Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar meraba ben ankara mariposa serpil hanımdan randevu aldım ama bi de hrb elegant ve güler cer 'i övüyolar söleyin bakalım hangisi:)lütfen yardım edin size güveniyorum:)
benim fikrim yok ama, burada gunnur (gnnrkcy) güler cer'de diktirmişti diye hatırlıyorum.. ve sanırım memnun da kalmıştı.. :) ona bir sormak lazım.. fotografı da vardı konusunda, bir bak istersen..
kızlar meraba ben ankara mariposa serpil hanımdan randevu aldım ama bi de hrb elegant ve güler cer 'i övüyolar söleyin bakalım hangisi:)lütfen yardım edin size güveniyorum:)
Merhabalar ben yaklaşık sekiz ay önce evlendim hrb elegantta gelinliğimi diktirdim. tereddütsüz olarak kesin ve net bir şekilde öneriyorum. Recep Bey çok ilgili ve eşsiz bir usta sadece çizimimden bir fotoğraftan bakarak hayalimdeki gelinliğin daha güzelini dikti. Boştan yere hiç bir yerde vakit kaybetmeden direkt git.. Memnun kalacaksın.