- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
sağol lale ablacım.öğretmenevi var yakın o olacak sanırım.ev arkadaşı da arıyorum bakalım ne olacak.biraz damdan düşer gibi olacağım alışana kadar.Öğretmenevi'nden şaşma derim.
Güvenlik önemli böyle zamanda.
Hayırlı olsun inşallah.
sağolun dsinin falan misafirhaneleri güvenlimidir ama.?öncelikle hayırlı olsun bende size dsi nin misafirhanelerini öneririm bende burda kaldım bahçelievlerde var etlikte var kızılayda var numarasını netten bulup bi konuşun kurum çalışanı olduğunuz için yardımcı olurlar
güvenlimidir zaten çok kalmıycam arada pek uçurum yoksa olabilir.bahçelievlerde tedaşın misaifrhanesi var pahalı gelmesse orası iyidir.
ben önce gidicem ya ben de size yardımcı olmaya çalışırım.:) zor ya insan uzaktan halletmeye çalışınca olmuyor dahayırlı olsun :)
yakında eşimin de ataması ankaraya olacak aynı sorunu biz de yaşayacağız bakalım o nerde kalacak..
oo elmayram hızır gibi yetişti yine :) orayı da ararımBahcelievlerde ttk nın misafirhanesi var, yeri güzel, güvenli orda da kalabilirsin.
güvenlimidir zaten çok kalmıycam arada pek uçurum yoksa olabilir.
ay hemde 10 dkymış.bu çok iyi oldu duacınım :)Bahcelievlerde ttk nın misafirhanesi var, yeri güzel, güvenli orda da kalabilirsin.
diyanete yakın bi kuruluş var ab bakanlığına bağlı o canımEskişehir yolunda hangi kurum merak ettim. tabi yazmak zorunda değilsin özel bir şey.
diyanete yakın bi kuruluş var ab bakanlığına bağlı o canım
teşekkür ederim ev arkadaşı arıyorum ankarlıysanız haberiniz olsun .:)anladım canım tamam çok yakın değilmiş ama tek vasıta, zaten metro var.
hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?