Ankara Liv Hospital Kadın Doğum

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
34
Merhabalar.Liv’de Ebru Yüce ve Başak Güler in hastası olan var mı?Ben ilk randevumda Ebru Hanım a gittim.Başak hanım da ilgi görüyor ama genelde onunla alakali dolu oluyor sürekli randevu iptal ediliyor erteleniyor gibi şeyler okudum.deneyimli olanlardan yazmasını rica ediyorum.

Merhabalar, hangisine devam ediyorsunuz? Ben de Ebru Yüce ye başladım. Ilk gebeliğimde de takiplerimi Ebru hanım yapmıştı 28. haftaya kadar. Sonra hastane değişikliği yapmak durumunda kalmıştık. Çok ilgili, güleryüzlü ve her şeyi detaylıca açıklayan bir doktor. Telefonuna da her an ulaşabiliyoruz. (Hastane seçmeye çalışırken geçen ay gittiğim bir doktor hastane sekreterine mail atarak kendisine ulaşabileceğimi söyleyince oraya son gidişim oldu.)

Ebru hanıma devam ediyorum.Diğerine gitmedim hiç memnunum ben de şimdilik

Nasıl ilgili mi ebru hanım bende liv de başka bi doktora gidiyorum ama memnun değilim
Yani bence ilgili.Ne sorarsam cevapliyor.Mesaj attiğimda cevap yaazıyor.Tahlil sonuçlari cıkınca ariyor.Yani özeldeki her doktor böyle midir bilemem tabi de ebru hanım bunlari yapiyor.

Yani bence ilgili.Ne sorarsam cevapliyor.Mesaj attiğimda cevap yaazıyor.Tahlil sonuçlari cıkınca ariyor.Yani özeldeki her doktor böyle midir bilemem tabi de ebru hanım bunlari yapiyor.
Benim ki sonuç çıkınca aramaz geç arar soru sorduğumda cevap veriyor ama neden sordun der gibi bıkmış sıkılmış gibi ultrasona 2 dk sokup cikariyor dün gittim fotoğraf istedim yok görünmüyormuş bir dahakineymis bilmem ne saçma sapan bi tavrı var.. o yüzden değiştircem bora hoca ile basak hoca arasında kalmıştım ama ebru hanım i görünce bi acaba dedim

Başak hoca aşiri yoğun biz de başta başak ve ebru arasinda kalmiştik.Sürekli bir randevu sarkması ve iptali oluyormuş.Bilginiz olsun.İkizler de popüler ama sizinki gerçekten hangisi merak ettim baş harfini yazın:)

Benim ki buğra hoca. Elektrigimiz uyusmadi pek sanırım:) çok hayal kırıklığına uğradım cidden.. diğer ikizine tesadüf bir kere muayene olduk çok ilgiliydi aralarında bu kadar fark olur mu bilemedim :) evet başak hoca için onu duydum bende. Ama biz toplam 5 kez gittik 2 keresinde randevu ertelendi ameliyat doğum da olduğu için. Her doktorda olması ihtimal bide hastası fazlaysa doğum da fazla oluyor tabiki. Ya ilgili olsun da raziyim yani onada:)

Ben de çok memnunum Ebru hanımdan. Çok ilgili ve detaylı anlatıyor her şeyi. Başka bir özel hastane ile anlaşmamız olduğu halde ordaki bayan doktorun soğukluğu ve aceleciliği hoşumuza gitmediği için Ebru hanıma geldik. Orası da özel ama cep telefonunu fln vermedi mesela. Kendisine sekreterden ulaşabilirmişiz. Ama Ebru hoca mesaj atınca, arayınca hemen dönüyor. Liv in diğer doktorları hakkında bilgim yok ama.

Kime devam ediyorsunuz şimdi merak etttim?Başak hocaya mi?

Merhaba Hamileliğimin Başından sonuna kadar Başak hoca ile devam ettim ben 2019 Temmuz annesiyim bende
yazdıklarınızı okudum ama ben hiç randevu iptaline ya da ertelenmesine denk gelmedim...
Her sorunuza mutlaka cevap veren stresle girdiğiniz odadan rahatça çıkmanızı sağlayan rahatlatıcı bilgisi oldukçaaa iyi bir hekim kendisi
Testlerin sonuçları çıktığında mutlaka arayıp ya da mesaj atıp bilgi verirdi hep
Hamilelik döneminde doğum sırasında ve doğum sonrasında kendisiyle en ufak bir sıkıntı yaşamadık
Eğer düşünüyorsanız Başak hocayı kesinlikle öneririm

Ben hala Ebru hocaya devam ediyorum Memnunum.

merhaba kızlar, 7 hafta yım bende kalp atışını duyduk şükür. Buğra ve Bora beyi önerdiler. Benimle takip öncesi bir tanışma görüşmesini kabul etti Buğra Hocam. Onunla devam ediyoruz. Ben çok memnunum uzun uzun anlatıyor. CV sini inceledim. Çok güler yüzlü. Bizim hiç bir sıkıntımız yok şuan. Başak hanım ve Ebru hanımı da duymuştum. ama Buğra beyde doğum yapan bir yakınım var doğum anında bile çok sabırlıymış. Bzim 25 dakka sürdü muayenemiz :) Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah

Başak hoca gebelikte tetanozu gerekli görmüş müydü?

Ebru hoca size tetanoz aşisini gerekli görmüş müydü?

Peki siz detaylı ultrasonu da aynı hastanedeki doktor beye mi yaptirmiştiniz?Öyleyse memmun kaldiniz mi?
Ben orda yaptırdım, evet memnun kaldım, detaylıca anlattı.ama internette bazıları şu kadar saat sürdü bu kadar uzun sürdü diye anlatıyorlar, bizimki o kadar uzun değildi.

Tetanozu ben her ihtimale karşı yaptırdım, doktor kesin yaptırın ya da yaptırmayın demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…