benim çevremde onun çok hastası var, çok ta memunlar. ama eşim kesinlikle ona gitmeme izin vermiyor. çünkü beni muayene ettikten sonra hemen ameliyat etmem lazım seni dedi. o an yanımda ameliyat ücreti yoktu. hem o sebepten hem de araştırayım diye ayrıldım hastaneden. o sırada başka dr lar ile görüştüm. ne ameliyatı saçmalama dediler ve 2 ilaçla sorunum çözüldü. eşim kesinlikle güvenemem, istemiyorum ona gitmeni diyor. şu an dr arayışındayım ben deben ümit korucuoğluna başladım. doğum paketi satın aldım.
benim çevremde onun çok hastası var, çok ta memunlar. ama eşim kesinlikle ona gitmeme izin vermiyor. çünkü beni muayene ettikten sonra hemen ameliyat etmem lazım seni dedi. o an yanımda ameliyat ücreti yoktu. hem o sebepten hem de araştırayım diye ayrıldım hastaneden. o sırada başka dr lar ile görüştüm. ne ameliyatı saçmalama dediler ve 2 ilaçla sorunum çözüldü. eşim kesinlikle güvenemem, istemiyorum ona gitmeni diyor. şu an dr arayışındayım ben de
inşallah canım insanın güveneceği, bir dr bulması çok ama çok zorben daha iki kere gittim. ikisinde de ilgiliydi. doktor seçimi çok zor. o kadar çok seçenek varki insanın kafası karışıyor. tabi bi de bütçeye uygun yer bulmak ayrı bi problem. Allah herkesin yardımcısı olsun. inşallah senin için en hayırlı olanı bulursun.
Bu hastanede doğum yaptım çocuğumun kolundaki sinirlere hasar verdiler ve kafa kırığı meydana geldi.çocuğmun kolu şu an hareket etmiyor.tedaviye devam ediyoruz hala.ayrıca doğum esnasında rahimde kesi olmasına rağmen çocuğumu çıkaramadılar ve kolunun sakatlanmasına sebep oldular.Aydan Biri hocaya gitmek ıstiyorum haftaya randevu aldım.Doğum koru hastanesinde yaptiriyorMuş daha önce orada doğum yapan varmı fiyatlari nasıl bilgi litfennn
Cok gecmis olsun canim insallah bebegin sagligina kavusur bir an onceBu hastanede doğum yaptım çocuğumun kolundaki sinirlere hasar verdiler ve kafa kırığı meydana geldi.çocuğmun kolu şu an hareket etmiyor.tedaviye devam ediyoruz hala.ayrıca doğum esnasında rahimde kesi olmasına rağmen çocuğumu çıkaramadılar ve kolunun sakatlanmasına sebep oldular.
Doğum paketi kaç para pekiben ümit korucuoğluna başladım. doğum paketi satın aldım.
HASTANELER | DOKTORLARI VE ÜCRETLERİ | DOGUM FIYATI | ILETISIM VE TELEFON | ||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
medical park | aylin hanım 192 özge hanım 85 pınar hanım 85 saime hanım 85 | doğum paketi= 4500 (son 3 aydır kaldırmışlar 25 şubat 2016) doğum 3780 sezeryan normal fark etmiyor epidural farkı 500 | BATIKENT ( 0312 666 80 00 / 8837 YA DA 8878) | sincan lokman hekim | muayene = 50 | 1750 normal, 2000 sezeryan | SİNCAN( 444 99 11) | Bilgi hastanesi | nida hanım =50 | 1300 (normal ya da sezeryan farkı yok | BATIKENT ( 0312 278 37 37) | ||||||||
Etimed hastanesi | muayene ücreti = 79 | normal sezeryan fark yok 1730 | ELVANKENT ETİMESGUT (0312 293 06 06) | ||||||||||||||||
Balgat Koru | Muayene ücreti = 212 TL | Normal veya sezaryen (epiduralsiz)=4500 TL Normal veya sezaryen (epiduralli)=5250 TL Doğum paketi = 6350 TL | 444 66 62 | akropol hastanesi | Muayene ücreti = 90 TL | Doğum = 2500 TL | ? | Sincan Koru | Muayene ücreti = 107 TL | Doğum =2000 TL anlaşmalı kurumlar ile 1600 Doğum paketi = ? TL | 444 66 62 | Memorial | Uzman dr = 220 TL Doç dr = 270 TL Prof dr = 300 TL | Normal & epiduralli = 5600 TL Sezaryen & epiduralli = 6350 TL | (0312) 253 66 66 | TOBB ETÜ | doçent= 380 diğer = 305 | normal= 6000 sezeryan =6600 | SÖGÜTÖZÜ (0312 292 99 00) |
6,350 TL. 10 tane muayene 2 li veDoğum paketi kaç para peki
6,350 TL, 10 tane muayene, 2 li ve 4 lü tarama şeker yüklemesi snırısız nst normal ya da sezeryan doğum farketmiyor 1 gece yatış, bebeğin ilk muayenesi. sadece epudural olursa +500 TL. ben 28. haftaya geldim genel olarak memnunum. ama 10 tane muayene yetmiyor sanırım son haftalarda daha sık gidildiği için..Doğum paketi kaç para peki
6,350 TL. 10 tane muayene 2 li ve
6,350 TL, 10 tane muayene, 2 li ve 4 lü tarama şeker yüklemesi snırısız nst normal ya da sezeryan doğum farketmiyor 1 gece yatış, bebeğin ilk muayenesi. sadece epudural olursa +500 TL. ben 28. haftaya geldim genel olarak memnunum. ama 10 tane muayene yetmiyor sanırım son haftalarda daha sık gidildiği için..
bu fiyatlar cukurambar koru değil mi ?
sincan koru değil ?
evet çukurambar koru.. sincan koru çook daha uygun neden öyle fiyat farkı var onu da anlamış değilim ama :) çukurambar ekstra pahalı bi hastane..
arkadaşlar iyi günler. ben de 12 haftalık hamileyim. 1 .çocuğum sezeryan olduğu için 2. çocuğumda sezeryan olacak.balgat koruda doktor tavsiyesi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?