Ankara Mamak M.E.B.S.de yarı yareni canı cananı bulunanlar buyrun...

trgyhnf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
73
21
98
selam canlar ben yarimi 13/08/2013 te gönderdim Ankaraya 2011 de mezun olup döndüğüm geçici memleketimde şimdi kıymetlim şafak sayıyor zor geliyor çok özlüyorum ama geçecek inşallah buyrun konuşalım :)

Benimde hayat arkadasim bitanem orada bizde 2007 de mezun olup geri de biraktik Ankara yi ama biz eylule kadar oradayiz

Bugun de mebsteydim hersey yolunda orda kizlar sadece egtmleri yogun yemin toreni icin.tatil koyu diyolar mebs e

Bugun de mebsteydim hersey yolunda orda kizlar sadece egtmleri yogun yemin toreni icin.tatil koyu diyolar mebs e

benim sevgilim de mebste ve arayamıyor kaç gündür malesef bölüğünü de bilmiyorum nasıl ulaşabilirim konuştuğumuzda ankesörden zor ses geliyordu acaba onunla ilgili bi sıkıntı mı var

benim sevgilim de mebste ve arayamıyor kaç gündür malesef bölüğünü de bilmiyorum nasıl ulaşabilirim konuştuğumuzda ankesörden zor ses geliyordu acaba onunla ilgili bi sıkıntı mı var

Canim bz konystgmzda da ses az gelio anlamkta zorluk cekiyorum.kalabalktan dolayi da aramalri cokolmuyo maalesef.

Back
X