Öneriniz için teşekkür ederim. Aklımda olacak.Benim tanıdıklarımın gittigi bir doktor var adını hatırlamıyorum ama sincan koru hastanesinde. Erkek. Hemde hastanenin başhekimi.
Bu arada eşiniz sevindi mi bebege
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın k kuzunu kucağına. Bende batıkent teyim sincan lokman hekimde pakize eylem hanım doktorum on yıldır onunla devam ediyorum üçüncü doğumum olacak öneririm6 haftalık hamileyim. Hamileliğimde çift rahimli olduğumu öğrendim. O yüzden iyi bir doktor önerisi olan var mı?
Başkent üniversitesi hastanesi hariç. Çift rahimli olduğumu farketmediler.
Batıkentte oturuyorum. Acil durumlarda evime yakın olması tercihim.
Doğumlarınız acaba nasıl oldu sezeryan/normal? Bende doktor arıyorum ama tm kafama yatanı bulamadımÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın k kuzunu kucağına. Bende batıkent teyim sincan lokman hekimde pakize eylem hanım doktorum on yıldır onunla devam ediyorum üçüncü doğumum olacak öneririm
Benim lokman hekim de üçüncü doğumum olacak daha önce de iki kez zekai tahir de devlette rezil olmuşluğum var yani beşinci normal doğumu bekliyorum Allah izin verirse dördü de suni sancı ile olduDoğumlarınız acaba nasıl oldu sezeryan/normal? Bende doktor arıyorum ama tm kafama yatanı bulamadım
Gazi universitesi prof.ahmet erdemi tavsiye ederim...çukurambarda ozel muayenehanesime gidiyorum.tum tahlil tetkillerim gazi hastanesinde yapiliyor...6 haftalık hamileyim. Hamileliğimde çift rahimli olduğumu öğrendim. O yüzden iyi bir doktor önerisi olan var mı?
Aylik 400 canim...dogum 8000 dediler hersey icinde...ben nova artta ahmet hocayla tup bebekle hamile kaldim..o yüzden ayni doktorla devam etmek istedim...tahlillerin gazide yapilmasi avantaj...Ahmet Hocanın ücreti ne kadar canım? Paket şeklinde var mı?
Aylik 400 canim...dogum 8000 dediler hersey icinde...ben nova artta ahmet hocayla tup bebekle hamile kaldim..o yüzden ayni doktorla devam etmek istedim...tahlillerin gazide yapilmasi avantaj...
Dogru anladin canim ...10 haftalik olana kadar tup bebek merkezinde bakti ücretsiz...doguma kadar 6 kez falan muayenehanesine gitmis olcam..6x400=2400...2400+8000=10400 e olmus olcak yani dogum...tup bebege de 12.000 gitti...battik yani:)))8000 sadece doğum onun dışında her ay 400 doğru mu anlamışım :) yoksa hepsi birlikte mi 8bin?
Dogru anladin canim ...10 haftalik olana kadar tup bebek merkezinde bakti ücretsiz...doguma kadar 6 kez falan muayenehanesine gitmis olcam..6x400=2400...2400+8000=10400 e olmus olcak yani dogum...tup bebege de 12.000 gitti...battik yani:)))
Amin canim...Olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin de
Herşey içinde 8000 muane dahil mi acabaAylik 400 canim...dogum 8000 dediler hersey icinde...ben nova artta ahmet hocayla tup bebekle hamile kaldim..o yüzden ayni doktorla devam etmek istedim...tahlillerin gazide yapilmasi avantaj...
KORU HASTANESİNDE ÇİĞDEM GÜLER TAVSİYE EDERİM6 haftalık hamileyim. Hamileliğimde çift rahimli olduğumu öğrendim. O yüzden iyi bir doktor önerisi olan var mı?
Sadece dogum 8000...muayene ayrica ayda 400...Herşey içinde 8000 muane dahil mi acabahamileliği yarıladım hala ne hastane ne doktor belli
Bende tubbebebek orda dusunuyorum. Muayene ücretleri ne kadar acaba6 haftalık hamileyim. Hamileliğimde çift rahimli olduğumu öğrendim. O yüzden iyi bir doktor önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?