çok sağol canım ilgin için. aradım ama sertaç hocayla görüştürecekti o da yarım saat önce çıktı cebini vereyim dedi. ben de Aysun hanımla tedavi düşünüyorum dedim. o zaman yarın sabah 10da onunla görüştürelim dedi. bu sefer görüştüğüm kişi baya samimi ve iyiydi :) şimdi ben regl olmayı bekliyorum. olduğum gün eşim için müfit hocadan kendim için de aysun hanımdan randevu alcam. canım sen kesin bilirsin sitesinde bulamadım da. genartta ımsı tekniği ve gebelik aşısı var mı? transferde embriyo sayısını istek yapınca arttırıyolar mı? bir de benm 2. denemem olacak ama o merkezde ilk olacak ya neden tutmadığına bakacak mı yoksa sıfırdan direkt başlar mı tedaviye ne dersin :)
Gercekten cok ilgililer.sesimden taniyorlar hemen beni.aaa nasilsiniz diye acarlar baglarlar hemen sonra sertac beye.
Doktorlar cebini veriyor.ve aradiginda operasyonfa degillerse kendileri aciyorlar.yani sertac bey oyle en azindan.
Regli oldugunda mufit beyle ayni anda randevu alirsin.gittiginde anlatirlar merkezle ilgili detaylari.
Brn ilk denemede bebegimi kaybedince 2.denemede bunun uzerinde konusarak basladik cnm.baska testler tahliller yapildi bana.bazilarini da disarida yaptirdim devlette.hep uzerinde konustuk.farkli ilaclar ekledi mesela.
Muhakkak ilk tedavi uzerinde konusacaksinizdir.hikayenizi anlatirsin.sonra aysun hnm mufit bey sen ve esinde bi toplanti yaparsiniz.bizde oyle oldu cnm.
mufit bey memorialda ne isiniz var deyince bana.bende ileri teknoloji cihazlar imsi teknigi falan dedim.yeni acilan bir yer.ne isiniz var orda dedi.
genartta imsi teknigi yok.bunu dedim.imsi teknigindense laboratuvar ve embriyolog daha onemli dedi.genartin laboratuvarlari ankarada sayili dedi.takilmayin oyle seylere dedi.
gebelik asisini da sertac hocaya dedim ben.kanitlanmis bir basarisi yok.uzerinde kesin calismalar yapilmis degil.sadece insanlari heveslendirip paralarini alma yontemi dedi.netten baktim.kanitlanan bisey yok hakkatten.
bizim gorusmeler boyle gecti.
ben sunu dusundum.ben bu merkezde 2 kez gebe kaldim.dogum yapmak nasip olmadi.sirf farkli bir goz gorsun diye aygul hnma gittik.ordada hic mutlu olamadik.arti zaman kaybettik para kaybettik.esim stres oldu.bende gerildim.
tedavide sakinlik de onemli.stres onemli.
Esim sertac beye cok guveniyor bende.dedikleri seyleri hic sorgulamak zorunda kalmiyorum.
cok ilgileniyorlar.ben bebegimi kaybettim diye aradigimda sertac bey nasil uzuldu.
aradigin ilk teli acan bayanlar her gittigimde dua ediyolar bana bu kez olacak diye.sertac beyde de aysun hnmda da tibbi gucun yaninda dini maneviyatta var.bu da hosuma gidiyor.
hayirlisi dedik bismillah dedik.
sen asil mufit bey icin gidiyorsun.gitmisken aysun hnmla da tanisirsin.bi muayene olursun.ilk denemeden az cok tecruben var.aklana gelen herseyi sor cnm.ilk muayene bildigim kadariyla ucretsiz.muayeni olursun.iyice tartarsin.
Ama ben memnunum cnm. insallah sonucta guzel olur.insallah yine hamile kalirim ve bu kez dogumla sonuclanir.
rabbim herkesi allah korkusu olan, tecrubesi bilgisi cok olan doktorlarla karsilastirsin.seni de canim.