Ankara Lösantede İLK DOĞUM zorlaması

AudreyPoppins

Fly me to the moon 🌙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
304
372
103
Merhaba arkadaşlar yine ben ne zormuş hamilelik doğum doktor araştırma. Bir de tüp bebek olunca sanırım hep bi araştırma hep bi tedirginlik. İlk 20 hafta eşim iş sebebiyle şehir dışında olduğundan memleketimde bir doktor takibindeydim. Şimdi Ankaradayım inşallah lösantede doğum Yapmayı düşünüyorum ama bir kaç yorum gördüm. İLK DOĞUMLARDA NORMAL DOĞUM İÇİN BEKLEYEMEMİŞLER. YA SEZERYAN OLUN YA DA BAŞKA HASTANEYE GİDİN DEMİŞLER. Böyle birşey yaşayan var mı? Lütfen lösantede doğum yapanlar yardımcı olun😟😟😟

Hayirli olsun.Nasildi peki surec? Normal doğum yapmiyorlarmi gerçekten. Pandemi sebebiyle bende lösanteyi dusunuyorum 🙄

Benim tüp bebekti belki ondandir 40+1 de yatışım yapıldı suni sancı verdiler maalesef bebek gelmeyince de sezeryan oldu. Süreç öyle ilerledi diyorlar bilmiyorum. Herşeyin hayırlısı tabii çok şartlandırmamak lazımmış normal olsun diye yoksa büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan.

Benim tüp bebekti belki ondandir 40+1 de yatışım yapıldı suni sancı verdiler maalesef bebek gelmeyince de sezeryan oldu. Süreç öyle ilerledi diyorlar bilmiyorum. Herşeyin hayırlısı tabii çok şartlandırmamak lazımmış normal olsun diye yoksa büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan.
Oyle tabi herseyin hayirlisi...Peki doktorunuz kimdi ?Ve nekadar ücret ödediniz acaba ?

Back
X