Ankara Memorial tüp bebek ilaçlarını sgk karşılamıyor !! Lütfen yardım

glstn42

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
73
9
16
30
Merhabalar, 5 gündür Ankara memorial hastanesinde tüp bebeğe başladım gonal f ve meriofert yazdı doktorum hastanenin sgk ile anlaşması yokmuş ilaçlara 16 bin verdim. Bundan sonrasında yine bir sürü ilaç ihtiyacım olacak bu süreçte ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. Devlet hastanelerine yazdırma imkanım olur mu? İlk defa bu sürece giriyorum bilgim olmadığı içi sizlere sormak istedim

Bazen burda aynı Şehirde olanlar veriyir fazla olanları

Ankara memorial ya da başka bir özel hastanede hastanenin sgk anlaşması olmayan bir yerde tüp bebek yapan arkadaşlar lütfen yardım nasıl bir yol izlediniz
Devlet hastanesi yazmaz ki sanmıyorum. Ücretli alınıyor bende ücretli alıyorum

Ankara memorial ya da başka bir özel hastanede hastanenin sgk anlaşması olmayan bir yerde tüp bebek yapan arkadaşlar lütfen yardım nasıl bir yol izlediniz
Devlette yapmış olsaydınız raporla alabilirdiniz o ilaçları ki yine para ödeyecektiniz. Ha ama bazı ilaçları gidip kadın doğumcuda ya da sağlık ocağında yazdırabiliyorsunuz mesek estrofem progesteron hap vs. Ama onların da belli sayıda kullandığınız için devlet yine yeterki sayıda olanı karşılamıyor. Mecburen ilaçlara para ödeyeceksiniz.

Devlette yapmış olsaydınız raporla alabilirdiniz o ilaçları ki yine para ödeyecektiniz. Ha ama bazı ilaçları gidip kadın doğumcuda ya da sağlık ocağında yazdırabiliyorsunuz mesek estrofem progesteron hap vs. Ama onların da belli sayıda kullandığınız için devlet yine yeterki sayıda olanı karşılamıyor. Mecburen ilaçlara para ödeyeceksiniz.
Anladım benim de sormak istediğim buydu mesela yoğun kan pıhtılaşmam varmış şimdiden oksapara başladım gebe kalırsam da hamileliğim boyunca kullanacağım gibi görünüyor bu tarz ilaçları devlet hastanesinde yazdırabilir miyim acaba gidip görüşmem lazım

Anladım benim de sormak istediğim buydu mesela yoğun kan pıhtılaşmam varmış şimdiden oksapara başladım gebe kalırsam da hamileliğim boyunca kullanacağım gibi görünüyor bu tarz ilaçları devlet hastanesinde yazdırabilir miyim acaba gidip görüşmem lazım
Gidip bi eczane ile görüşürseniz daha faydalı olur.

Tüp bebek Tedavi gören ve bu iğneyi tüm süreç de doğuma kadar kullanan arkadaşım kan sulandırıcı olanı sağlık ocağından bile yazdırdığını söyledi.

Tüp bebek ilaç masraflarını devlet karşılamıyor malesef. Ben bir tüp bebek parası da ilaçlara ödedim ve hala kullanıyorum. Ama kan sulandırıcıyı kolayca yazdırabilirsin

Back
X