Ankara meme estetiği güncel fiyatlar

Fatih tekin ile görüştüm 150.000 dedi birde Çağatay Falcıoğlu ile görüştüm 180.000 bendeki rakamlar böyle ocakta Fatih tekine ameliyat olacağım inşallah çünkü çağatay bey hiç sorularıma cevap vermedi nasıl istersen öyle yaparız dedi sıfır yönlendirme

Bende Orhan Özdemir ile görüştüm eylülde 180 bin ama dolar bazlı olduğu için fiyatlar değişir 200 ü bulabilir demişti , Furkan karabekmez ile görüştüm 170 dedi, Çiğdem Yakut 130 dedi , Melike oruç özpostacı 140 dedi herşey dahil. Melike’ye hocaya oldum gayet memnunum güvenebilirsiniz

kas üstü mü kas altı mı? Bir de hangi marka protez kullandınız acaba memnun olmanıza çok sevindim inşallah bende memnun kalırım bir de ne zaman ameliyat oldunuz

kas üstü mü kas altı mı? Bir de hangi marka protez kullandınız acaba memnun olmanıza çok sevindim inşallah bende memnun kalırım bir de ne zaman ameliyat oldunuz
Kasaltı oldum eğer sizinde öyleyse biraz kendinizi ağrıya hazırlayın motiva marka 315 cc yüksek profil yuvarlak protez oldum süreçle ilgili merak ettikleriniz varsa yazabilirsiniz hepsini detaylıca yazarım size

Kasaltı oldum eğer sizinde öyleyse biraz kendinizi ağrıya hazırlayın motiva marka 315 cc yüksek profil yuvarlak protez oldum süreçle ilgili merak ettikleriniz varsa yazabilirsiniz hepsini detaylıca yazarım size
Doktor kas zarı altı önerdi ama ben Dual plan isteyeceğim çünkü dalgalanma sorunu yaşamak istemiyorum. Dokunduğunuz da protezi hissediyor musunuz bir de sırt üstü yatarken çok mu sert hep bu şekilde yorumlar okudum gerçekten merak ediyorum. Bir de 315 sizi tatmin etti mi bu konu da çok karışık kimi 320 gayet iyi oldu demiş kimi 350 az geldi demiş ağrınız ne kadar sürede ameliyat sonrası 15 gün sonra işe dönmem gerekecek yeterli mi sizce

Kasaltının en önemli sebebi zaten dalgalanma kapsül şekil bozukluğu ve kayma olmaması için. O yüzden eğer oluyorsanız kas altı olmanızı tavsiye ederim evet ağrılı ama riskleri minimumuma indiriyor zaten kas altında protez üstte görünmüyor ele gelmiyor şuan 3. Ayın yumuşamalar başladı öyle protez ele direkt gelmiyor ama çok yeni olduğu için sert. Motiva meme dokusuna en yakın olanmış o yüzden bu aydan sonra yumuşama başlıyor 1 sene içinde baya bi yumuşuyormuş. Boyut kesinlikle kişiden kişiye farkediyor. Ama en belirgin özelliği ve kesin olan şu ; siz eğer ameliyat öncesi 80 b takıyorsanız en kötü ihtimal 300 cc 315 cc 320 cc sizi tatmin eder çünkü zaten yeterince hatta fazla bi meme dokunız vardır. Ama eğer küçükse mememiz 75 falan takıyorsanız ya da sizin gözünüze küçük geliyorsa 340-350 taktırmaktan kesinlikle korkmayın benim bir yazım var onu okuyun. Ben doktorla inatlaşmak istemedim sonradan vücuduma orantısız çok büyük bişey çıkar diye ama hiçte öyle olmuyormuş hiç değilse 335 taktırmak isterdim. Doktorunuza özellikle söyleyin eğer çok küçük takacaksanız ameliyat olmak istemiyorum deyin kesin ve net bir dille (tabiki abartı bi cc orası söylemiyorum) bu cc oranını istiyorum diyin sizin boy kilo ve şuan ki bedeniniz nedir

Ağrı ilk 4 gün çok. Sizi baya sarsıyor ben hiç öyle tahmin etmemiştim. Sanki meme değilde Allah göstertmesin kaza yapmışsınız ve kaburga ameliyatı olmuşsunuz gibi. Mutlaka birine ihtiyacınız var kendiniz yataktan kalkamazsınız. 5. Gün azalıyor 1. Haftada baya rahat ediyorsunuz. 15. Günde işe gidersiniz ara ara kasılmalar olur ama ilk günler kadar zorlamaz çok elinizi kolunuzu kaldırmamaya çalışın

Detaylı anlatımın için teşekkür ederim, 80 b ama yarım dolgulu kullanıyorum tam oluyor boyum 1.62 kilom 58, 360 cc arion için tamam demişti doktor ama 330 önerdi bilemedim şimdi

Annem yanımda olacak inşallah 15 günde izin aldım masa başı çalışıyorum zaten inşallah toparlarım ağrısı gerçekten çok sandım herkes öyle yazmış kas altında çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer benim sürecimde

Geçer hiç merak etmeyin 1. Haftada çok iyiydim ben. İlk 4 gün demiştim ki mümkün değil bi kaç güne bu ağrıların geçmesi , ama garip bir şekilde bir sabah bi kalkıyorsunuz 5. Gün ağrı %60 gitmiş 6. Gün %%70 7. Gün %85 gidiyor ağrılar . 15. Günde ağrınız olmaz çok az hassasiyet ve sertlik olur artık rahatça elinizi kolunuzu hareket ettirebilirsiniz . Olduktan sonrada merak ettikleriniz olursa yazabilirsiniz bana

Detaylı anlatımın için teşekkür ederim, 80 b ama yarım dolgulu kullanıyorum tam oluyor boyum 1.62 kilom 58, 360 cc arion için tamam demişti doktor ama 330 önerdi bilemedim şimdi
Sizin kilomuz buna uygun ben 45 kiloyum 335 i takmak istemedi zayıfım diye. Ama 58 çok ideal bir kilo 80 bedense şuanda meme dokunuz 330 sizi tatmin eder. Benim çok küçüktü önceki göğüslerimde. 75 dolgulu destekli takıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…