- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
bende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.teşekkür ederim canım Aygül Hanım çok ii aslında ama neden bilmiyorum farklı merkezde yaptırma isteği var bende.hakkımızda hayırlısı olur inş.aysun hanımı araştırcam şimdi sağol canım
gerçekten güler yüzlü ve bayağı bilgili belli.
3.kez deneyeceğim ve 2 kezde bebeğimi kaybetmiş olmamdan dolayı kafamda biçok soru vardı haliyle.hepsini cevapladı.
laboravarları sistemleri bayağı gelişmiş gerçekten.
götürdüğüm test ve tahlilerin çıktısı aldı.bi dosya oluşturdu bana.bi muayene edelim istediğin zaman bide öyle konuşalım dedi.
3 ocak gününe randevu aldım.beni muayene edecek.eşimde sperm testi verecek.üzerinde bi daha konuşcaz.aklımıza yattı aslında büyük olasılıkla bende bu kez memorial ı deneyeceğim.bi değişiklik olmazsa.
ama yazdığınız gibi şu bekleme işine kesinlikle çözüm bulmaları lazım.daha önce ben hiç beklemeden yaptırdım tedavilerimi.öğle arasında gittim geldim hep.1 saatte gidip muayene olup ilaçlarımı alıp geliyordum işe.iş yerinde kimse bilmiyor izinde almıyorum bu sebeple.opuda 1 gün gitmedim transferlerde de 1 hafta yıllık izin kullandım mesela.
sabah 09.30ydı randevum.saat 10 oldu ses yok.gelen kişiler arttı. salon kalabalıklaştı.saat 10 da daha beklermiyiz ben işten izin aldım geldim dedim.hocayı aradı 10.15 te görüşmeye ancak girebildik.
hastane iş yerime çok yakın yine öğle aralarında halletmek gibi düşüncem var.bakalım nasıl olacak.