Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

yok canım bende yapmadım :) halimize bak yaa her ay adet olmayalım hamıle olalım derız bu ay da gelsin bı an önce dıye beklıyoruz :)
canım ya tarlusal mı kullansak acaba? doktor doğal olmanı bekleyelim demişti ama daha beklemek istemiyorum yaa:)

canım ya tarlusal mı kullansak acaba? doktor doğal olmanı bekleyelim demişti ama daha beklemek istemiyorum yaa:)
bende olmadım daha canım yarında bekleyeceğim test yaparım çıkmaz ise doktoru arayıp sorarım neden böyle olduk kı stres de yapmıyorum bu ay

ayy canım ne güzel en azından netleştirdin. ben hala olmadım ya test yapcam olmazsa tarlusal kullancam çünkü ben adetin 2. günü gidicem tedaviye
senin kısa protokol olacak herhalde ben ayın 21 inde gideceğim uzun protokol olacak galiba

canım merhaba,
benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı oldu.sperm değerleri baya düşüktü ameliyattan önce.ameliyattan sonra klomen,evicap ve neofortil kullandı 3 ay.ilaçlardan sonra değerleri artmıştı.sonra düzeldi dedik ve ilaçları bıraktık.eylülde test yaptık değerler yine düşmüş.yani ilaçlar bize fayda etti ama bırakınca düştü.inşallah sizde fayda görürsünüz.eğer tüp bebek yapacaksan rahim filmine gerek yok.çünkü tüp bebekte zaten yumurtalıklardan rahme giden kanalların işlevi yok ki.embriyoyu direk rahme koyuyorlar.o yüzden hiç boşu boşuna rahim filmi çektirip canını yaktırma.aşılama ya da doğal yolla olsun diyorsan rahim filmi çektirebilirsin.bizde bir kaç hafta içinde gidicez inşallah aygül hanımla tanışmaya.bir sorun çıkmazsa da aralık ta başlamak istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.haberleşelim...
Merhaba bilgiler için çok teşekkür ederim. Eşim bu hafta sonu dna hasar testini yaptırdı bakalım ilaçlar bizde etki etmiş mi. Allah tez zamanda hepimizin muradını versin inşallah.

hadi gözün aydın canım :) ilaçlara başlayacaksın demi sen?
evet cnm nasip olursa direkt iğnelere başlıycaz.aslında yarın gidicektim ama doktor ist.da tv programına katılcakmış o yüzden çarşamba gitcem randevuya. bakalım neler olacak :)

herkese hayırlı olsun şimdiden. inşallah yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz. Benim eşimde sıkıntı olduğu için biz şimdilik Kaan hoca ile devam ediyoruz. Bakalım kısmet ne olacak. Aygül hoca da anlatılanlar gibi gerçekten çok cana yakın bir hoca. Aygül hoca ile yapılan tüp bebek aşamalarınızı da paylaşırsanız çok sevinirim.

Bizimde büyük sknti esimde benimde yumurtlama sorunum varmis ama aygul hoca sorun degil dedi bizde simdi kaan hocayla devam ediyoruz INSALLAH ilerleme olursa tedaviyi tup bebegi aygul hocada dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsun INSALLAH kaan hoca 6 aylik bi tedaviden bahsetti daha sonra tup yapacagiz sanirim onuda kendi istedigimiz doktorda yapabiliriz herhalde ben aygul hocayi tercih edecegim fiyatlar hakkinda bilgisi olan varmi o kadar gittim geldim kendimi kaptirmisim tup icin fiyat sormak gelmedi aklima :)

Ca
Bizimde büyük sknti esimde benimde yumurtlama sorunum varmis ama aygul hoca sorun degil dedi bizde simdi kaan hocayla devam ediyoruz INSALLAH ilerleme olursa tedaviyi tup bebegi aygul hocada dusunuyorum hakkimizda hayirlisi olsun INSALLAH kaan hoca 6 aylik bi tedaviden bahsetti daha sonra tup yapacagiz sanirim onuda kendi istedigimiz doktorda yapabiliriz herhalde ben aygul hocayi tercih edecegim fiyatlar hakkinda bilgisi olan varmi o kadar gittim geldim kendimi kaptirmisim tup icin fiyat sormak gelmedi aklima :)
canım ben Aygul hanımla dün başladım tedaviye çokkk mutluyum. Tüp fiyatı 4575 artı ilaçlar

Canım ben başladım tedaviye gerçekten çok huzurlu ve umutluyum. Doktor hem gonal f hem de menogon verdi ikisini birlikte kullanan var mı acaba
hayırlı olsun canım :) darısı da bana :) bilmiyorum ki canım vardır bıldıgı dun adet mıydın ve kac gunde bır gelmenı söyledi canım

hayırlı olsun canım :) darısı da bana :) bilmiyorum ki canım vardır bıldıgı dun adet mıydın ve kac gunde bır gelmenı söyledi canım
Adetin 3. Günüydü ve dün başladık iğnelere. Bir sonraki randevu cumartesi günü yani iki üç günde bir olacak

Adetin 3. Günüydü ve dün başladık iğnelere. Bir sonraki randevu cumartesi günü yani iki üç günde bir olacak
tahmin ettiğim gibiymiş canım kaçıncı gün yuöurta toplama olacakmış bir de ilaçların ne kadar tuttu canım

tahmin ettiğim gibiymiş canım kaçıncı gün yuöurta toplama olacakmış bir de ilaçların ne kadar tuttu canım
Canım bir hafta yada 10 gün sonra yumurta toplama oluyomuş yanı gidişata göre belli olacak canım doktor beni uygun bi eczaneye yönlendirdi. Gerçekten de gonal f 340 tl iken ben 250 ye aldım canım. Toplamda bir kutu gonal f ve iki kutu menogon aldım 450 tl verdim. Ama gerekirse yine alacağız tabi

Canım bir hafta yada 10 gün sonra yumurta toplama oluyomuş yanı gidişata göre belli olacak canım doktor beni uygun bi eczaneye yönlendirdi. Gerçekten de gonal f 340 tl iken ben 250 ye aldım canım. Toplamda bir kutu gonal f ve iki kutu menogon aldım 450 tl verdim. Ama gerekirse yine alacağız tabi
bizi de bi eczeneye yönlendırmıstı canım aynı yer galiba bizde uygun fiyata almıştık iğneler acıtıyor mu?

Back
X