Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi günü mustafa salihe gittim,çok şükür sağlıklı dedi.İğnemi de olmam gerektiğini söyledi,sakın bırakma iğneyi dedi.dolayısıyla faruk beyin teşhisini doğrulamış oldu.Yusuf beye de birdaha asla gitmem.haftaya hrs den randevu aldım.oraya dewam edicem artık.yeni doğan ünitesi de var,ve ücretsiz aynı medicana da olduğu gibi.
bu arada senin bebeğin çıktı mı küvezden?sağlığı nasıl?medicanaya yenidoğan için ne kadar ödediniz çıktıysa?
Ben bugün Koru Hastanesinden Ümit Beye gittim. Çok ilgili bir doktor. Önce bilgilerimi aldı, sonra uzun uzun ultrasonda baktı. Sonra hastanenin işleyişini anlattı. Medicanadan daha küçük bir hastane ama verdiği hizmet sanki daha iyi. Mesela gece nöbetçi kadın doğum doktoru oluyormuş. Allah korusun bir sıkıntı olduğu zaman başka hastaneye gitmek zorunda kalmıyorsun. (Benim bir kere lekelenmem olmustu, Çayyolunda taa Etlik Zübeyde Hanım kadın doğum hastanesine gitmiştim). Çalışanları da çok ilgililer. Mesela Medicanada sağlık sigortamdan provizyon almak için çok fazla bekliyorduk. Burada hiç beklemedik, bir sonraki randevumu da orada görevliler verdi. telefon etmeme gerek kalmadı (gerçi çok önemli değil). Ben sormadan Ümit bey normal doğumdan yana olduğunu, gece bile olsa hastaneye geldiğini söyledi. Ama sezeryan isteyeni de sezeryan yapıyormuş. Kısacası ben beğendim gibi ama Pazartesi Tamer Beye de gideceğim.
Tamer bey ile ilgili fikirlerinizi de bekliyorum.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) geçen yıl ankara medicanada faruk hocaya gitmiştim kist rahatsızlığım vardı bu sene bebiş istiyoruz fakat faruk bey ayrılmış hangi doktora gideceğimi şaşırdım.ismini duyklarım arasında tamer bey ve alptekinbey var yusuf hoca ve tülin hoca ayrılıyormuş,türkan hocayı hiç bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir doktor varmı medicanadan ?
kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,doğumuda medicanada düşünüyorum önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı?ilk gebeliğim olduğu içinde heyecanlıyım ve hastasıyla ilgili alakalı bir doktor arıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
merhaba..ben de çayyolunda oturuyorum,medicanaya gidiyoruz mecburen yakın diye ama hem çok pahalı hem de memnun değilim artık açıkçası...koru hastanesi nerde tam olarak yakın değil bize sanırım?? bir de başka neresi var çayyoluna yakın güvenilir hastane?
merhaba belki faydası olur diye yazıyorum bende medicana hastanesinde rutin kontrollerimi ve testlerimi yaptırıyodum sonra çok pahalı gelmeye başladı ve bir araştırma yaptım. araştırmam sonucundada hamileyken bile yaptırabileceğim bi sağlık sigortası buldum ve geriye kalan kontrol test ve doğum doktor süleyman bey ile medicana hastanesinde gerçekleştirdim toplamda bu sigorta için 2000 küsür bir prim ödedim ve yaklaşık %60 daha karlı oldu belki faydası olur link bu [urlrl]
merhaba belki faydası olur diye yazıyorum bende medicana hastanesinde rutin kontrollerimi ve testlerimi yaptırıyodum sonra çok pahalı gelmeye başladı ve bir araştırma yaptım. araştırmam sonucundada hamileyken bile yaptırabileceğim bi sağlık sigortası buldum ve geriye kalan kontrol test ve doğum doktor süleyman bey ile medicana hastanesinde gerçekleştirdim toplamda bu sigorta için 2000 küsür bir prim ödedim ve yaklaşık %60 daha karlı oldu belki faydası olur link bu [url
bende marpre ile 2200 tl ödeyerek doğum paketi sigortası yaptırdım, bu sigortaya 6 muayene ve doğumda dahil, süleyman beye gidiyorum ve gerçekten de iyi bir doktor, öneririm
ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inş. heran olabilir medicana düşünüyorum ama bu tss sigorta olayı doğum muayene tahlil herşeyi dahil mi bu fiyat hemen yaptırsam herşey dahil kaça mal oluyor merak ettim yardımcı olurmusun sen kaça mal ettin ?
Bende iyi bi doktor oldugunu duydum bende ona gitmeyi dusunuyorum ama hala emin deilim ikinci dogum sonram zor gectigi icin korkuyorum acikcasi20 haftalık hamileyim medicanada dr. coşkun şimşir e gitmeyi düşünüyorum kendisine hamilelik takibi ve doğum için giden varmı nasıl bir doktor. önerirmisiniz