pişştt kızlar hiç mi yorum yok
ankaradaki durum nedir bilmiyorum ancak 1400 tl gelinlik için çok ucuz . kaliteli midir değil midir bilemicem canım :)
Bende IŞILTI GELİNLİĞE diktiriyorum. İnşallah güzel olur yaa, 19 mayısta son provam var, 26 mayısta teslim alcam. Ama gerçekten çok ilgileniyorlar.
canım bendesuan and carsısında dıktırıyorum cok ılgılenıyolar ve bu ısten cok anlıyorlar tavsıye ederım ılgılenırsen burdan cevap yaz benım adımı soylersen guzellık yaparlar IŞILTI GELINLIK adı canım
Ben And Çarşısı'ndaki show gelinlikte diktiriyorum.Kardeşiminkini de orda diktirmiştik.Fiyatlarıda uygun gibi,ben herşey dahil 1500 liraya diktiriyorum.Ödeme konusunda da sizi hiç sıkmıyorlar.Provalara gelirken o gün yanımızda ne varsa onu ödüyoruz.Çok anlayışlılar o konuda.Ayakkabımı da hemen yanındaki gamze kunduraya yaptırdım.İstersem daha sonra siyaha boyayacaklar:)
Benim diktirdiğim model elianna moore el1122 modeli.Tek farkı,etegin en üst katmanındaki büzüştürme tül yok.hayal tüller direk iniyor:)birde arkasına fiyonk yaptırıyorum.Takılıp,çıkabilen..
Açıkcası böyle şeylerde yaptığım şey şudur:
Google ı açarım, Ankara Işıltı Gelinlik Kullanıcı Yorumları diye yazarım. kullanıcı yorumuna ait siteler var ordan bakarım çoğu elektronik markayı bu sekilde takip ettiğim oldu..
Sende de bunu denedim konudaki ilk mesajını görünce Kadınlar Klubu arşivden ışıltı gelinlik adı geçen bir kaç yorum buldum onları sana aktardım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/518475-ankarada-gelinlik-moda-evi-oneriniz.html
Konu bu: Yorumlar da şu şekilde:
AND Çarşısı na ait birde şöyle yorum var:
2012 ye ait konu üstelik.. Merrak ettim gelinliğini fotoğrafı var mı ?
gerçekten emeğin için tsk ederim.ben gayet memnun kaldım dilerim diğer diktiricek kişilerinde içine sinsin..
canım gelinliğini ısıltıyamı diktirdin ne kadara diktirdin memnun kaldınmı ısıltı ile tutkuyu cok söyleyen var bende arıyorum ne yapayım bilemiyorum.allah mutlu mesut etsin
Kızlar kesilikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Merhaba arkadaşlar ışıltı gelinlik firmasına gelinliğini diktiren oldu mu oldu ise memnun kaldınız mı.? Ankara'da tek başıma heryere gidip denedim ama istediğim modeli bulamadım burada diktireyim istedim ama kaporayı verip dışarı çıktığımda iyi mi yaptım istediğimi çıkartabilirler mi diye 2 gündür aklımda Yardımcı olur musunuz .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?