ankara meme büyütme fiyatları

ya kıyamam canım ya sen baya karısmıssın :) aslında sana sunu tavsıye edecegım,kesınlıkle aklında kac tane doktor varsa mutlaka görüş.sonrasında acaba bu doktorla da mı gorusseydım dememek ıcın bu sart.ben 12 doktorla görüşüp sonra karar vermıstım.ha bı de su var başkasına iyi gelen elektık aldığı doktor sana cok uzak gelebılır.tam tersı de olabılır.mesela barış çakırın cok hastası var.görustugum doktorlar ıcınde o da vardı.ama ben pek elektrik alamadım.ya da benım doktorum başkasına cok itici gelebılır.oyuzden burdakı sonuçlardan faydalan ama cok da etkilenme derim ben.
revizyon için cok daha ıyı dusun derim.ben olsam ilk ameliyatımı yapan doktoruma guvenmezdım.bu konuda cok ıyı doktorlar var.istanbuldaki doktorları da arastırabılırsın.ben ıkısını birarada olabılırdım yanı burun ve meme ama olmadım.cunku ikisi de kolay gıbı gorunsede gerçekten ilgi ve sabır gerektıren ameliyatlar.ben ayrı ayrı olmasından yanayım.umarım senın ıcın en ıyı olan kararı verırsın.

Öncelikle listendeki tüm doktorlarla görüsmelisin içine hangisi sinerse zaten ona olmaya karar vereceginden eminim. Önce tek tek muayene ve ne istedigini anlatman gerek sonrasında bize yine anlat.

Canim senin ameliyatina figen hanimda girmismiydi? Ben figen hanimla gorustum bana kas alti degil dual plan yapalim dedi kas alti seni rahatsiz eder dedi seninki kas altimi eger oyleyse sen memnunmusun??

Canim senin ameliyatina figen hanimda girmismiydi? Ben figen hanimla gorustum bana kas alti degil dual plan yapalim dedi kas alti seni rahatsiz eder dedi seninki kas altimi eger oyleyse sen memnunmusun??

evet canım figen hanım la ömer bey girdiler ben bayılırken figen hoca yanımdaydı çizimleri falan o yaptı.benim göğüs dokum yoktu ve yönteme figen hoca kendisi karar verdi yani kas üstü olsaydı yapay dururdu dokum olmadığı için.kas alti tercih etti.benim bi rahatsızlığım yok ama şöyleki kendimi çok fazla zorlarsam bi hassasiyet hissediyorum ağrı değilde hissediyorum yani anlatması zor.fakat bunun ilk bir yıl için normal olduğunu biliyorum.göğüs dokun varsa ve figen hoca öyle tavsiye ediyosa kas üstü daha iyi yani sonuçta bizim kaslarımızı kestiler bu iyi bişey değil canım.önemli olan senin içine sinmesi.

peki niye rahatsız edermiş canım.. ? dokun var falan ondan mı ???:26:

gizist ilk zamanlar kol hareketleriyle birlikte protezin oynadığını ama zamanla bunu geçtiğini söylemişti sende durum nedir canım sende kasaltı oldun ???

gizist ilk zamanlar kol hareketleriyle birlikte protezin oynadığını ama zamanla bunu geçtiğini söylemişti sende durum nedir canım sende kasaltı oldun ???

canım ilk zamanlar aynı şey bendede oluyordu hatta sporcu sütyeni çıkardığımda daha fazlaydı o yüzden çok zor bıraktım o sütyeni.onu giyince daha bi güvende ve rahat hissediyordum kendimi. zamanla geçti artık hissetmiyorum öyle bişey.ama üzerine yattığımda yada bi baskı olduğunda hassasiyet hissediyorum.bu durumunda bir yıl sonunda düzeliceğini söylüyorlar umarım öyle olur.

Bende oyle yapicam canim figen hocaya biraktim kendimi:))

Canım gazi de burun ameliyatı olan iki arkadaşım var ikiside memnun değil hatta biri ikinci ameliyatını olmak zorunda kaldı moralini bozmak değil bilgi vermek için söylüyorum cicişleri nerede yaptıracağına karar verdin mi?

yok canım iki dr la daha görüşmeyi bekliyorum ama şimdilik yine en ağırlıklı gazi hast. gözüküyo benim için hiç istemesem de burun konusunda evet sanırım herkeste problem var benimde revizyon gerekiyo ama özelde başka bi dr düşünüyorum bi daha burnumu elletmicem. PEKİ GAZİ HAST. MEME BÜYÜTME DE NASIL HİÇ ÇEVRENDEN DUYMUŞLUĞUN VAR MI BEN HİÇ KİMSEYE RASTLAYAMADIM sadece bi kişiye hastanede denk geldim kadın kütahya dan sırf kontrole bile kemal beye gelmiş..meme kanseri sonrası memesini kaybetmiş ve kemal bey ona karnında yağ alarak kendi dokusuyla meme yapmış çok memnunum çok iyi bi insan çok bi dr diyodu hatta ben kendimi söyledim seninki çok basit benim işleme göre dedi ama sağlığınla oynama boşver dedi ne gerek var falan dedi (kanserden dolayı sağlık konusunda çok hassaslaşmıştı kadın hissettiğim kadarıyla )

En son ihtimal yine gözümü karartıp gazi de olucam mecbur

benimki kaz zarı altı yöntemiydi. protezde başından beri hiç bir oynama yapmadı ve protezi hiç hissetmedim. şişler geçti protezi yine de hissetmiyorum. darısı başına tatlım.

burun konusunda da kendini riske atma canım. iyi araştır. benim ilk ameliyatımda sorunlarım oldu Allahtan emre bey revizyona olarak istediğim burna sahip oldum. güvenebileceğin dr ol canım. burun işi çok hassa bir konu

gazide büyütme yaptıran kimse yok canım çevremde bende hacettepeye gidiyorum istersen burun için birde hacettepeyi araştır

Canim ben haftaya hacettepede figen hocaya olucam suan icim rahat guveniyorum figen hocaya umarim sonucta guzel olur

Bildigim kadarıyla hocaların ameliyat ücretleri yüksek oluyo sormuştum ben. Asistanlar yaparda hoca başında durursa fiyat başka oluyo. Bazen hocalar ameliyata hiç girmiyo.

gazide büyütme yaptıran kimse yok canım çevremde bende hacettepeye gidiyorum istersen burun için birde hacettepeyi araştır

ömer beye meme muayenesi sırasında burnumun revizyonunu sordum hiç dokunmayalım dedi

Bildigim kadarıyla hocaların ameliyat ücretleri yüksek oluyo sormuştum ben. Asistanlar yaparda hoca başında durursa fiyat başka oluyo. Bazen hocalar ameliyata hiç girmiyo.

Ya bana 1200 protez 1600 ameliyat ucreti dediler ama figen hanim ayrica para alirmi bilmiyorum alsa soylersi diye dusunuyorum ama belli olmaz:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…