Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Evet önemli değil diyorlar. Biz zaten sağlıklısını seçmeye çalışıyoruz diyorlarda dış görünüş değil dna önemli.biz hasar geçmeden başlamamaya karar vermiştik. zaten benim 2 veya 3 yumurtam var ki Onlarada hasarsız sperm denk gelmeli. Yumurtalardan toplanan tamamıda sağlıklı değil. Bide transferden sonra tutunabilme ihtimali var. Biz 4 denemeye acele etmedik düzeltmeden bir sonrakine geçmedik.ama 1.5 Yıl geçti.
hasar oranı szıde kactı acaba??*

cnm naptın...benım esım sıgarayı bırakmıyor..ne yapacagımı sasırdım
Merhaba kızlar, biz en son kaan hocanın verdiği iğnelerle devam ediyoruz. Eşim genarta tathlil verdi ama 2 haftada ancak çıkar dediler. Yüreğim ağzımda bekliyorum yine genetikte düzelme olsun diye dua ediyorum. Bizim malum dna hasari fatmafatma sizdende yüksekti minimum 10 kilo vermesi gerkiyordu bir 3/4 kilo verdi kaldı öyle. Sigara tek tük içerdi bıraktı şükür. Bakalım ne sonuç gelecek ona göre bizde başlayacaz.
Erkeklerin sorun kendilerinde olupta hiç bir şekilde çözüm aryısında olmamaları çok üzücü malesef. Eşime onda problem olduğunu anlatmak için neredeyse 4 yıl kaybettim ancak kabul etti. Halada çok kabul etmiş değil. O yüzden rabbime dua ediyorum hep. Beni onun eline bırakma diye. 4 yılım gitti.bişey demesem hiç umrunda olacak gibi değil.

I/D GENOTIPI
MTHFR C677T HOMOZIGOT MUTANT
4G/4G GENOTIPI..........................................Genetık taramam..Bir tup bebek denemem negatıftı ve kımyasal gebelı yaşadım...mthfr pıhtılasmam var yuksek demek sanırım.. ..4g/4g de oyle ...
ı/d genotıpı nedır bılgısı olan varmı arkadaslar??Napmak lazım???

Slm kizlar bende 2 asilama 4 tup gecirdim ki taa bunlari gecirmeden en basta kaan hocaya gitmistik yani 3 yil once hasar 65 ti wn az 30 dusurelim demisti esim 6 ay klomen ve emodeks kullanmisti hasar 35 e dusmustu sabrimiz kalmdigi icin ve tupcu doktorlar sikinti olmaz yeter esinin spermi deyince galiba biz onlara inanmak istedik.oysaki kaan hoca 35 te bile tup icin hasari dahada azalatmaliyiz demisti.bir kere tup isine girdik ve 2 taze 2 dondurulmus deneme negatif tabi esim bunlari duyunca kaan hocaniin verdigi ilaclarida kesti simdi kim bilir hasar kac oldu...

Bizde tekrar kaan hocaya basladik,mail atti yapacagimiz testleri.bugun duzene sperm dna hasar testi verdik 20 gun sonra cikacak bakalim hasar ne kadar ona gore tedaviye baslayacagiz.artik esimin sperm yapisi duzelmeden tup yaptirmayacagim.biraz gec oldu ama ...bu tup bebek ilaclari benim duzenimde bozdu hem o da duzelir ins hersey tam olsun.insallah o zaman tutar...

Birde nimet sultan degerler ne kadar zamanda duzeldi ve sonre tupte tuttu.bizim hasar testini bugun verdik 20 gun sonra cikacak.yazarim burdan ama kaan hoca ne kadar sureli bir tedavi uyguluyor.sizin kactan kaca dustu acaba ,biraz bilgi veririmisin ve tup bebegini nerede yaptirdin

Net rakam hatırlamıyorum ama 40 civarı hasardı. Yaklaşık 7 ayda düzeldi ama başta çok iniş çıkış gösterdi.herhalde olmayacak dedik ama devam ettik. İğnelere geçince düzenli düştü en son 13 gibi bişey hatırlıyorum. Kaan aydos iğneyi bıraktırdı hap verdi. hapla hasarın sabit kalacağını söyledi. 6 ay tedavi olmadan bebeğiniz olur bekleyin demişti ama ben Rahatsızlandım. Beklemek istemedik. Rahatsızlıktan sonra 2 ay benim düzelmemi bekledik 3. Ay hemen tüp yaptırdık. 10-11 ay sürdü.

kızlar merhaba genartta hasar testi yaptıran varmı?
Kaan hoca hep düzene yönlendiriyordu. son olarak genartta hasar baktırın dedi. Çıkan sonuçtan bişey anlamadık biz. en son iğneye başlamadan önce %51 di. genartın hesabına göre bakarsan iğneden sonra % 10 civarlarına inmiş gibi. Birde ileri hızlımız sıfırdı %3 olmuş. Ama morfoloji hala sıfır. morfolojı nasıl düzelecek bilen varmıııııı.eşim gene strese girdi gidelim yine tüp yaptıralım diye ama ben hala tam düzelmeden istemiyorum:(((

çok güzel canım inşallah keseyi de görürsün Allah ın izniyle. sürecimiz hemen hemen benziyo haklısın. ne güzel ki sen hamileliği tattın ve yaşadın çok şükür darısı bizlere artık :)

yunucum merhaba;

ne yaptın haziranda başlayacaktın. ilerleme varmı?

Morfoloji bizim hiç düzelmedü hep 0 idi. Ama hasarı en aza indirin o zaman tüp yapın derim bence. Çünkü dr tüp için morfolojiyi pek önemsemedi. Dna sağlam olsun yeter ki dedi. Ama siz bilirsiniz :)

Morfoloji bizim hiç düzelmedü hep 0 idi. Ama hasarı en aza indirin o zaman tüp yapın derim bence. Çünkü dr tüp için morfolojiyi pek önemsemedi. Dna sağlam olsun yeter ki dedi. Ama siz bilirsiniz :)

Valla genarta gore % 10 yaziyor dna hasari tahlilde . %15 alti olmasi iyi diyorlar.Bu eger dogruysa muhtesem bisey. Tabi kaan hoca henuz donus yapmadi. Ama bizde tup yapacazda morfoloji duzelse tabiki daha iyi olurdu. Heralde bize doktor iyi derse ramazan sonrasi gideriz tup bebege. Ramazanda ibadetlerimi yapmak isterim cunku

yunucum merhaba;

ne yaptın haziranda başlayacaktın. ilerleme varmı?
Canım eşime 2 aylık tedavi vermişti doktor ay sonu bitecek tedavi sanırım bayramdan sonra deneriz nasip olursa. Zaten şuan tatildeyim canım kafa dağıtıyoruz :))

Canım eşime 2 aylık tedavi vermişti doktor ay sonu bitecek tedavi sanırım bayramdan sonra deneriz nasip olursa. Zaten şuan tatildeyim canım kafa dağıtıyoruz :))

Ohhhh iyi yapmissin cnm. Kafanin rahat olmasi bile tutunmada Onemliymis. Ramazan sonrasi iyi tercih. Insallah esinin ilaclari ve perhizi ise yarar. Haberlesmeye devam.

Bu arada kizlar yazdigim gibi kaan hocadan donus oldu sukur gercekten hasar oranimiz %10 lara dusmus. Cokkk mutluyum. Doktor igneleri birak dedi esime ek olrak yine baska bir vitamin verdi devam et ona diye. Q10 diye bisey. Kaan hocaya gore 6 ay deneyin sonra tup bebek dusunun demis. Cok sevindirici. Ama tabi benim yas 35 olacak nerdeyse o kdar bekleyemeyiz. Ramazan sinrasinda yine tup bebek deneyecez kismetse. Yada bakarsinz rabbim ol der gerek kalmaz insallah tez zamanda.

Valla genarta gore % 10 yaziyor dna hasari tahlilde . %15 alti olmasi iyi diyorlar.Bu eger dogruysa muhtesem bisey. Tabi kaan hoca henuz donus yapmadi. Ama bizde tup yapacazda morfoloji duzelse tabiki daha iyi olurdu. Heralde bize doktor iyi derse ramazan sonrasi gideriz tup bebege. Ramazanda ibadetlerimi yapmak isterim cunku

Bayramdan sonra guzel haberlerinizi bekliyor olucam.mayista basladi benim tedavim.sukurler olsun 27 mayista hamile oldugumu ogredim.4 haziranda kesemizi gorduk ve bebegimizi.bugunde kalp atislarini duyduk.sukurrrr.dualarim sizinle.
Darisi size olsun.
Ve rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Bayramdan sonra guzel haberlerinizi bekliyor olucam.mayista basladi benim tedavim.sukurler olsun 27 mayista hamile oldugumu ogredim.4 haziranda kesemizi gorduk ve bebegimizi.bugunde kalp atislarini duyduk.sukurrrr.dualarim sizinle.
Darisi size olsun.

Canım gözünüz aydın. Allahım sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallah. İnşallah bizlerede rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar versin. Dualarını eksik etme inşallah

Darisi size olsun.
Canımmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam. Senden ses çıkmayınca ben de olumsuz düşünmeye başlamıştım. Ayyy çok sevindim canım ne güZel bir duygu değil mi. Bize dua et bol bol ne olur

Darisi size olsun.
Btd08 Hayirli olsun. Genartla tedavi olsun değil mi doktorun sertac bey mi.
İnsallah temmuz adetimde bizde sertac beyle tedaviye basliycaz. Aysun hanimla baskadik ama tatil dönemi olunca sertac bey oldu. Kendisi nasıl bu doktor bilmiyorum. Aysun hanımla başlayan ve sonu pozitif olan 2 tanıdığım var. Biraz bilgi verir misin

Back
X