- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Olmaması lazım. Ben yeni mezundum gerçi sorun olmamıştı. Yer de vardı adam değerndirdi boş tutacağına odayı.gece falan takılan bi tip değilim canım.da öğrenci değilim diye yurda almalarında bi problem olur mu
800 liraymış fiyat ama ev tutarsam zaten benim masrafım 800ü geçecek bile.ben o dedğim yurda göz diktim inşallah olur:)öğrenci olmaman sorun olmaz çalışan kızlar da kalıyor orada.
800 liraymış fiyat ama ev tutarsam zaten benim masrafım 800ü geçecek bile.ben o dedğim yurda göz diktim inşallah olur:)
çok teşekkür ederimhadi hayırlısı olsun bakalım :)
amiin inşallah :)ay ne güzel hayırlı olsun.
darısı başıma.
gayet mantıklı olabilir. Tmm cnm bi ihtiyacın olursa haberleşiriz buralardayımşimdi özel bi kız yurdu buldum 600 liraya .baya iyi tek kişilk odaları falan da var.hani orası olursa uzun süre kalabilirim.balgatta bana 10 dk .eğer olmazda ev düşünürsem senin dedğin olacak :)
şeyi soracaktım ttk taşkömürünün ttksı mı oluyor :)))gayet mantıklı olabilir. Tmm cnm bi ihtiyacın olursa haberleşiriz buralardayım
büro yönetimi canım 85 le :) sana nasip olur inşallah. Allahm emeklerimizi boşa çıkarmasınAlakasız olacak ama kaç puanla, hangi bölümle, ne zaman atandınız?
Kendimi motive ediyorum da
ahahah evet cnm aynenşeyi soracaktım ttk taşkömürünün ttksı mı oluyor :)))
ankarayı bilmiyorsun galiba. çankaya merkez ile eskişehir yolu arasında mesafe çok ve oranın trafiği Allaha emanet. ama eskişehir yolu üzerinde kalabileceğin bir yer yok en yakın aştiye yakın etlik taraflarında öğrenci yurtları ve benzeri yerleri bulabilşrsin. güvenli semttir. ulaşım olanakları olarak da bildiğim kadarıyla aşti önünden dolmuş kalkıyor.kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
baya düşündüm araştırdım mavera kurumun servisinin güzergahında metroya da yakın.eğer anlaşabilirsek maverayı düşünüyorum.fiyatlar nedir bilmiyorum :) ama yıllık anlaşma yapıyorlarmış benim sonradan ayrılma durumum olabilir 1 yıllık para vereyim istemiyorum aylık anlaşma yaparlar mı acaba ?Yorumları okudum da; Mavera kız öğrenci yurdu gayet güzel bir yer.Üniversitede okurken şehir dışından gelen arkadaşlarım kalıyordu çok memnunlardı.Ankara'ya geldiğinizde bi gidip görüşün. Beğenmezseniz başka bir yer bulmanız gayet kolay bu şehirde.Bu arada hayırlı olsun.
yok canım bilmiyorum.çankayada eskişehir yolu üzerinde kurumum diyanete yakın öyle diyeyim.kurumun servisiyle gidip geleceğim.özel kız yurdu düşünüyorum bakalım olursa.ev bakarsam da etimesgut,balgat ,sincan falan düşünüyorumankarayı bilmiyorsun galiba. çankaya merkez ile eskişehir yolu arasında mesafe çok ve oranın trafiği Allaha emanet. ama eskişehir yolu üzerinde kalabileceğin bir yer yok en yakın aştiye yakın etlik taraflarında öğrenci yurtları ve benzeri yerleri bulabilşrsin. güvenli semttir. ulaşım olanakları olarak da bildiğim kadarıyla aşti önünden dolmuş kalkıyor.
servisin olduğunu düşünüyorum yoksa en dolmuşla öyle olur diye düşünüyorum. ayrıca kmetroda var ama aktarmanın nereden olduğunu bilmiyorum. aştiye kadar ankaray var oradan diğer metroya geçiş varmı bilgim yok...
etimesgut sincan okadar uzak ki sabah akşam en az toplam 2 2,5 saatin yolda geçer. balgat pahalıdır. yenimahalle merkez tarafı düşün derim ben. hem merkeze hem de çalışacağın yere yakın. google map e çok güvenme senyok canım bilmiyorum.çankayada eskişehir yolu üzerinde kurumum diyanete yakın öyle diyeyim.kurumun servisiyle gidip geleceğim.özel kız yurdu düşünüyorum bakalım olursa.ev bakarsam da etimesgut,balgat ,sincan falan düşünüyorum
merhaba hayırlı olsun. Bende Çankayada memurum 7 ay oluyor atanalı. Şuan öğrenci yurdunda kalıyorum. yakın zmaanda kurumdan arkadaşla eve çıkmayı düşünüyoruz diğer ihtimalde ben kendim çıkcam. eğer istersen haberleşebiliriz ev içinde.kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?