- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
Cnm dedigim gibi hastadan hastaya degisiyor evet bize kisa protokol uygulandi..bizde sorun spermdi benim yumurtalarda hicbir sorun yoktu zaten o yuzden kisa protokol uyguladi..esimin spermleri dusuktu doktorda vakit kaybetmeyelim başlayalım dedi.aslinda bize 5.fun embriyosu koycakti ama durum elvermedi elimizde 3 embriyo vardi 5.gune cikmayabilir dedi ben güvendim aslinda 5.gun istiyodum olmadi hatta uzuldum bile ama neyseki tuttuBen 2 hafta once malesef kaybetim bebek 8.hafta'da. Ama bende hep oluyor boyle. Sebeplerini arastirmak lazim. Bende Menapor diye birsey kullanmastim. Onceki denemede. Niye sordum senin protocol'u cunku bende 3.gun transfer istiyorum. Bu guzel demek ki doktor bu yontemi kullaniyor. Kullanilan ilaclar mix meapor ve gonal -f olsun istiyorum. Bir onceki doktor hic gonal-f kullanmamsti. Bence embriyo gelisimi tam bekledigim gibi olmadi. Birde anladigim sizde kisa protocol olmus. Ben bayagi bir onceki adetin 21.gunu bastirici igneler kullanmaya baslamistim. Bana sanki uzun yontem daha iyiymis gibi geliyor.. Sizin stimulasyon yapilirken onde gelisen yumurtalar oldumu. Benin hep oyle sorunlarim oldu kisalarda. Gozlemledigim her doktor hemen hemen ayni yontemi kullaniyor. O yuzden acaba banadami aynisi yapar bilemedim. En iyisi sormak