Ankara HSG önerisi

Mavisaclikadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
4.123
5.389
158
Merhaba arkadaşlar, Ankara'da anestezili hsg cektirmek istiyorum fakat bildiginiz gibi bu önemli bir işlem kötü bir hastaneye gitmek istemiyorum il dışından gelecegim için kendim araştıramiyorum. Ankarada hsg cektirip memnun olanlar yazabilir mi rica etsem, Ankara hastanesi Hacettepe vs sanırım anestezisiz yapiyormus daha once çektirmedigim icin bilgisizim bu konuda bana yardımcı olabileceklere simdiden teşekkürler

Korktuğunuz için mi anestezi istiyorsunuz? Hiç gerek yok aslında hiç acı duyulmuyor.
Bildiğim kadarıyla devlet kurumlarında anestezisiz çekiliyor yanlışım varsa yaptıran biri yazar nasılsa.

Korktuğunuz için mi anestezi istiyorsunuz? Hiç gerek yok aslında hiç acı duyulmuyor.
Bildiğim kadarıyla devlet kurumlarında anestezisiz çekiliyor yanlışım varsa yaptıran biri yazar nasılsa.
Merhaba evet biraz korkuyorum o sebeple anestezili cektirmek istiyorum

Ben denge tip merkezinde cekindim ocak ayinda. Lokal anestezili yaptirdim. Memnun kaldim. Orayi düsünebilirsiniz.

Birde yanlis anlamadiysam bayıltmadan siz kendinizdeyken uyutarak yaptilar değil mi
Hayır bayıltmadılar, bebek planladığım için fazla anestezi almak istemedim. Yani uyumadım kendimdeydim. Lokal anestezi yaptı doktor işlemden önce rahme iğne yaptı, iki dakikaya falan uyuştu zaten.
Fiyat olarak da hsg 1250 TL, anestezi 150 TL idi.

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Anestezili cekilen özel hastanelerle ilgili bilgisi olan yok mu veya devlette onerdiginiz varsa oda olur

Hsg cekimimi hacettepe universitesinde anestezisiz olarak yaptırdım, öncesinde reglin 6. Günü muayene oldum reglin 9. Gününe randevu verildi. İşlem öncesinde bir saat öncesinde agri kesici icmem söylendi. Sonuc bir hafta sonra cikti, yine muayene oldugum doktora gosterdim tum islemler 10 gun icinde hallolmus oldu. Bilmeyenler icin belki yardımcı olur diye deneyimimi paylasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…