel günler sizin olsun...