Ankara memorial hastenesi

Memorialde normal doğum tecrübesi yaşayan var mı? Hangi odaya ne kadar ödedi süreç nasıl işledi bilgi verirmisiniz? Bizden vip oda için + 350 diğer oda içinde +500 tl istediler zaten 5000 civarı öduyorsun dişardan doktorla birde yakinlarim geldiğinde otursunlar istiyorsun bi koltuk yok o koltuk için sirf 500 tl çok can sıkıcı. Aa birde tabi sezeryana rezerve ediliyor oda normalse o istediğin odaya versende parasini rezerve edilemiyor.

Mrb arkadaslar 2014 yilinda konuyu ben acmistim kararimi acibadem hastanesinden kullandim. dogumum acibademde gerceklesti doktorum sarp ozcandi cok memnun kaldim suan 2.hamileligim yine ayni doktora devam ediyorum ve herkese tavsiye ederim. Ilk hamileligimde son zamanlar nesrin hanimada gittim ayni gun hem kendi doktorum hemde nesrin hanim cati muayenesi yapti kendi doktorumda hic birsey hissetmedim nesrin hanimin yaptigi muayene de acidan resmen bagirdim ve agladim cok canimi yakti. Nesrin hanimi dusunenler birkez daha dusunsun derim

acıbadem doğum ve muayene fiyatı nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…