- Konu Sahibi sweetcherypie
-
bu konuda bende aynı fikirdeyim özelde de olsa sıkıntı yaşayan çok insan var.. ama bende çok kararsızım bu konuda gazi de burun ameliyatı oldum geçen sene ciddi anlamda kötü değil ama burun ucumda eğrilik (yalnız ameliyat öncesi fotolara baktık burun deliklerim eskiden de eşit değilmiş ameliyat sonrası baya düzelmiş fakat bi burun deliğim hala daha basık yatık duruyo diğer taraf etli duruyo yani belki de doğuştan benden kaynaklanan bi durum ya da dr hatası bilemiyorum) var şimdi ya aynı dr a tekrar güvenip meme ameliyatını da ona olucam (çünkü istediğim ölçülerde meme başından vs vücuduma göre olabildiği kadar dolgun yapacağını belirtmişti ve özelde gittiğim Zühtü Demir le aynı şeyleri dile getirmişti ) ya da özelde iki dr var kafamda biri flzflz dr u biri selçuk ışık... yalnız ne olursa olsun burun revizyonunu kendi dr ma olmicam çünkü düzelme olur ama %100 bekleme dedi o yüzden burnumu bi daha elletmicem ona.
bi aklıma esiyo hem burun hem memeyi flzflz dr olayım ama ikisini birden maddi açıdan kaldıramam ya tek tek olucam önce meme sonra burun ya da burnumu flzflz dr na, memeyi gazi de yine kendi dr ma yaptırıcam SİZCE NE YAPSAM:26:
(YALNIZ HERŞEYDEN ÖNCE Bİ AHMET BEYLE VE SELÇUK BEYLE GÖRÜŞME YAPICAM SONRASI ALLAH KERİM )
bu konuda bende aynı fikirdeyim özelde de olsa sıkıntı yaşayan çok insan var.. ama bende çok kararsızım bu konuda gazi de burun ameliyatı oldum geçen sene ciddi anlamda kötü değil ama burun ucumda eğrilik (yalnız ameliyat öncesi fotolara baktık burun deliklerim eskiden de eşit değilmiş ameliyat sonrası baya düzelmiş fakat bi burun deliğim hala daha basık yatık duruyo diğer taraf etli duruyo yani belki de doğuştan benden kaynaklanan bi durum ya da dr hatası bilemiyorum) var şimdi ya aynı dr a tekrar güvenip meme ameliyatını da ona olucam (çünkü istediğim ölçülerde meme başından vs vücuduma göre olabildiği kadar dolgun yapacağını belirtmişti ve özelde gittiğim Zühtü Demir le aynı şeyleri dile getirmişti ) ya da özelde iki dr var kafamda biri flzflz dr u biri selçuk ışık... yalnız ne olursa olsun burun revizyonunu kendi dr ma olmicam çünkü düzelme olur ama %100 bekleme dedi o yüzden burnumu bi daha elletmicem ona.
bi aklıma esiyo hem burun hem memeyi flzflz dr olayım ama ikisini birden maddi açıdan kaldıramam ya tek tek olucam önce meme sonra burun ya da burnumu flzflz dr na, memeyi gazi de yine kendi dr ma yaptırıcam SİZCE NE YAPSAM:26:
(YALNIZ HERŞEYDEN ÖNCE Bİ AHMET BEYLE VE SELÇUK BEYLE GÖRÜŞME YAPICAM SONRASI ALLAH KERİM )
canım benim dosyamın içine koymuşlardı protezlerin garantisini sana nasıl vermezler o önemli bi evrak.aslında benimkinide unutmuştu tabi bende narkozdan ayılmışım bulantılarım ağrılarım var bende unuttum evrak falan allahtan goles yanımdaydı o hatırlattı ömer beye istedide getirttiler.hadi bişey olsa nasıl ispat ediceksin o protezin konduğunu.ha bide şunu diycem sana protez fiyatı konusunda endişen olmasın çünki ben firma yetkilisiyle bire bir konuşup pazarlık yaptım yani fiyat senin ödediğin kadar.fazlası yok canım.
Canim senin ameliyatina figen hanimda girmismiydi? Ben figen hanimla gorustum bana kas alti degil dual plan yapalim dedi kas alti seni rahatsiz eder dedi seninki kas altimi eger oyleyse sen memnunmusun??
Canim senin ameliyatina figen hanimda girmismiydi? Ben figen hanimla gorustum bana kas alti degil dual plan yapalim dedi kas alti seni rahatsiz eder dedi seninki kas altimi eger oyleyse sen memnunmusun??
evet canım figen hanım la ömer bey girdiler ben bayılırken figen hoca yanımdaydı çizimleri falan o yaptı.benim göğüs dokum yoktu ve yönteme figen hoca kendisi karar verdi yani kas üstü olsaydı yapay dururdu dokum olmadığı için.kas alti tercih etti.benim bi rahatsızlığım yok ama şöyleki kendimi çok fazla zorlarsam bi hassasiyet hissediyorum ağrı değilde hissediyorum yani anlatması zor.fakat bunun ilk bir yıl için normal olduğunu biliyorum.göğüs dokun varsa ve figen hoca öyle tavsiye ediyosa kas üstü daha iyi yani sonuçta bizim kaslarımızı kestiler bu iyi bişey değil canım.önemli olan senin içine sinmesi.
gizist ilk zamanlar kol hareketleriyle birlikte protezin oynadığını ama zamanla bunu geçtiğini söylemişti sende durum nedir canım sende kasaltı oldun ???
Bende oyle yapicam canim figen hocaya biraktim kendimi:))evet canım figen hanım la ömer bey girdiler ben bayılırken figen hoca yanımdaydı çizimleri falan o yaptı.benim göğüs dokum yoktu ve yönteme figen hoca kendisi karar verdi yani kas üstü olsaydı yapay dururdu dokum olmadığı için.kas alti tercih etti.benim bi rahatsızlığım yok ama şöyleki kendimi çok fazla zorlarsam bi hassasiyet hissediyorum ağrı değilde hissediyorum yani anlatması zor.fakat bunun ilk bir yıl için normal olduğunu biliyorum.göğüs dokun varsa ve figen hoca öyle tavsiye ediyosa kas üstü daha iyi yani sonuçta bizim kaslarımızı kestiler bu iyi bişey değil canım.önemli olan senin içine sinmesi.
Bende oyle yapicam canim figen hocaya biraktim kendimi:))
Canım gazi de burun ameliyatı olan iki arkadaşım var ikiside memnun değil hatta biri ikinci ameliyatını olmak zorunda kaldı moralini bozmak değil bilgi vermek için söylüyorum cicişleri nerede yaptıracağına karar verdin mi?
gizist ilk zamanlar kol hareketleriyle birlikte protezin oynadığını ama zamanla bunu geçtiğini söylemişti sende durum nedir canım sende kasaltı oldun ???
yok canım iki dr la daha görüşmeyi bekliyorum ama şimdilik yine en ağırlıklı gazi hast. gözüküyo benim için hiç istemesem deburun konusunda evet sanırım herkeste problem var benimde revizyon gerekiyo ama özelde başka bi dr düşünüyorum bi daha burnumu elletmicem. PEKİ GAZİ HAST. MEME BÜYÜTME DE NASIL HİÇ ÇEVRENDEN DUYMUŞLUĞUN VAR MI BEN HİÇ KİMSEYE RASTLAYAMADIM sadece bi kişiye hastanede denk geldim kadın kütahya dan sırf kontrole bile kemal beye gelmiş..meme kanseri sonrası memesini kaybetmiş ve kemal bey ona karnında yağ alarak kendi dokusuyla meme yapmış çok memnunum çok iyi bi insan çok bi dr diyodu hatta ben kendimi söyledim seninki çok basit benim işleme göre dedi ama sağlığınla oynama boşver dedi ne gerek var falan dedi (kanserden dolayı sağlık konusunda çok hassaslaşmıştı kadın hissettiğim kadarıyla )
En son ihtimal yine gözümü karartıp gazi de olucam mecbur
iyi yapmışsın canım sonuçta figen hoca çok iyi bi prof.dr.
yok canım iki dr la daha görüşmeyi bekliyorum ama şimdilik yine en ağırlıklı gazi hast. gözüküyo benim için hiç istemesem deburun konusunda evet sanırım herkeste problem var benimde revizyon gerekiyo ama özelde başka bi dr düşünüyorum bi daha burnumu elletmicem. PEKİ GAZİ HAST. MEME BÜYÜTME DE NASIL HİÇ ÇEVRENDEN DUYMUŞLUĞUN VAR MI BEN HİÇ KİMSEYE RASTLAYAMADIM sadece bi kişiye hastanede denk geldim kadın kütahya dan sırf kontrole bile kemal beye gelmiş..meme kanseri sonrası memesini kaybetmiş ve kemal bey ona karnında yağ alarak kendi dokusuyla meme yapmış çok memnunum çok iyi bi insan çok bi dr diyodu hatta ben kendimi söyledim seninki çok basit benim işleme göre dedi ama sağlığınla oynama boşver dedi ne gerek var falan dedi (kanserden dolayı sağlık konusunda çok hassaslaşmıştı kadın hissettiğim kadarıyla )
En son ihtimal yine gözümü karartıp gazi de olucam mecbur
Canim ben haftaya hacettepede figen hocaya olucam suan icim rahat guveniyorum figen hocaya umarim sonucta guzel olur
gazide büyütme yaptıran kimse yok canım çevremde bende hacettepeye gidiyorum istersen burun için birde hacettepeyi araştır
Bildigim kadarıyla hocaların ameliyat ücretleri yüksek oluyo sormuştum ben. Asistanlar yaparda hoca başında durursa fiyat başka oluyo. Bazen hocalar ameliyata hiç girmiyo.
iyi yapmışsın canım sonuçta figen hoca çok iyi bi prof.dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?