Tüp Bebek Merkezleri Ankara hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz, lütfen sadece merkezin adını yazı

yesiil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
2
0
36
Ankara
Ankara hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz, lütfen sadece merkezin adını yazın...
yorumlar çok kafa karıştırıyor da çıkan sonuca göre bi istatistik yapacam...
saolun...

ben de aynı başlığı açmayı düşünüyordum ama madem var buradan takip edeyim..
ankara tüp bebek deneyimlerini de yazabilirler mi acaba?
nereyi tavsiye ediyorsunuz? 6. denemem olacak yardım istiyorum ben deeee...

bende tüp bebek için ankara da bir merkez ve dr. araştırıyorum..tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..

arkadaşlar birkaçyıl önce bir arkadaşım cinnahta genart diye bir tüp bebek merkezi var orda tüp bebek yaptırmıştı ilk denemede başarılı oldu. genartın başarı oranı bayağı yüksek diye biliyorum.sizler yinede araştırın. Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla enkısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

bende bir çok tüp bebek merkezi ile görüştüm ama hala karar veremedim. Ama mayayı tavsiye etmem yönetmelikten önce bana bir tane koyamayacaklarını felan söylemişti. Şimdi ben bu söylemleri çok ticari buluyorum.

slm arkadaşlar bende henüz yeni tüp bebek anne adayıyım ankarada yaşıyorum 2. aymızı henüz yeni tamamladık sizlere kendi tüp bebek kliniğimi tavsiye etmek istiyorum bende sizler gibi çok araştırma yaptım ve bir çok yerle görüştüm Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdığım ilk demede başarıya ulaştım Serdar hocam ve ekibine gerçekten minnettarım başarı oranları çok yüksek birde burayı değerlendirmenizi gerçekten tavsiye ederim....

slm arkadaşlar 4 yıldır tüp bebek sayfalarını takip ediyorum benimde bebişim yok 3 tane dr gittim 3 de tüp bebek önerdi şimdi tüp bebek merkezleri arıyorum sizden yardım istiyorum arkadaşlar bana ankara yada istanbulda emekli sandığına baglı tüp bebek merkezleri önerirseniz çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden tşkrederim.sağlıkla kalın:93:

Ben ankara maya da 2 deneme yaptrdım ama ikiside negatif varın gerisini siz düşünün,madem bu kadar iddialı neden ben 2 negatf yaşadım yapılması gereken testleri negatf yaşadıktan sonra söylediler bilmiyorum ya ben şansızlık yaşadım yada...

Ben Ankara'da tüp bebek merkezi olarak HŞ Klinik'i tavsiye ederim. Hakan Hoca ve ekibi gerçekten mükemmel.

Ben Ankara'da tüp bebek merkezi olarak HŞ Klinik'i tavsiye ederim. Hakan Hoca ve ekibi gerçekten mükemmel.

bende ilk tüp bebek denemesini hş de yaptırdım fakat sonuç negatif ama çok güveniyorum kesin olmamakla tektrar orda yaptırmak isstiyorum ama birde reca bey i çok övüyorlar
kızlar içimde bir pişmanlık var bana sredar oguz demişleri zekai tahir dr larından negatif sonuç alan yokmuş
unutmadan hş nin antlaşması yok devletle ilaçlar hep cepten ben ploklnikte yazdırmıştım birkaç ilacı ama

özel ankara tüp bebek merkezi
kubilay vicdan
cem akarsu
diğer merkezlerde birçok negatif denemeden sonra buradaki ilk denememde gebeyim

Merhaba Arkadşalar,

Bende sizler gibi bir çok klinik gezdim ve bir çok araştırma yaptım.. Şuanda tüp bebek sayesinde allah bağışlasın bir kızım var.. Size tavsiyem merkez araştırmdan önce kendinize güvenin ve kafanızdaki negatiflikleri atın burada araştırma yapmak ve herkesin bir yeri tavsiye etmesi bile sizin bu yolda yürürken başarısız olmanıza neden oluyor. Öncelikle maddi durumunuza göre özelde mi yoksa hastanedemi yaptıracaksınız ona göre eşinizle konuşun karar verin daha sonra bu yönde bir araştırma yapın.. Özel yada hastane bizim burada tavsiyelerimiz size yol göstermez benim denediğim yerde ben hamile kalmışımdır ben çok memnunumdur bir diğer arkadaş hamile kalamadığı için memnun değildir.. Bu nedenle bu yerleri sizin gezip görmeniz ve doktorla birebir görüşerek elektiriğinizin ve güven olgusunun oluşması gerekmektedir. Bir de unutmamak gerekir bu tamamen şans ve allah vergisi doktor ve ekibi sadece bir aracı... Ben HŞ kilinikte yaptırdım.. Ancak 5 sene boyunca Hakan hocam ve ekibi ile beraberdim.. 4 aşılama denemesi negatifle sonuçlanmasına rağmen başka bir doktor aramadım hep güvendim ve sonunda istediğimiz başarıya ulaştım. Ancak HŞ kilinikte devlet katkısı yok herşeyi kendiniz karşılıyorsunuz bilgilerinize... Hastane olarak da Gazi hastanesi ikiz olan bir doktarlar varmış onların metini çok duydum etrafımdam.. Birde ben tüp bebek yaptırmadan birkaç önce ve yaptırdıktan sonra birer dilim ananas yedim rahime tutunmayı etkiliyormuş????? Umarım en kısa sürede bebeklerinize kavuşmak dileğinizle... Kendinize ve bedeninize güvenin etrafınızdaki olumsuz, mutsuz insanalardan ve olaylarda uzak durun tüm güzel günler sizin olsun...

slm arkadaslar hepimize bu yolda allah yardımcı olsun.
centrum recai hoca hakkında bilgisi olan var ise yorum yapabilirmi? laparoskopi yapacak bana çok merak ediyorum.

arkadasım ALLAH nasıp etmeyınce kime gidersen git olmuyor benım ilk denemendi ankara tüp bebek merkezinde yaptırım serdar oguz yaptı cem akarsuda orda ama olmadı

bende ilk tüp bebek denemesini hş de yaptırdım fakat sonuç negatif ama çok güveniyorum kesin olmamakla tektrar orda yaptırmak isstiyorum ama birde reca bey i çok övüyorlar
kızlar içimde bir pişmanlık var bana sredar oguz demişleri zekai tahir dr larından negatif sonuç alan yokmuş
unutmadan hş nin antlaşması yok devletle ilaçlar hep cepten ben ploklnikte yazdırmıştım birkaç ilacı ama

arkadasım ALLAH nasıp etmeyınce kime gidersen git olmuyor benım ilk denemendi ankara tüp bebek merkezinde yaptırım serdar oguz yaptı cem akarsuda orda ama olmadı daha zamanı var demek için rahat olsun yani negatif alanda var ama cidden serdar bey cok iyi merkezden ben cok memmun kaldım cok ön yargılı gittim cok ilgililer tekrar yaptırsan yıne orda yaptıracam

kesinlikle citty hospital kavaklıdere de dr gurur polat bi araştırın benim ilk denememde tuttu ikizler 10 yaşında dr gurur bey harika bir insan ALLAH isteyen herkese evlat versin inşallah
:emir_bebek:

ben ankarada cinnahta anatolia diye bir merkezde oldum tedavimi hakan yaralı dr um işe çok hakim çok tavsiye aldım başarı şansı %25 verdi dr ama sanırım hamile kaldım bile daha transfer sonrası 4 günüm tüm yemeklerden tiksinmeye başladım bile herkes için hayırlısı olsun diyorum:52:

Ben, daha yeni pozitif haberimi aldım. Ama Tolga Bey, önemli 2 aşamamız daha olduğunu söyledi. Kese ve kalpatımını aldıktan sonra rahatlayacağım inşallah :emir_bebek:

ankaradaki tüm tüp bebek merkezleriyle görüştüm çoğuna muayene oldum sperm testi verdim, 3 tanesinde 3 başarısız denemem var. normal yolla olabilir denen bir hastayım daha doğrusu hasta değiliz. sebepsiz kısırlık.
söyleyebileceğim tek şey Ankarada Tüp Bebek merkezi YOKTUR.

Back
X