Doktor seçebildiniz mi?Herkese merhaba... Bu sayfadayım bir çok kişi gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama kafam çok karışık. Burnum kemerli, ucu düşük, burun deliklerim büyük. Bu nedenlerle olmak istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyor o nedenle iyi bir doktor arayışındayım. Olurda bir sorun olursa hem eşimin dilinden kurtulamam hemde ekonomik olarak revizyon için o kadar büyük param yok maalesef.. Ankara'da olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam çok karışık. En fazla 20 bine kadar çıkabilirim
Eren Taştan, Mesut Kaya ve Tural Fatulluyevi maalesef ki fiyatlarından dolayı elemek zorundayım(Param olsa bu üçünden birini seçerdim)
Fatma Ünal, Serdar Yüce, Vildan Baştürk, Zafer Boyraz, Özgür Gülten, Esabil Eker, Mehmet Emin Çavuş, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Elvan Yüksel bunlar benim bütçeme uygun olanlar. Buradaki yorumlara göre Elvan Yüksel, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Esabil Eker ile ilgili pek iyi şeyler yazılmamış. Geriye kalanlarda da tek tük şikayetler var. Ben ne yapacağım bilmiyorum.Sizce hangi doktora güvenmeliyim?
Kesinlikle ameliyat olmak istiyorum diyorsanız acele etmeyip iyi birine ameliyat olmanızı öneririm.Burun estetiği şans işi, ucuza ameliyat olup muhteşem sonuç alabilirsiniz ancak işler istediğiniz gibi gitmezse psikolojik ve maddi olarak epeyce zora sokabiliyor.Kendi burnumla da mutsuzum ama
merhaba gittiniz mi acaba nasıldı süreç ve fiyatben mamak devlet hastanesine gideceğim 18 temmuzda daha önce bir bayan arkadaş amaliyat oldu sagolsun yardımcı oldu .bende gideyim görüşeyim size yazarım
İlgisiz ve burun şekli konusunda kendi istediği gibi yapıyor diyorlarBurun estetiği olmayı çok istiyorsanız bence kaldırılamayacak bir psikoloji değil. Ben çok istedim ve yaptırdığıma hiç pişman olmadım. İlk 4-5 ay keşke başka dr a olsaydım demiştim ama şimdi iyi ki bu doktora olmuşum diyorum. Ben özmen karaya oldum düşünürseniz yardımcı olurum sorularınız olursa. Araştırma zor bir süreç umarım en kısa sürede bulursunuz birini
Eşim 1.5 sene önce Op. Dr. Ali Kavuzlu ya Burun ameliyatı oldu. Ameliyattan 6 gün sonra burnundan kemik parçaları çıktı, burnun iskelet yapısı bozuldu, burnun sol ve sağ tarafı eşit değil. Sağ tarafı içeri doğru çökük, nefes alma sorunları var, burun üstü kısmını çok fazla aldı.Merhaba, 25 Nisanda Ali Kavuzlu'ya ameliyat oldum. Öncesinde buradan da çok araştırma yapmıştım açıkçası tüm doktorlarla ilgili. Ali Hocamla ilgili sadece soğuk ve sinirli olduğuna dair bir yorum okumuştum. Yine de görüşmeye gittim ve görüşme sonrasında asla öyle biri olmadığına karar verdim. Yaptığı burunları sosyal medya hesabından görüp çok beğenmiştim. İlk görüşme sonrası hemen ameliyat olmaya karar verdim. Şu an 6 ay oldu ve yeni burnumdan gerçekten çok memnunum. Hem estetik hem sağlık açısından. Buradaki yorumlar bana çok yol gösterici olduğu için ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Sevgiler..
Devlette olun ben öyle yaptım isterseniz doktor adıda veririmHerkese merhaba... Bu sayfadayım bir çok kişi gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama kafam çok karışık. Burnum kemerli, ucu düşük, burun deliklerim büyük. Bu nedenlerle olmak istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyor o nedenle iyi bir doktor arayışındayım. Olurda bir sorun olursa hem eşimin dilinden kurtulamam hemde ekonomik olarak revizyon için o kadar büyük param yok maalesef.. Ankara'da olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam çok karışık. En fazla 20 bine kadar çıkabilirim
Eren Taştan, Mesut Kaya ve Tural Fatulluyevi maalesef ki fiyatlarından dolayı elemek zorundayım(Param olsa bu üçünden birini seçerdim)
Fatma Ünal, Serdar Yüce, Vildan Baştürk, Zafer Boyraz, Özgür Gülten, Esabil Eker, Mehmet Emin Çavuş, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Elvan Yüksel bunlar benim bütçeme uygun olanlar. Buradaki yorumlara göre Elvan Yüksel, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Esabil Eker ile ilgili pek iyi şeyler yazılmamış. Geriye kalanlarda da tek tük şikayetler var. Ben ne yapacağım bilmiyorum.Sizce hangi doktora güvenmeliyim?
Merhaba siz ameliyat oldunuz mu?Herkese merhaba... Bu sayfadayım bir çok kişi gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama kafam çok karışık. Burnum kemerli, ucu düşük, burun deliklerim büyük. Bu nedenlerle olmak istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyor o nedenle iyi bir doktor arayışındayım. Olurda bir sorun olursa hem eşimin dilinden kurtulamam hemde ekonomik olarak revizyon için o kadar büyük param yok maalesef.. Ankara'da olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam çok karışık. En fazla 20 bine kadar çıkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?