Tüp Bebek Merkezleri Ankara HRS'de tedavi olan yada başaran var mı?

Ben kendim Centrum Tüpbebek merkezinde denedim ve memnun kaldım.Ancak tedavim embriyolarımıza yapılan genetik test sonrasında iptal oldu.Her ikisinide öneririm.

ben hrs nin tamamen para avcısı olduğunu düşünenlerdenim, başak bir foruma daha yazdım tahlil sonuçlarımızla sadece sistemin işleyişi ile ilgili bilgi almaya gittik bizden 250 tl aldılar. :((( ben de bu ay tedaviye başlıyorum. benim tercihim genart, size de tüm araştırmalarım doğrultusunda burayı tavsiye ediyorum.

yorumun için teşekkür ederim polo. Hepsi aynı değil mi? Hepsi para odaklı çalışıyor. Yıllar önce ilk deneyimlerimi H. Şatıroğlu gen-art'tayken yaşadım, ardından anatolia, sonra gürgan klinik ve en son da maya. Şimdide hrs'yi denemek istedim. En insancıl davranan yer maya, en berbat olan yer ise anatolia bana göre. Ama hrs'de myom operasyonu geçirdiğim için orayı tercih ettim.

başka yorumu olan yok mu arkadaşlar.

arkadaşlar bu konularda yorum yazmak benim pek hoşuma gitmiyor yazacağım merkezlerde tedavi gören arkadaşları olumsuz etkileyebileceğimi düşünüyorum
sadece başımdan geçenleri yazayım

uzun araştırmalar sonucu ilk denememi genartta yaptırdım herşey çok güzel giderken sonuç negatif oldu daha sonra dondurulmuş embriyolarımla bir deneme daha yapalım dedik yine aynı hüsran
bir süre sonra dondurulmuş embriyom kalmadığı için yeni bir deneme yaptık ancak bu defa birçok test sonucunu da ekledik tedavimize hiçbir sorun bulunamıyordu dr un gerek yok demesine karşın genetik tarama yaptırdık sağlam çıkan iki embriyo tarnsfer edildi duvara atsam yapışır dedikleri embriyorlarla ben yine hamile kalamadım

tabiiki bütün bunlar çok normal ama test günü telefonlarıma çıkmayan daha doğrusu çıkmaya cesaret edemeyen bir dr bütün tedaviyi benim yönlendirmelerimle planlamasından belliydi bu işin olmayacağı ama ben inat ettim beni vücudumu tanıyan bir dr olsun herkes ikinci bir şansı hakeder dedim yine oraya gittim

daha sonra son kez dediğim tedavim için merkez aramaya başladık
maya hrs ankara tüp bebek anatolia
hepsiyle öngörüşmeye gittik ücretsiz denilen öngörüşme için hrs de 250 tl para ödemek zorunda bırakıldık
anatolia da hakan hoca ile öngörüşme yaptık tedaviye burada başlarsanız kontrollerinizi yapacak hekim arkadaşım diye başka bir dr la geldi görüşmeye ben hakan hocanın kontrolunde olmayacaksam nenden o merkeze gideyim ki

diğer merkezde de bir takım olumsuzluklar gözlemledim ve sonunda ankara tüp bebekte karar kıldım
ilk denememde gebe kaldım ama bebeğimin kalbi durdu
şimdi dondurulmuş embriyo ile yine gebeyim allahım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip eder

minikmucizem, tebrik ederim. Ben kadere inananlardanım. Aslında kısmetse nerede olduğu farketmiyor, birde nerede başarılıyorsa orası memnun kalınan yer oluyor. Bir çok tedavi denemem var ve ankara'nın en iyi merkezlerinde denedim. Ama ben ve şu an bebek sahibi olabilmiş bir çok arkadaşıma döllenme olmadı, donör yapalım teklifinde bulunan anatolia'dan nefret ettiğim kadar hiç biri hakkında olumsuz bir şey diyemem. Hrs'de başladım, kısmetimde varsa inşallah olur.

minikmucizem, tebrik ederim. Ben kadere inananlardanım. Aslında kısmetse nerede olduğu farketmiyor, birde nerede başarılıyorsa orası memnun kalınan yer oluyor. Bir çok tedavi denemem var ve ankara'nın en iyi merkezlerinde denedim. Ama ben ve şu an bebek sahibi olabilmiş bir çok arkadaşıma döllenme olmadı, donör yapalım teklifinde bulunan anatolia'dan nefret ettiğim kadar hiç biri hakkında olumsuz bir şey diyemem. Hrs'de başladım, kısmetimde varsa inşallah olur.

hayırlı olsun
inşallah güzel haberle sonuçlanır

Back
X