Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

ben eger olmassa bu basken gogsun yada dıger dr gıtmeyı dusunoyrum tup bebek ıcın...ınsallah rabbıe gerek kalmaz
hemen bunu düşünme canım olacak Allahın izniyle. aygül hanımda çok kişi hamile kaldı. hayırlı haberi verirsin bize inşallah. test günün ne zaman

canım ben denememi aygül hocada yaptırdım.bize de normal sperm analizi yaptı sigarayı bırak dedi ama bırakamadı bu sebepten değerler biraz düşük dedi ama mikroenjeksiyon ile en iyisini yapıcaz engel değil dedi. ama sonuç olumsuz. herşey iidi kaliteliydi ama nasip dedi. şimdi tekrar düşünüyorum diyince neden olmadığına dair bazı tetkikler yapcam dedi. eşimin de değerlerini bir başka yerde teyit ettirmek istiyorum aslında

cnm bıze sıgarayı bırak bıle demedı o durum benı rahatsız ettı gızlıden soyleyıp esıme sıgarayı bırakmalısın desenız dıyecektım fırsat hıç olmadı..kacıncı gun embrıyosun konuldu kac tane yumurtladın kac tane dollendı...dondurulmusun varmı????cok sordum ama :))
benım 5 gun embrıyosu 2 dondurulmuşum var.10 nısan test tarıhım..agrılarım var hafıf hafıf bırde halsızlıgım....kaanı bılemıyorum bıze bı yararı olmadı ama ...

baskenttı bı arastır derım ...yanlış yonlendırmekte ıstemıyorum..ordakı bı urologta olabılır...

cnm bıze sıgarayı bırak bıle demedı o durum benı rahatsız ettı gızlıden soyleyıp esıme sıgarayı bırakmalısın desenız dıyecektım fırsat hıç olmadı..kacıncı gun embrıyosun konuldu kac tane yumurtladın kac tane dollendı...dondurulmusun varmı????cok sordum ama :))
benım 5 gun embrıyosu 2 dondurulmuşum var.10 nısan test tarıhım..agrılarım var hafıf hafıf bırde halsızlıgım....kaanı bılemıyorum bıze bı yararı olmadı ama ...
canım 3. gün embriyosuydu 5 tane toplanmıştı 5 i de döllendi dediler. bir tane transfer edildi.kalan 4 tane ne oldu diye aramaktan bıkmıştım bi de yola çıkıcam dedim oraya gittim dondurulacak kalitede değiller dedi.ağlayarak memlekete dönmüştüm zaten. şimdi sıfırdan başlıycam.nasıl bir yol çizsem karar veremedim ya

Benimde 10 yada 12nisan test gunum cok memnun kaldim Aygul hocadan hergun beni arayip embriyolar hakkinda bilgi verdi bizzat kendisi 4tne cok kaliteli vardi bi tanr trans ettiler 3tanesi donduruldu beklemek cok zormus ya

Canim benim hic agrim yok hic birsey hisdetmiyorum bende 10nisanda baktiracam beklemek zormus ya sebin kac embriyo yransfer ett

2 embrıyo 5.gun bugun ebvde test yaptıf cıkmadı...çıkmaz dımı daha cok erken bılıyorumda işte yınde yaptım

2 embrıyo 5.gun bugun ebvde test yaptıf cıkmadı...çıkmaz dımı daha cok erken bılıyorumda işte yınde yaptım
Cikmaz malesef zaten once kanda yukselir idrare sonra gecer insallah tutmustur rabbim salih saglikli evlatlar nnasip etsin agrin falan var mi benimde pazartesi trans yapildi

yok agrım...bıraz dune kadar vardı..artık yok...ıyıyıym gayet...sende varmı agrı cnm

kızlarr nerelerdesiniz huhuuu :KK70::KK70: ya bişi sorcam sizlere ben şimdi adetin 2. günü kontrole gitcem de eşime de tekrar test yapcaklar. ben de gitmişken eşimi kaan hocaya göstermek istiyorum. sizce testi memorialda mı yoksa kaan hocada mı yaptırsak kafam karıştı da
Aman canim aygul hnma gittiginde esine mudahale etmesine izin verme.esime verdigi igneler sayesinde 2 ay kaybettik biz.
Esimin doktoru m.mufit gunel.
Biz cok memnunuz.benim esim azospermdi.doktorumuz sayesinde bizde kendiliginden cikis basladi.esinle ilgili sikintilari onunla gorusebilirsiniz.bi muayene olun derim.
Ankarada bikac tup bebek merkezinde calisiyor.uzmanlik alani erkek infertilitesi.

Aman canim aygul hnma gittiginde esine mudahale etmesine izin verme.esime verdigi igneler sayesinde 2 ay kaybettik biz.
Biz cok memnunuz.benim esim azospermdi.doktorumuz sayesinde bizde kendiliginden cikis basladi.esinle ilgili sikintilari onunla gorusebilirsiniz.bi muayene olun derim.
Ankarada bikac tup bebek merkezinde calisiyor.uzmanlik alani erkek infertilitesi.
yok cnm aygül hanım eşime sadece e vitamini vermişti ama benim içme sinmedi bir ürolog görsün istiyorum. dediğin doktoru bir araştırayım canım sağol

canım biraz araştırdım da kendi muayenehanesi yok sanırım. Randevu almak istediğimizde nerden alcaz? bu tüp bebek merkezlerinden birinde mi muayene oldunuz? Diyelim genarta bu doktor için muayeneye gittik ama tüp bebek orda yaptırmıycaz bu durumda nasıl oluyo kafam karıştı :D

canım biraz araştırdım da kendi muayenehanesi yok sanırım. Randevu almak istediğimizde nerden alcaz? bu tüp bebek merkezlerinden birinde mi muayene oldunuz? Diyelim genarta bu doktor için muayeneye gittik ama tüp bebek orda yaptırmıycaz bu durumda nasıl oluyo kafam karıştı :KK70:
Canim muayenehanesi yok.genart, novaart ve anatolia da calisiyor.oralar ile anlasmali.sen gidip muayene olursun tup bebegi istedigin yerde yaptirirsin.farketmez o.bizim esim icin ilk once genarta gittik.varikosrl ameliyatini da genartta yapti mufit bey.
Gecenlerde muayeneye gidecektik yine novarta gittik mesela.musaitligine gore suraya gelin falan diyo.ama laboratuvar anlaminda genart gayet iyi.test falan isterse esindrn.oraya gidebilirsiniz mesela.genarti arayip randevu alabilirsiin.istersen ben hocanin cebinide verebilitim.kendi internet sitesinde cebi vardi sanirim.

yok cnm aygül hanım eşime sadece e vitamini vermişti ama benim içme sinmedi bir ürolog görsün istiyorum. dediğin doktoru bir araştırayım canım sağol
Canim sorun erkek infertilitesi ise kesinlikle tedaviye bir urolog dahil olmali.ben oyle dusunuyorum en azindan.
Ve her doktor kendi isini yapmali.
Aygul hnm hepsini ustlenmis masallah.siz neyseki bir e vitamini ile yirtmişsiniz.

Canim sorun erkek infertilitesi ise kesinlikle tedaviye bir urolog dahil olmali.ben oyle dusunuyorum en azindan.
Ve her doktor kendi isini yapmali.
Aygul hnm hepsini ustlenmis masallah.siz neyseki bir e vitamini ile yirtmişsiniz.
çok sağol canım ya o zaman ben eşime randevu alayım genartta önce onu baktırayım ben de memorial ve genart arasında kararsız kaldım zaten eşim bahanesiyle orayı da bakarım. cep numarasını arayıp randevu alcaz dimi canım. verebilir misin numarayı bana?

çok sağol canım ya o zaman ben eşime randevu alayım genartta önce onu baktırayım ben de memorial ve genart arasında kararsız kaldım zaten eşim bahanesiyle orayı da bakarım. cep numarasını arayıp randevu alcaz dimi canım. verebilir misin numarayı bana?
05337110040 mufit beyin numarasi.
Arayip gorusebilirsin.sehir disindan gelecegini soyle mutlaka.ankarada olup olmadigini teyit et canim.gecen aradin ben havaalanindaydi.yurtdisina cikiyorum dedi mesela.3-4 gun yoktu mesela.ben ankarada oldugum icin genarti arayip randevu aliyorum direk.bazende hicayi ariyorum su saatte gelin diyor.ama sen once hocayla konus mutlaka cnm.
Merkezlerden genarti secebilirsin esinin muayenesine gitmek icin.biz memnunuz cnm.

ben memorıaldayım...olmassakı ınsalllah rabbım nasıp eder..baskentı dusunuyorum

05337110040 mufit beyin numarasi.
Arayip gorusebilirsin.sehir disindan gelecegini soyle mutlaka.ankarada olup olmadigini teyit et canim.gecen aradin ben havaalanindaydi.yurtdisina cikiyorum dedi mesela.3-4 gun yoktu mesela.ben ankarada oldugum icin genarti arayip randevu aliyorum direk.bazende hicayi ariyorum su saatte gelin diyor.ama sen once hocayla konus mutlaka cnm.
Merkezlerden genarti secebilirsin esinin muayenesine gitmek icin.biz memnunuz cnm.
anladım canım çok sağol peki sen nereye karar verdin nerde denemeyi düşünüyosun tekrar. bu arada müfit beye mail atmıştım hemen dönüş yapmış bana. ilave teste gerek yok gelince konuşuruz ama memorial yanlış bir karar demiş. genarta kaymaya başladım sanki

neden memorıal yanlış karar dedı acaba???ben orda oldum yarın testtım var??*

Back
X