• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara mariposa,güler cer,hrb elegant bilenler

bukadar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
29
0
36
Bursa
kızlar meraba ben ankara mariposa serpil hanımdan randevu aldım ama bi de hrb elegant ve güler cer 'i övüyolar söleyin bakalım hangisi:)lütfen yardım edin size güveniyorum:)

benim fikrim yok ama, burada gunnur (gnnrkcy) güler cer'de diktirmişti diye hatırlıyorum.. ve sanırım memnun da kalmıştı.. :) ona bir sormak lazım.. fotografı da vardı konusunda, bir bak istersen..

canım bende, hrb elagantta diktirdim.
diğerlerini bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım.hiçbir sorun da yaşamadım.
aynısını diktiler.

Son düzenleme:
kızlar meraba ben ankara mariposa serpil hanımdan randevu aldım ama bi de hrb elegant ve güler cer 'i övüyolar söleyin bakalım hangisi:)lütfen yardım edin size güveniyorum:)

Merhabalar ben yaklaşık sekiz ay önce evlendim hrb elegantta gelinliğimi diktirdim. tereddütsüz olarak kesin ve net bir şekilde öneriyorum. Recep Bey çok ilgili ve eşsiz bir usta sadece çizimimden bir fotoğraftan bakarak hayalimdeki gelinliğin daha güzelini dikti. Boştan yere hiç bir yerde vakit kaybetmeden direkt git.. Memnun kalacaksın.

Back
X