Ebru hanıma devam ediyorum.Diğerine gitmedim hiç memnunum ben de şimdilikMerhabalar, hangisine devam ediyorsunuz? Ben de Ebru Yüce ye başladım. Ilk gebeliğimde de takiplerimi Ebru hanım yapmıştı 28. haftaya kadar. Sonra hastane değişikliği yapmak durumunda kalmıştık. Çok ilgili, güleryüzlü ve her şeyi detaylıca açıklayan bir doktor. Telefonuna da her an ulaşabiliyoruz. (Hastane seçmeye çalışırken geçen ay gittiğim bir doktor hastane sekreterine mail atarak kendisine ulaşabileceğimi söyleyince oraya son gidişim oldu.)
Nasıl ilgili mi ebru hanım bende liv de başka bi doktora gidiyorum ama memnun değilimEbru hanıma devam ediyorum.Diğerine gitmedim hiç memnunum ben de şimdilik
Yani bence ilgili.Ne sorarsam cevapliyor.Mesaj attiğimda cevap yaazıyor.Tahlil sonuçlari cıkınca ariyor.Yani özeldeki her doktor böyle midir bilemem tabi de ebru hanım bunlari yapiyor.Nasıl ilgili mi ebru hanım bende liv de başka bi doktora gidiyorum ama memnun değilim
Benim ki sonuç çıkınca aramaz geç arar soru sorduğumda cevap veriyor ama neden sordun der gibi bıkmış sıkılmış gibi ultrasona 2 dk sokup cikariyor dün gittim fotoğraf istedim yok görünmüyormuş bir dahakineymis bilmem ne saçma sapan bi tavrı var.. o yüzden değiştircem bora hoca ile basak hoca arasında kalmıştım ama ebru hanım i görünce bi acaba dedimYani bence ilgili.Ne sorarsam cevapliyor.Mesaj attiğimda cevap yaazıyor.Tahlil sonuçlari cıkınca ariyor.Yani özeldeki her doktor böyle midir bilemem tabi de ebru hanım bunlari yapiyor.
Başak hoca aşiri yoğun biz de başta başak ve ebru arasinda kalmiştik.Sürekli bir randevu sarkması ve iptali oluyormuş.Bilginiz olsun.İkizler de popüler ama sizinki gerçekten hangisi merak ettim baş harfini yazın:)Benim ki sonuç çıkınca aramaz geç arar soru sorduğumda cevap veriyor ama neden sordun der gibi bıkmış sıkılmış gibi ultrasona 2 dk sokup cikariyor dün gittim fotoğraf istedim yok görünmüyormuş bir dahakineymis bilmem ne saçma sapan bi tavrı var.. o yüzden değiştircem bora hoca ile basak hoca arasında kalmıştım ama ebru hanım i görünce bi acaba dedim
Benim ki buğra hoca. Elektrigimiz uyusmadi pek sanırım:) çok hayal kırıklığına uğradım cidden.. diğer ikizine tesadüf bir kere muayene olduk çok ilgiliydi aralarında bu kadar fark olur mu bilemedim :) evet başak hoca için onu duydum bende. Ama biz toplam 5 kez gittik 2 keresinde randevu ertelendi ameliyat doğum da olduğu için. Her doktorda olması ihtimal bide hastası fazlaysa doğum da fazla oluyor tabiki. Ya ilgili olsun da raziyim yani onada:)Başak hoca aşiri yoğun biz de başta başak ve ebru arasinda kalmiştik.Sürekli bir randevu sarkması ve iptali oluyormuş.Bilginiz olsun.İkizler de popüler ama sizinki gerçekten hangisi merak ettim baş harfini yazın:)
Benim ki buğra hoca. Elektrigimiz uyusmadi pek sanırım:) çok hayal kırıklığına uğradım cidden.. diğer ikizine tesadüf bir kere muayene olduk çok ilgiliydi aralarında bu kadar fark olur mu bilemedim :) evet başak hoca için onu duydum bende. Ama biz toplam 5 kez gittik 2 keresinde randevu ertelendi ameliyat doğum da olduğu için. Her doktorda olması ihtimal bide hastası fazlaysa doğum da fazla oluyor tabiki. Ya ilgili olsun da raziyim yani onada:)
Benim ki buğra hoca. Elektrigimiz uyusmadi pek sanırım:) çok hayal kırıklığına uğradım cidden.. diğer ikizine tesadüf bir kere muayene olduk çok ilgiliydi aralarında bu kadar fark olur mu bilemedim :) evet başak hoca için onu duydum bende. Ama biz toplam 5 kez gittik 2 keresinde randevu ertelendi ameliyat doğum da olduğu için. Her doktorda olması ihtimal bide hastası fazlaysa doğum da fazla oluyor tabiki. Ya ilgili olsun da raziyim yani onada:)
Bora hocaya devam ediyorum çok memnunum şimdilik baya iyi tam istediğim gibiKime devam ediyorsunuz şimdi merak etttim?Başak hocaya mi?
Merhaba Hamileliğimin Başından sonuna kadar Başak hoca ile devam ettim ben 2019 Temmuz annesiyim bendeMerhabalar.Liv’de Ebru Yüce ve Başak Güler in hastası olan var mı?Ben ilk randevumda Ebru Hanım a gittim.Başak hanım da ilgi görüyor ama genelde onunla alakali dolu oluyor sürekli randevu iptal ediliyor erteleniyor gibi şeyler okudum.deneyimli olanlardan yazmasını rica ediyorum.
Merhaba Hamileliğimin Başından sonuna kadar Başak hoca ile devam ettim ben 2019 Temmuz annesiyim bende
yazdıklarınızı okudum ama ben hiç randevu iptaline ya da ertelenmesine denk gelmedim...
Her sorunuza mutlaka cevap veren stresle girdiğiniz odadan rahatça çıkmanızı sağlayan rahatlatıcı bilgisi oldukçaaa iyi bir hekim kendisi
Testlerin sonuçları çıktığında mutlaka arayıp ya da mesaj atıp bilgi verirdi hep
Hamilelik döneminde doğum sırasında ve doğum sonrasında kendisiyle en ufak bir sıkıntı yaşamadık
Eğer düşünüyorsanız Başak hocayı kesinlikle öneririm
Sevindim sizin adınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBen hala Ebru hocaya devam ediyorum Memnunum.
Merhaba Hamileliğimin Başından sonuna kadar Başak hoca ile devam ettim ben 2019 Temmuz annesiyim bende
yazdıklarınızı okudum ama ben hiç randevu iptaline ya da ertelenmesine denk gelmedim...
Her sorunuza mutlaka cevap veren stresle girdiğiniz odadan rahatça çıkmanızı sağlayan rahatlatıcı bilgisi oldukçaaa iyi bir hekim kendisi
Testlerin sonuçları çıktığında mutlaka arayıp ya da mesaj atıp bilgi verirdi hep
Hamilelik döneminde doğum sırasında ve doğum sonrasında kendisiyle en ufak bir sıkıntı yaşamadık
Eğer düşünüyorsanız Başak hocayı kesinlikle öneririm
Ebru hoca size tetanoz aşisini gerekli görmüş müydü?Merhabalar, hangisine devam ediyorsunuz? Ben de Ebru Yüce ye başladım. Ilk gebeliğimde de takiplerimi Ebru hanım yapmıştı 28. haftaya kadar. Sonra hastane değişikliği yapmak durumunda kalmıştık. Çok ilgili, güleryüzlü ve her şeyi detaylıca açıklayan bir doktor. Telefonuna da her an ulaşabiliyoruz. (Hastane seçmeye çalışırken geçen ay gittiğim bir doktor hastane sekreterine mail atarak kendisine ulaşabileceğimi söyleyince oraya son gidişim oldu.)
Bebeğimle ilgili bir sorun olmaması adına yaptırmıştım benBaşak hoca gebelikte tetanozu gerekli görmüş müydü?
Peki siz detaylı ultrasonu da aynı hastanedeki doktor beye mi yaptirmiştiniz?Öyleyse memmun kaldiniz mi?Bebeğimle ilgili bir sorun olmaması adına yaptırmıştım ben
Ben orda yaptırdım, evet memnun kaldım, detaylıca anlattı.ama internette bazıları şu kadar saat sürdü bu kadar uzun sürdü diye anlatıyorlar, bizimki o kadar uzun değildi.Peki siz detaylı ultrasonu da aynı hastanedeki doktor beye mi yaptirmiştiniz?Öyleyse memmun kaldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?