arkadaşlar bu konularda yorum yazmak benim pek hoşuma gitmiyor yazacağım merkezlerde tedavi gören arkadaşları olumsuz etkileyebileceğimi düşünüyorum
sadece başımdan geçenleri yazayım
uzun araştırmalar sonucu ilk denememi genartta yaptırdım herşey çok güzel giderken sonuç negatif oldu daha sonra dondurulmuş embriyolarımla bir deneme daha yapalım dedik yine aynı hüsran
bir süre sonra dondurulmuş embriyom kalmadığı için yeni bir deneme yaptık ancak bu defa birçok test sonucunu da ekledik tedavimize hiçbir sorun bulunamıyordu dr un gerek yok demesine karşın genetik tarama yaptırdık sağlam çıkan iki embriyo tarnsfer edildi duvara atsam yapışır dedikleri embriyorlarla ben yine hamile kalamadım
tabiiki bütün bunlar çok normal ama test günü telefonlarıma çıkmayan daha doğrusu çıkmaya cesaret edemeyen bir dr bütün tedaviyi benim yönlendirmelerimle planlamasından belliydi bu işin olmayacağı ama ben inat ettim beni vücudumu tanıyan bir dr olsun herkes ikinci bir şansı hakeder dedim yine oraya gittim
daha sonra son kez dediğim tedavim için merkez aramaya başladık
maya hrs ankara
tüp bebek anatolia
hepsiyle öngörüşmeye gittik ücretsiz denilen öngörüşme için hrs de 250 tl para ödemek zorunda bırakıldık
anatolia da hakan hoca ile öngörüşme yaptık tedaviye burada başlarsanız kontrollerinizi yapacak hekim arkadaşım diye başka bir dr la geldi görüşmeye ben hakan hocanın kontrolunde olmayacaksam nenden o merkeze gideyim ki
diğer merkezde de bir takım olumsuzluklar gözlemledim ve sonunda ankara tüp bebekte karar kıldım
ilk denememde gebe kaldım ama bebeğimin kalbi durdu
şimdi dondurulmuş embriyo ile yine gebeyim allahım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip eder